zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?
Heeeej,
Punce, res vam je težko sledit! 🙂 Hudo pridna bom mogla bit vsak dan, da vam bom folgala…:)) Kot berem ste že vse v postopkih… Kaj pr hudiču pa sem jaz delala vsa ta leta pr ginegologu??? Upam, da se z junijem tudi pri meni stvari prestavijo v prvo brzino…:) Do tedaj pa se bom “poskušala” čim manj obremenjevat…Težka bo…:(
Liona – iz katerega konca pa si in katerega dohtarja imaš v Mb? jaz imam dr. Vido Gavrić-Lovrec. Upam, da je fajna. Sem sestri po telefonu kar rekla, da želim njo. Moških že imam itak prek glave…:)
Motorči – bogaaa. Si sploh ne znam predstavljat, da imaš lahko tako dolgo vročino. Jaz jo imam en dan, dva, pa sem čist hin…:))
Sarčii – tudi jaz upam, da je vgnezditvena.
LP in naj bo čim preeeeej en velik +.
Metka upam da bodo folikli v soboto kej boljš, se bodo zihr jutr napenjal da bodo slišal kolk jih bomo opravljale…hahaha…pa bodo zrasli…no upam da bo v soboto UZ boljši 🙂
Sandra, res sta kar dolgo odlašala ampak nikoli ni prepozno, verjamem da boš težko odmislila..pa vseeno probaj, sicer bo pa poletje kmalu tukaj 🙂 Kot sem že rekla mogoče se pa zgodi čudež in sploh neboš rabila iti do dr. -srčno upam!!
lp
Kamelica
Svaka čast za odločnost in pravilno je da si positnarila in takoj sprožila postopek…!!! tako je treba, ker je naša medicina res neveeeerjetno počasna in moramo biti vedno korak pred njimi 😉
Naj bo pa čimpreje plusek, ane..ne pa pregled na kliniki za neplodnost!!! 😀
Sarči
Pojma nimam…najbolje in vsekakro nimaš druge izbire 😉 kot da počakaš in po tolikem času, kolikor moraš počakati, narediš test! Drugo ti ne morem pomagati…Držim pa pesti, vsekakor, da se je prijelo 😉
Ostale punce za vsako posebej držim pesti, da bi čim prej postale mamice!!!!!!!
Jaz sem danes zvedla za mojo dobro prijateljico, da je v druge noseča (pa mlajša je od mene tri leta) in tokrat sem lahko prvič vesela, resnično vesela, da je spet ena nosečnica več…no glede na leta, verjamem,da me razumete zakaj tako govorim…. :/
Čuvajte se* (Metka & MARJETICA, se vidimo jutri 😉 )
Sandra…jaz pa sem iz Celja….imava pa dr. Reljić-a full fajn zdravnik…je pa vsekakor tudi prav, da si se odločila za žensko..:)
Ursaula&MARJETICA&Metka…kaj vam naj rečem zelo sem žalostna, da se vam ne morem pridružiti, ampak moje kozike niso nič kaj boljše, saj mislim, da če ne bo boljše bom šla še enkrat k zdravniku, kajti po vratu me je začelo še vse pečt..ne vem, ne vem…:( Zato pa ve jutri max. uživajte še za nas, ki bomo z mislimi z vami…:)
Oj,oj vsem skupaj. Ja,evo sem že kr bolje,tko da lahko že mal mojmu težim,he,he,he.
Sandra,ja nč ni luštn ležat z vročino,mislim da kej takega še nisem imela,ker tole je blo pa res za umret. Ampak,kaj čmo,tak je lajf.
Punce,upam da se boste danes imele kar se da lepo,mal počvekejte,da bo jutri veliiiiiiko snega,ha,ha,ha.
