Zobozdravnik v celju
Spoštovana senja,
hm, ne vem, kako naj bi vam ustregla.
Zobozdravnikov v Sloveniji je okrog 1300. Morda mislite, da poznam vse??
Poleg tega naj bi jaz tukaj odgovarjala na strokovna vprašanja in ne kot nekakšen informator, kje so zobozdravniki, kateri imajo najkrajše čakalne dobe, kakšne so cene,….
Kar pa se tiče vprašanj v stilu “dober zobozdravnik” pa je tako – ni nujno, da je zame dober tisti, ki ustreza drugim – nekateri ljudje so zadovoljni s tem, da je zobozdravnik prijazen in ustrežljiv, spet drugi pa se na to ne ozirajo preveč.
Drugač sm bla pa ful zadovoljna z dr. Žgankom, mislim, da je Jože (nasproti policije dela). Ta mi je zob izpulil. Nimam kj za rečt – prijazn, nežn, vse mi je prej razložu… skratka – ful uredu, brez pripomb! pa še ful prijaznga tehnika ma zravn!;)
drugač pa je moj os. zobozdravnik Raid Wahibi (dela v zd). Sm ful zadovoljna z njim, vedno mi da injekcijo, je prijazn, nežn… K njemu celo redno hodim – grem tud takrat, ko me zobi ne bolijo!;)
baje pa je njegova žena tud ful dobra zobozdravnica, sam z njo pa nimam izkušenj.
To je pač sam moje mnenje oz. moje izkušnje!
Najbrž sem prepozna z odogovorom.Dolga leta že hodim dr.Koren Juriju.Odličen je.Kar je bilo narejeno izpod njegovih rok je lepo in predvsem dobro.On kakor njegova asistenka se dobro spoznata na svoj posel.
Kar se tiče cen je pa tako.Nekaj je bilo narejenega preko koncesije,za lepoto pa privat in ko sem primerjala cene z ostalimi ni bistvene razlike.Razlika pa je v izdelavi,v barvi zob,tu pa ni napak.Ko se nasmejiš ,ni šans,da bi se opazilo,da nimaš svojih zob.Priporočam!
lp Zdenka K.
Pozdravljeni,
kar se pritožb tiče; najprej se skušajte pogovoriti z zobozdravnikom, saj je to najlažja in naiučinkovitejša rešitev. Če je zobozdravnik izvajalec storitev zaposlen v Zdravstvenem domu, se obrnite na strokovno vodstvo zavoda, če je izvajalec koncesionar zasebnik, lahko na ZZZS ali na Zdravniško zbornico.
Srečno.
Pozdravljeni,
zobozdravnik zasebnik s koncesijo je obvezan zaposlovati zobno asistentko, medtem, ko zasebnik brez koncesije ne. Seveda lahko vsak sam izbira asistentko, ki jo zaposli.
Srečno.