Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ortopedi v Valdoltri

Ortopedi v Valdoltri

Prosim za pomoč. A mi zna kdo svetovat kakšnega fajn ortopeda v Valdoltri?

Za vsako mnenje in nasvet bom zelo hvaležna.

Lep dan!

Za koleno – dr. Marčan .

Najprej povej za katero stvar. Ortopedi v valdoltri so namreč dodatno specializirani za določene dele, sklepe ipd. Kolk, koleno, rama itn.

Uredništvo priporoča

Jaz ti ne bi svetovala dr. Marčana. Jaz sem že bila pri njemu in operiral mi je ramo ampak nisem zadovoljna z njim posebej z njegovim pristopom, do pacienta….. Dr. Marčan ima sedaj več kot ne športnike in je bolj za poškodbe…. Moje priporočilo je dr. Lovrič.
lp,

Dr.Marčan je špica za kolena. Za rame ima Valdoltra druge specialiste. Zato je kot prvo pomembno vedet za kakšno poškodbe gre. Pa sej je tako za vsako figo kaj šele za zdravje.

Ja, seveda bi bilo dobro navesti tudi, zakaj ga potrebujem 🙂
Torej: imam dve napotnici – ena je za ramena, druga za križ po operaciji.

TOrej: prosim za nasvete.

Zelo bom hvaležna.

Dr. Bogdan Ambrožič, jaz sem hodila k njemu za hrbet in koleno, če se prav spomnim, je bila nazadnje tam tudi ga. s poškodovano ramo. Meni je zelo v redu, ker mi je pošteno povedal obseg poškodbe, možnosti glede operacije, možne posledice ipd. Je pa čakalna doba cca 6 mesecev…

Za hrbtenico definitivno DR. CIRMAN.
Ambrožič je št.1 za kolena.

Valdoltra ima vse dr. na nivoju. Bodi brez skrbi.

Ljudje mislijo, da so čarovniki in da naredijo čudež ( čeprav včasih tudi no), so samo ljudje, ki marsikomu rešijo težave,… se za to potrudijo in strokovno opravijo,…. je pa kasneje tudi odvisno koliko jih upoštevaš in če se seveda držiš točnih navodil, ki ti jih dajo po operaciji. Skratka, veljajo pa za ene najbolših ortopedov, pa ne samo v SLO. In pristop imajo vrhunski…. se je kdo vprašal kakšen pristop imajo pacijenti do njih? Ni vsak dan sonce! Ne bodite tako občutljivi.

Po lastnih izkušnjah… mesecih bivanja pri njih…. Valdoltra je hotel v primerjavi z drugimi bolnicami 🙂 Nimam ene slabe izkušnje in ne poznam človeka, ki bi jo z njimi imel.

Jaz sem nekaj časa hodila k dr. Marčan, ki mi je operiral ramo in sem zelo zadovoljna je pa res, da nima pristopa lepega, do pacienta. Nato je dr. Marčan naenkrat pričel operativni poseg delati samo športnikom. Nato sem šla k dr. Ambrožič je zelo vredu ortoped, zelo se zavzame za pacienta nimam pripomb. Na žalost mene niso mogli zdraviti niti eden ortoped ter so mi povedali, da mene lahko samo še rešijo nevrokirurgi v Ljubljani in naj se prestavim na nevrokirurgijo v Lj. Tako, da v Valdoltri sem vse opravila in sem prešaltala k nevrokirurgim v Lj. in sem zelo zelo zadovoljna. Ni nikogar na nevrokirurgiji v Lj. da bi imela kakšno pripombo. Niti naj manjše pripombe nimam vsi so zelo prijazni in delajo timsko delo in so fenomenalni….