VSEM SKUPAJ ŽELIM LEP PETEK IN ŠE LEPŠI VIKEND. PA,PA
Pozdravljeneeee,
evo dans pa zopet tak dan, za stiskanje…:D Tak, da ne pozabit. Meni moj vedno reče, da sama pa res ne bom zanosla…:D
Kako steeee, je že kaj novega?? komaj čakam, da slišim kako ste se imele na pijački…Pa prosim prinesite sonce, ne več snega:D
Drugače pa je zame že cel tedn bolj depresiven kot kaj druga. Naj povem, da sem tudi jaz stara 25 let, fant 30 in da si res resnično želiva otročkaaaa. No jaz sem že od malih nog čist nora na njih. Zato zdaj toliko večje razočaranje. Čeprav v podzavesti me je tega vedno bilo strah, ampak sem se vedno prepričevala, da se meni to pa res ne more zgoditi in kao naj odmislim..:( In da to ne bi bilo dovolj, je tukaj še moja mami s katero se resnično ne štekava. Bojda sva si prepodobne, zato pa je to tako…čeprav se jaz tega otepam na vse kremplje…:D No ampak to je tema za forum: Težave z mamo ali taščo…:D Čeprav se z taščo pa res ful dobro razumem, bi mogli zamenjat. Ja mojga je dobro naučla…prav fletn fant:)) Kakšni pa so vaši odnosi z mamco/taščo?
V glavnem, danes si naročim maco, bojda pomaga tudi pri depresiji. Pa pri teh letih! 🙁 Z partnerjem sva pila že tudi tinkturo iz krvomočnice. Ni pomagala seveda nič, razen napihnjenost izgine.
Lepo bodite in nakepajte se še, saj bojda prihaja sončeeeek:)
sAndrA
liona
Sam se ti nam pozdravi pa se bomo že še kdaj sigurno dobile 🙂
Drži se, če pa čutiš, da bi morala spet k zdravniku pa le pridno pojdi 🙂 sploh, če te vrat že peče…jaoo, jaooo…..mogoče je pa samo tako bolj hudo, če koze fašeš, ko si starejši ?? :/ Naj ti hitro mine!!
Upam, da ne bomo danes še več snega priklicaleee, motorčiiii…..bleeek, dovolj ga je že bilo…naj bo sonček, kakor je sAndrA rekla 😉
sAndrA
Maca je izrednooooo okusna, veš? 😉 🙂 kje si jo pa naročila? (komaj čakam, da jo dobiš.. :P)
Glede družinskih odnosov, sva pa na istem…ne bom razlagala na veliko in široko, ampak sem sama dognala, da je največja podpora, ki jo lahko dobim od mojega dragega…nikogar drugega ne potrebujem in tudi si ne želim soljenja pameti od ljudi, ki nimajo pojma kaj prestajam in osladnih prežvečenih besed “vem kako ti je” ali “čisto te razumem”….my ass!!!! Zato se sploh ne ubadaj, če se z mamo ne razumeta ali ne moreta skupaj, pač, nekateri ljudje si niso pisani na kožo pa čeravno je to tvoja mama….ni nujno, da sta si tako podobni pa se zato ne ujemata…sploh ne..lahko, da sta si tako različni ali pa je ena bolj duhovno razvita kakor druga…lahko,da se vajini energiji ne preneseta…lahko pa, da sta, zaradi pomanjkanja komunikacije, ostale v starih zamerah…
Glavo pokonci, sigurno imaš kakšno prijateljico, ki ti je blizu pa se lahko pogovoriš kot ženska z žensko…če ne pa lahko tudi meni kdaj potožiš, se razpišeš na dolgo in široko, kaj te muči na zasebno sporočilo 😉 vedno sem pripravljena poslušati in pomagati 😉
Hvala Bogu pa se s taščo razumeš 😉 to je pa spet en plus, ki ni za spregledat… 🙂
Jaz tudi upam, da z MARJETICO in Metko prikličemo sončkaaaa, samo kot kaže napoved nas čaka še nekaj dni tale oblačnost in sneženje po malem… bwaaah!! :S
Poročamo, ko pridemo iz kavicee… 🙂
Čuvajte se**papa
Liona kot je že napisla ursaula, ti kar pojdi zdravniku če vidiš da nič boljše..pa res upam da se jih enkart že rešiš..verjetno ti grejo zdej že pošteno na živce ..
