Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija A je res tako težko sexat večkrat na dan?

A je res tako težko sexat večkrat na dan?

Pozdravljeni!

Prosim Vas za pomoč ker sama izgubljam živce.  Pred časom sem začela zvezo z moškim 5 let starejšim od mene. Načeloma vse stima v najini zvezi, zalomi pa se, ko pride do sexa. Sej ko sexama je sex vrhunski, tudi oralno me tako dobro zadovolji da se mi meša. Vendar pa problem nastane ko bi on samo 1x na dan, včasih se to ne… Jaz bi lahko po 5x na dan če bi le dal.  Naj se povem da sem mlada, simpatična ter zelo uspešna  punca. Imam tudi svoje podjetje tako da mi to vzame veliko časa in energije. Na momente si želim samo to da bi prišla domov in da bi se nažgala na polno…..Ampak njemu se ne da… Dejansko jaz veš čas, ki ga ne porabim za delo vlagam vanj. Tudi sam ima podjetje in sem mu zadnje čase v veliko pomoč. Drugače mu vedno stojim ob strani, se trudim zanj in skrbim za to da se on vredu počuti. Zdaj pa se res sprašujem kdo je tu nor?

 

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Če se v poslu dobro znajdeš, se boš tudi v tej situaciji, najdi dodatne moči, v cajtengah je dost oglasov, si boš najdla, k ti bo pasov,…

In kakšno pomoč rabiš???

nova
Uredništvo priporoča

Nepotešena….pusti email

In kaj ima veze če imas podjetje? Nepotešene ženske so lahko brez ficka ali pa bogate dedinje …

tudi najboljšega zrezka ne morš jest 5 x na dan, vsak dan

Zmagaš! Res je. Dobro si to napisal.

Vedno ko je debata o sexu vsi podpirajo te vaše nepotešenosti in fore ja če ti ne da ni zate! Folk ima vsak svoje prioritete v lajfu in niso vsem prioriteta se žgat po cele dneve… Dobro pa kaj res ti sam to hodi po glavi, če bi ti to počela 5xna dan po moje tudi ni vredu, in morda si pod maximalnim stresom ali te mučijo stvari in jih tlacis in se ne soocas z njimi in pol raje sexas ali karkoli da pozabiš… Pač ok midva sva bila ista, večkrat na dan, tudi po 7x ma sva imela 18-19 let in takrat sva svoje dneve preživljala v sobi pred tvjem. Pol pa se zgodi življenje, en kup zadev, pa jaz ne vem kje imata sploh čas (in ne mi z tem sranjem da za sex se vedno najde čas) midva se vidiva šele recimo ob 16h-17h in kaj bi mogla pol se nažigat do 22h in it spat? Kje so tle druge stvari ki se lahko počne skupaj ali pa pač enostavno se vržeš na kavč za eno urco… Pi*** da bi se po meni plazu po 5x na dan vsak božji dan bi mu res rekla get a Life! Ne pa pri 40 ko nek blesav nepotešen pohotnež ki mu možgani samo za to funkcionirajo se mi sprehaja po hiši. Vse do ene meje! Meni se to zdi prav nek teenage tip življenja!

Mi lahko poveš, kolko krat pa kaj zdaj pri teh letih se dasta dol, na teden ali mesec, predvidevam da sta okoli 40 ?

Se vedno neizvirne fejk objave 🤮

,..bi ti lahko pomagaal🤗

Itak smo razlicni. Jest bi tut več oz skoz, ampak partnerka pa ne. Povohajmo se.

    Ponavadi tiyti ki imJo podjetje najmanj sexajo ker treba delat da sploh podjetje laufs

Te lahko jaz nazgem tudi 8krat na dan mi pustiš gmail?

Pr men je pa obratno jst bi pa se njej nekako ni tak da lah se zamenjamo 😂

Hmm, če te 3x na dan žgem po eno urco, bi bilo ok ali dvigneva na 4x?

Javi se meni,…dobiš,tak da bo te pička bolela

[email protected]

 

Pisi pa ti pomagam iz tezav ti pa meni

Rdeca cetrt je zate …

Ojoj najami se mene pa bos mela dost nažiganja ti garantiram

New Report

Close