Kaj ste v letu 2022 največkrat brali na forumih Med.Over.Net?

Foto: Profimedia

Uporabnike forumov na Med.Over.Net so v letu 2022 najbolj zanimale teme o spolnosti, varanju in nosečnosti. V nadaljevanju vam izpostavljamo 10 najbolj branih forumskih zapisov v letu 2022. Uživajte v branju.

1. Nosečnost po IVF (OBMP)

“Jaz sem stara 26 let, s partnerjem sva se trudila zanosit dobra 4 leta, otrok še nimava. Oba zdrava – nepojasnjena neplodnost oz. partner je imel malo slabši spermiogram pa vendar vseeno ne tako slab da bi bil to razlog.” Zapis je na voljo TUKAJ.

2. A je res tako težko seksat večkrat na dan?

Pred časom sem začela zvezo z moškim, 5 let starejšim od mene. Načeloma vse štima v najini zvezi, zalomi pa se, ko pride do seksa. Ko seksava, je seks vrhunski, tudi oralno me tako dobro zadovolji, da se mi meša,” pravi uporabnica “enanepotesena“. Kakšne nasvete je dobila, preverite TUKAJ.

3. Zakaj varaš, če si srečen?

Ne vem, kaj naj si mislim in kaj naj naredim. Zakon z možem je bil odličen, imela sva urejeno spolno življenje, en drugega sva cenila, oba skrbiva za dom in za otroka (4). Živimo izven mesta. Mož je krasen človek, spoštljiv, olikan, prijazen, ljubeč in zna pokazati svojo ljubezen, nič mu ni težko, pomaga pomoči potrebnim, skratka vedno sem bila mnenja, da sva zadela terno en z drugim, saj se res lepo dopolnjujeva,” svojo zgodbo začne uporabnica. Razplet in odgovore, preverite TUKAJ.

4. Novorojenček se sam ne prebudi

“Nekateri dojenčki bi prespali celo noč – 5 ali več ur v kosu, kar ni nič narobe, če nimajo motenj, pri katerih si želimo, da jih hranimo oz. prebujamo na 3-4 ure. Med takšna stanja spada tudi zlatenica, znano je, da so zlatenični otroci zaspanci, se težje zbudijo ali bi noč kar prespali,” na vprašanje, ki ga je postavila uporabnica odgovori pediatrinja. Kaj jo je zanimalo? Preverite TUKAJ.

5. Nezvestoba moža

“Pol leta nazaj sem slučajno na moževem telefonu videla sporočilo ene ženske kako sanja o njem in da komaj čaka, da se vidita. Ko sem moža vprašala, kaj to pomeni je samo skomignil z glavo in rekel, da to ni nič!” Celoten zapis je na voljo TUKAJ.

6. Odnos

Če je nekdo enkrat varal, ni nujno, da bo vedno, v kolikor je nekaj naredil na sebi, spremenil misli in prepričanja, saj tudi varanje prinaša lekcije in za ljudi poziv k spremembam na sebi, notranjim spremembam, kar se odraža v odnosih. Biti neiskren je širok pojem, v prvi vrsti je odraz človekove notranjosti, torej, da je človek neiskren do sebe, da v sebi zanika resnico, da sebi nečesa ne prizna, ne dovoli, ne začuti, ne sprejme. Je priložnost, da se v odnosu pogleda globlje in sebe tudi globlje spozna,” odgovoarja Barbara K. Novak, zakonska in družinska terapevtka, ki kot moderatorka sodeluje na forumu Med.Over.Net. Kaj je zanimalo uporabnico? Preberite TUKAJ.

7. Nismo vsi isti, tudi če smo

Sva tak par, ki ima vsak zase ogromno obveznosti in imava vsak svoj lajf. Skupnega živiva svobodno, brez slabe vesti in teženja/nabijanja. Ker sva se spoznala pred faksom sva si obljubila, da si ne bova stala na poti. Sicer še ni bilo sploh take situacije,” pravi uporabnica. Kaj jo je spodbudilo k pisanju? TUKAJ.

8. Spolnost na nuli

Mene pa zmrazi ko vas berem,” je uporabnica foruma odgovorila na zgodbo, ki jo zapisala Unknown486 o pomanjkanju spolnosti v odnosu. Kakšne muke trpi, ker ji manjka spolnosti? Preverite, TUKAJ.

9. Ženo ne zanima služba in odnosi

“Ker ne vem več kaj storiti sem se obrnil na vas. 10 let nazaj sem spoznal lepo in prijazno žensko in sva se seveda zaljubila. Mesec dni za tem je prišla živeti k meni in sva ji uredila vse potrebne papirje,” svojo ljubezensko zgodbo začne uporabnik “arbatros“. Kaj ga pesti? TUKAJ.

10. Partner po porodu obseden s seksom

“Težava pa je naslednja – partner je že v času moje nosečnosti postal dobesedno obseden s seksom, sedaj po porodu ni nič drugače.” TUKAJ.

Avtor
Piše

Med.Over.Net

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
1,668
28.10.2022 ob 14:48
2,906
17.04.2024 ob 13:19
51,229
14.08.2024 ob 12:43
32,554
14.08.2024 ob 19:34
24,672
13.05.2021 ob 11:44
Preberi več

Več novic

New Report

Close