Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

Habibi*

tudi jaz imam te izsedke in tudi jaz sem omenila ginekologu, ki je najprej malo čudno pogledal in se zamislil, nato pa rekel, da ni nič nevarnega. Mene osebno to zelo moti, saj menim, da ni pravilen menstrualni cikel. Bom omenila še na prvem posvetu, ki ga imam v juniju in javim kaj bodo rekli:)))

Če pa ti izveš kaj prej pa prosim javi.

In resnično upam, da se da tudi s tem zanosit. Ah meni se bo zmešalo od vsega tega. 🙁 Zopet imam vnetje in ravno v času ovulacije.

Hej, hej punce…

Kje ste vse…in kako sta kej Metka, MARJETICA, sarčii in ursaula?
Ursaula kako je kej počutje?
Sarčii že kej boljše tvoje počutje? In kako ste kej?:)

Lepo bodite in le javite se kej…

Heeeeeei liona 🙂

Jaz sem tukaj, berem vas non stop, samo nimam kaj za pripomniti včasih pa sem potem raje tiho 😀
Vse je ok, hvala Bogu!!!!!! Čakam morfologijo v maju, da zvemo kaj imamo in da potrdijo, da je še vedno vse v najlepšem redu. 🙂 Počutje je ok, nisem več tako lena, yeaaaa končno!! 🙂 Kondicijo mi je moj mali pikec vzel že po prvem mesecu nosečnosti, glavoboli so tudi prenehali, zaenkrat!! Buši raste in skoraj nobena trenirka v moji omari ne obstaja, da me ne bi stiskala 🙂 Dolgčas mi ni, ker se brcamo na vsake toliko časa, ko dojamem, da je to brca in ne prebava v mojem želodcu. 😀 Iščem ime za češpljo pa mi nobeno ni všeč…. Drugo nič novega… 🙂

Kako si ti kaj?? Kaj dogaja??? 😀 🙂

Hejla ursaula…lepo, da si se malo javla, ko včasih smo si več kej napisale, sedaj pa smo se kr mal polenile…:)mal heca..
Drugače pa lepo, da bebica raste in da bo še čim prej maj, da povejo, da je res vse vredu…:)

Mah jz pa tak, tak…ravno na 14-dnevnem čakanju na test v petek ga imam, joj komi čakam po eni strani, da vidim kaj bodo povedali, upam le na najboljše…kajti za mano je 1. postopek…

Ja nič lepo se imej in seveda pridno ubogaj svojo bebico..:P

Ah, veš meni je kar malo težko pisati tu gor zdaj, ko sem zanosila, ob vsemi vami, ki se še trudite. Zdi se mi, da z vsakim mojim mailom zbodem vsako od vas v srce, ker še čakate na plus. Ampak res privoščim in želim za vsako, da zagleda plusek, ker vem sama kako mi je bilo, ko nisem bila deležna tega…no in zato raje utihnem in ne pišem nič…prebiram pa sproti kaj se dogaja, čeprav je bilo zdaj toliko punc, da niti sama nisem več sledila katera je katera in kaj se z vami dogaja!…. 😉

No, super, da ste dali prvi postopek skozi…ne bom kolovratila z lepimi besedami, želim vse dobro in javi ko zveš kaj več 😉 saj veš, plusek ali minusek, kakor ti je namenjeno se bo pač zgodilo 😉

Čuvaj se**

Čav liona, ursaula. Ja tudi jaz sem se kar mali polenila, pa toliko punc je že gor, da ne dohajam več kaj se s katero dogaja, berem pa še naprej. Jaz zdej tretji cikel jem klomifen, žal v prvo in drugo ni ratalo, pravijo da v tretje gre rado, pa da vidimo. Držim pesti zate Liona da se prime. Liona kakšna je bila punkcija?- firbčna 🙂

Ursula lih danes bila pri Karmen, včeraj me ne neznosno bolel jajčnik, no ugotovila da se mi delata dva folikla, zato take bolečine, ker do zdej sem vedno imela samo enega. Sva lih s Karmen govorili o tebi, da verjetno zdej že imaš kakšno ime za princesko pa vidim da še ne..no nekja lepega si bosta že izbrala, saj imata še nekaj časa, čeprov bo hitro 9 mesecev okoli. Vidim da ti trebušček že nagaja in da imaš težave z oblačili…pa šele na polovici si, kaj še bo…ampak luštno tudi jaz komaj čakam ko me bo vse tišalo okoli trebuha 🙂

Metka kako si ti kaj?

