Miloš Milošević, dr. med., moderator na Med.Over.Net

Uredništvo, 13. maj 2019.
Miloš Milošević dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Predstavljamo vam moderatorja Miloša Miloševića, dr. med., specialista plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, ki na portalu in forumih Med.Over.Net svetuje o kirurškem oblikovanju telesa.

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,
Miloš Milošević, dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, na portalu in forumih Med.Over.Net svetuje o kirurškem oblikovanju telesa. Za nasvet o estetskih posegih obraza in drugih delov telesa na lahko vprašate na forumu Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana.

Miloš Milošević, dr. med.

Miloš Milošević, dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, je bil rojen leta 1977, v Ljubljani. Po končani gimnaziji se je vpisal na Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani in po zaključenem študiju in opravljenem strokovnem izpitu opravil sekundarijat ter pridobil licenco zdravnika splošne medicine.

Po tem je uspešno opravil 6-letno specializacijo plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije in jo je leta 2011 zaključil z opravljenim nacionalnim specialističnim izpitom.

Danes ima veljavno licenco za delo na področju plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije ter je član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov. Prav tako pa ima opravljen tudi evropski specialistični izpit in je član evropske zbornice plastičnih, rekonstrukcijskih in estetskih kirurgov EBOPRAS.

Redno se udeležuje strokovnih srečanj, simpozijev, kongresov in delavnic, na katerih pridobiva dodatna znanja, ki jih potrebuje pri svojem vsakdanjem delu.

“Delo s pacienti mi je v veselje. Trudim se, da bi s prijaznim in strokovnim delom ljudem pomagal, hkrati pa si želim, da bi ambulantni center Estetika Milošević postal ustanova strokovnih in prijaznih ljudi, kamor bi se pacienti z veseljem vračali,”

pove Miloš Milošević, ki deluje v Estetiki Milošević.

Obiščite forum Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,391
13.06.2021. ob 13:25
284,258
17.05.2021. ob 12:55
110,155
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več