Najboljsi je Dr.Kramar zelo prijazen in razumljiv…grem kmalu na operacijo hrbtenice(on me operira) in moja zdravnica/ortopedinja pravita da ce bi morale otroka komu zaupati bi bil to on ker super opravi operacije

Prosim vas za vaso pomoc moja 12 letna hci ima skoliozo 54 stopinj in se vodi na ortopedski kliniki v Lj.ki je tudi na cakalni vrsti.. Rada bi vase mnenje ali greva raje v Valdoltro?

Vprašajte mene! Pa ne toliko za ortopede, ampak za medici9nske sestre – starejše mislim in višje.

Mene so ponižale toliko, da mi niti kahle niso privoščile, niti mi niso povedale, da mi dajejo opiate proti bolečinam in nek večer sem popila vse tri tablete Codilec , ki so bile v škatlici pa sem se naslednje jutro zbudilam poscana in zmešana, da nisem zase vedela, pa nisem povedala mojemu ortopedu, ko pa sem odhajala iz bolnice, so se vse poskrile po kamrcah, pa tudi čokoladice niso dobile. Bog ne daj, da se jim zameriš. prinesi kaj sladkega, pa smehljaj in hvali jih, drugače si manj vredenm kot tista kahla, ki sem jo prosila, pa mi je niso hotele prinesti.

Leto dni je minilo od operacije. Še vedno imam hude bolečine. Zmešali so me z opiati, in jih sem sama odklonila.

Sicer pa so kirurgi zelo super, dr. Ražman, dr. Černeka, dr. Ambrožič ..dr. Marčan pa mi je z arttroskopijo uničil koleno leta 2010 in od tedaj sem BOLANA! V valdoltro nikoli več.Ali pa prinesi kaj dobrcenega, drugače se boj lepotic sester. Pa ne ta mladih, ampak tistih zrelih lepotic, ki so same sebi všeč.

Pozdravljeni!

Bom kar tukaj vprašala. Čaka me artroskopija kolena – rekonstrukcija križnih vezi, meniskus. V Valdoltri mi je dodeljen dr. Benjamin Marjanovič. Je imel kdo izkušnje z njim? Obvlada kolena? Malo me je strah, saj naj bi bil strokovnjak za ramensko ortopedsko kirurgijo, ne kolena.
Prosim za vaše izkušnje, mnenja. Najlepša hvala! Lp!

Darja

Se strinjam z vami,mogoče res nekoliko deluje v ozadju,posebno,ni kaj dosti govora o njem,ampak njegove roke dobesedno delajo čudeže. Je nekdo,ki zna prisluhniti in ti pomagati po najboljših močeh in je tudi zaščitniški,ko vsi mehanizmi padejo. Iz lastnih izkušenj. Hvala Bogu da je in naj ostane-najboljši!

Jaz imam tudi slabe izkušnje z njimi, mene je operiral dr. Ambrožič, lahko bi rekel operacija ni uspela, potem pa ne duha ne sluha več od njih. Oni so svoje naredili (čeprav zanič), v smislu kar si plačal to si dobil.

Morda kdo ve, za katero področje kirurgije je specjaliziran dr. Marjanovič? (Menda je njegov mentor dr. Poberaj?) Kakšne so vaše izkušnje z dr. Marjanovičem?

Specializiran je za ramena…vendar ravno tako za križne vezi in meniskuse…jaz sem bila pri njem operirana koleno….res vreden zaupanja zdravnik..

Že dvakrat operiran pri dr. LOVRIĆU.

Gospod je zelo strokoven, realen in profesionalen. Po dveh artroskopijah (marec 2021 in avgust 2021) nisem imel nobenega problema. Seveda čutim občasne bolečine, ampak, če ni prave rehabilitacije in motivacije tudi operacija ne reši problemov.

Pozdrav

Mene zanima ta dr. Lovrić..

Kakšen odnos ima do pacienta, če se res zavzame za stvar in če je dober ortoped za koleno ker ni nič dost o njem napisano.

Lp

Če se je kdo tukaj, zanima me izkusnje z dr. Kramar

New Report

Close