Hejla punce…

Fulll lepo, da ste se javle kej..:) Seveda bom sporočila kako in kaj, ampak zaenkrat še obiska ni bilo in tudi nobenih izcedkov in podobno nimam, ne vem pa ali je to dobro ali slabo, jutri izvem…Ja najlepše je pa ime izbirat jao, jao upam, da ga bom jaz tudi lahko kmalu..::) vsekakor pa bosta našla nekaj lepega, saj je pa res tulk lepih imen, da ni panike…Bi pa že kr verjela, da te okol trebuha kr tišči, sedaj pa že mala bebica pridno raste ni kej..
MARJETICA…ko si ravno vprašala kakšna je bila punkcija, lej odkrito povedano jaz sem v Mb. in sem imela spunktiranih 23 celic, kar ni malo, pa sem pri punkciji imela narkozo, po punkciji pa res počivala, ampak bolečine so bile znosne še tako, da niti nobene protibolečinske tablete nisem vzela, ko jaz vedno poskušam čim majn tablet, ampak je res blo vzdržno, mogoče cca 2 dni mal bolj, potem pa že tud šla v počas v službo…ko pomisliš, da trpiš zarad bebici, ki si jo neizmerno želiš je res vse pozabljeno…
Šele sedaj pa verjamem, ko katera punca reče, da je bil porod hud, ampak ko dobiš otročeka v naročje je vse pozabljeno…:)

No ja sedaj pa se kr mal preveč razpisala, vsekakor pa sporočim kako se bo kaj vse odvijalo…

Metka kje pa se ti kej skrivaš?:)

Hejla punce…

Sporočam, da sem danes imela krvni test in sem srečka nosečka tudi jaz zaenkrat, upam, da čim dlje…:)

Sedaj pa držimo pestke še za vse ostale…

Ooooooooooooo, hudoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 🙂 😀 🙂 🙂 🙂

toooo vidš!!!!! Kako se počutš?? Kako si odreagirala?pa tvoj?deeej povej kaj veeeeč 🙂 🙂

AAAAa, kok doooobr!!! srečka nosečkaaaaa, yeaaaaaaaaaaa

MARJETICA lepo te je bilo slišati/brati speeet…. 😀 imena imava ampak čist potiho izbranega 🙂 zdaj imava za oba spola, enega na zalogi 😉 hihi….mogoče se mi do konca še kakšno ime utrne samo od sebe 😉
2 folikla sta se ti naredila, nooo, upajmo, da bo kaj iz teh foliklov 😉

Ko greš drugič h Karmen jo lepo, lepo, lepo, lepo, najleeeeepše pozdravi od mene 🙂 moram jo že poklicati malo, če ne prej pa po morfologiji 😀 🙂

Čuvaj se*babaj

OOOOOOOOOO Liona ful vesela, a to si bila na prvem ivf-u? Kok si bla pa vesela…k radio 🙂 🙂 ful vesela zate 😀

Ursaula tud jaz upam da kej rata iz teh foliklov že. Zdej grem v nedeljo k njej jo bom pozdravila.

Pozdravi princesko/princa 🙂

Ok, MARJETICAAAA bom pozdravila princesko, slutim, da je!! 😉 **** hihi

Čuvaj seeee, papa

Ursaula….naj ti povem, da kr nisem mogla dojet, moj pa tud…ja pa še prvi postopek je bil tole ja…jz mislim, da naju fulll to rešuje, ker jz pa sem baje čist zdrava…drugače pa se počutim neznansko srečnoooooooooooooo in le upam, da bo ta sreča trajala celih 9 mesecev…res komi čakam, da še gre 1.UZ vsaj skozi, pa bom še bolj pomirjena…edino kar pa je pa se morm pazit pa je glede toksoplazmoze, ker sem še negativna na to…
Res fullllll srečna, mi je pa bilo hudo, ko je kr nekaj punc bil negativen test…mi je blo prav hudo rečt pri meni pa pozitivno, sej veš kakšen je ta občutek…čeprav pa še vedno za vse držim močne pestke, da bomo vse postale s tabo vred najsrečnejše mamice tega sveta…:)

Lepo bodite punce….

Itak je bedno vem, zato sem tudi jaz bolj tako come si come va tukaj….. :/ pač, ne morem nekaj razlabljati in govoriti samo o tem, če pa je bila meni prej to zelo pereča tema… no, vesela sem bila z vsako nosečko ampak vseeno želja, da bi še sama postala, je bila večja..ampaaaak, vsaka bo enkrat mama samo potrpežljivo je treba čakati na ta dan 😉 vem, da bo tako!!! 😉

Drugo pa zate: yeaaaaa, vesela, veselaaa, joooj, kakšne lepe novice, res je to lahko vsem vzpodbuda, da obstaja ta sreča in da je resnično vsaki namenjen plusek. Toooo stara nooo, nosečkaaa…hihihi…ne morš vedeti kako sem veselaaa 🙂 res, res!!!!! In poznam to skrb pred 1.UZjem, da ti potrdijo, da je vse ok. Ampak glej, vse bo ok…zdaj imaš pikico, bodi vesela srečka nosečka…ne obrenjuj se, zdaj je največje že za tabo.. 🙂 a so ti svetovali Utrogestan, Prometrium?? Tudi, če ti ga ne, ga vseeno uporabljal (vaginalno do 10tedna 200mg.2tableti, do nuhalne pa eno tableto -> tako dozo sem imela jaz, ti pa za vsak slučaj vprašaj) Meni je Karmen zabičala skoraj, da ga moram nujno jemati, naj sicer vprašam ginekologinjo, ki je to tudi potrdila. Razlog pa je, da preprečuje splav 😉

Uživaaaaj nosečkicaaaa 😉

Ja res je veselje je na višku in res dokaz, ter vzpodbuda za vse ostale…drugače pa jem baje do 12. tedna Dabroston, če mogoče kej veš, čeprav to uporabljamo me, ko smo bile v postopkih…Ker baje, da tega Utrogestana ni trenutno pri nas za dobit, tak nam je vsaj sestra razložila na punkciji, ko smo tudi dobile te zdravile. Mi pa piše na listu, ki sem ga prejela da se predpiše terapija Dabroston 3 po 1 tableto ali Utrogestan 3 po 2 tableti na dan do 12. tedna nosečnosti, potem predvidevam, da je to eno in ista zadeva…kaj rečeš ti? Ta zdravila pa že tako jem na 8 ur od punkcije naprej…

Vesela, da se tako veseliš z nama…:)

No, saj se mi ej zdelo, da si sigurno dobila kakšne tablete, ravno zato, ker si v postopku 😉 Super, glej, vseeno je, Dabroston, Utrogestan…meni je Karmen rekla naj jem Prometrium pa sem jemala Utrogestan – imela sem ga doma pa še MARJETICA mi ga je dala za zadnjih 10 dni, ko mi je zmanjkalo… 🙂 čudno, da se ga ne dobi pri nas, kr neki, res se zmišljujejo s temi tableti. Zdaj, ko je Klomifen dosegljiv v Slo pa Utrogestan ukinejo…mah, nekaj morajo vedno zagnojiti teli dohtarji – farmacevti… o_O

V glavnem, srečko nosečkanje, itak sem vesela, absolutno, nosečnost je res nekaj prečudovitega, čeprav mene takooooo hormoni dajejo, več sem žalostna kakor pa dobre volje.. :/ nvm, če lahko samo hormone krivim, ampak dobro..ni pomembno…važn, da nas je čedalje več in da nas bo še skos veeeč in veeeč 😉

Res je Ursaula se strinjam…ni pomembno, da vedno zmagaš, pomembno le, da vse enkrat pridemo do cilja..
Drugače pa veš kaj me zanima kater dodatek pa piješ še zraven oz. ko si ga? Elevit, Femibion ali Tifol?

Lepo bodi in poskus bit čim bolj dobre volje….potem si res videt popolna srečka nosečka…:)

To si pa res lepo povedala!!! AMIN!!! 😀

Zraven pijem zdaj, od FIDIMEDA – FidivitMAMI,prvo sem pa pila Tifol, ker sem jih imela še nekaj doma, potem sem pila Elevit – PREDRAGE SO!!!!! Rekla mi je kolegica, da obstajajo ene od Sensilaba, 60 tablet je okoli 12eur. Dvojna doza za ceno enojne! Samo jih v lekarnah “KAO” ne poznajo resnica pa je, da jih ne naročajo, verjetno niso šle v prodajo, saj čudno ni nič, ker jih res nikjer ne reklamirajo. Elevit se mi zdi precenjen pa še konjska tableta je…Tele od Sensilaba se baje da dobit v Sanolaborju. Naslednji teden bom šla pogledat, ker moram itak kupiti nove. 🙂
Če pa ješ zadosti raznoliko hrano, uravnoteženo, da prejmeš vse kar je potrebno, potem je zadosti samo Tifol tabletka. Ker itak z nobeno tableto ne moreš prejeti toliko hranilnih snovi in vitaminov kakor s hrano. V hrani so prvotni vitamini v tabletih pa “sfejkani” 😉
Pa rekla mi je farmacevtka, da je fajn, da tudi malo zamenjaš tablete, da ne ješ skoz od ene in iste firme 😉

Bom dobre volje kar se da čim več…ti pa tudi, to zdaj res ne dvomim 😉

Liona – ISKRENE ČESTITKE. Želim ti čudovito nosečnost, ter še lepšega otročka. Uživajte na polno, saj veš kako pravijo, ni lepšega kot postati mati! Res vesela, vidim, da se da, torej je tudi za nas upanje. :))

Objem.

Iskrene čestitke Liona. Pazi nase. Želim ti,najlepše dneve teh 9mesecev,in seveda tudi nadaljne.

Drugače pa vsaki dan spremljam forum,ampak pri meni enostavno ni nič novega,zato sploh nič ne pišem. Sem pa zelo vesela za vse in vam želim lepe sončne dneve še naprej ter veliko +++++++.

New Report

Close