Motorči tudi tebi želim da se čimpreje pozdraviš 🙂 pa res upam da ne bomo priklicale snega–jaz sem ga že kr sita, jz bi sonček, pa vsaj 15 stopinj, sem bolj za poletje 🙂
Sandra čisto te razumem kako ti je , tudi jaz sem od mejhnega noooooraaaa na otroke..obožujem jih pa naj bodo še tako nadležni…že od majhnega sem hotela biti vzgojiteljica no ampak sedaj sem šla čist v druge vode..ampak useeno. Ko še nisva planirala otrok, je moja znanka imela težave pri zanositvi (no na koncu je uspelo tudi njej) in takrat sem si rekla..joj upam da jaz nebom imela težav..no evo pa sem jaz zdej na istem kot ona par let nazaj..to da nemoreš zanositi zelo boli, tako da te razumem…res dobro da imam punce s foruma, ker mi je odkar sem na forumu veliko lažje ko vidim da nisem sama v tem..čist preveč nas je z težavami 🙁 Verjetno ko bom enkart zanosila (upam da čimpreje) sploh nebom verjela da v sebi nosim otročička, dokler nebom dobila trebuha…
Ampak sandra jz vrjamem da bomo vse enkart mamice..medicina je zdej tudi že tolk napredna, da ni hudič da nav en neki zrihtu da bo ratal 😀
No jaz se hvalabogu razumem z mamo in taščo, tako da res teh težav nima, sej smo pa me tukaj gor, ki nam lahko vse zaupaš..pa upam da se nam kdaj pridružiš na pijački 🙂
Upam da se bomo enkrat dobile vse ki si tukaj dopisujemo, da bomo kakšno rekle še v živo…pa upam da dons Ursaule, Metke in mene ne bodo iz lokala vrgli, k bomo tolk klepetale 😀
Daaan 🙂
Tak, pa je prvi tradicionalni meeting za nami 😛 Naslednjič upam, da se vidimo v večjem številu. 🙂 Fajn smo se imele, malo čvekale, malo pijačkale…v glavnem, super je bilo (bomo vidli kaj bosta ostalidve povedali) 😀
Torej, jaz pa sem prišla iz drugega UZ-ja.
So mi našteli 12 foliklov…ampak so vsi veliki komaj 15mm, tak da se moram danes še dalje špikat, jutri pa ponovmo na UZ.
Meni pa nekdo zgoraj očitno hoče nekaj povedat… namreč, danes je zdravnik na UZ ugotovil, da se mi je v maternici naredila ena tvorba. Sicer ni povedal nič kaj takega, samo to, da ne ve al so krive špike za to al kaj, v glavnem, jutri bomo še to pogledali. :S
That’s all folks 😀
Heeeeeeei 😀
Ufff, včeraj pa nihče ni ostal brez snežnega meteža, ki smo ga z Metko in MARJETICO pripravile za vas na drinki.. 🙂 lahko sklepate, kako smo se imele…hihi, super je bilo….z MARJETICO sva ostale do 1h 😉 pridne sva bile, jup….za ostale dogodivščine pa ne vem, a bi povedala al ne 😛 ..se nam morte pridružit drugič, da bo še bolj veselo 😉 v glavnem, super je bilo!!! Lepo vaju je bilo spoznati, punciiii!!!! 😀
Metka, dobro, da te še v nedeljo pregledajo, to je pa res pripravljenost in korektnost!!
Privoščim ti od srca za jutri najbolj veselo novico na svetu!!!!! 😀
Kar lepo se še pošpikaj, veš, da ko boš enkrat gledala jenčija v svojem naročju bodo vse bolečine pozabljene..se ti bo zdela vse skupaj mala malica 😉 Srečno!!!! Držim pestiiii, da bojo jutri dobre novice!!!
Evo punce pa sem prišla tud jaz do računalnika, ja včeraj smo se imele super, res smo pripravile pravi snežni metež 🙂 od čvekanja, ampak mi je bilo res super, da smo si mal povedala in podelile izkušnje slabe in dobre, tako da tudi jaz upam da se drugič dobimo v večjem številu, da še druge malo podelite svoje izkušnje, če ne drugega je pa za dušo dobro ko se dobiš s sotrpinkami, tko da ja z ursaulo sva bili do 1h..gledali kako je nenormalno snežilo..uglavno res je blo luštn, upam da čimpreje ponovimo pa seveda upam na vse ostale ki sedaj niste uspele pridit, da se boste nasljednjič pridružile.
Metka, res nevem a 15mm so še zelo majhni, koliko pa morajo biti veliki za punkcijo 20mm? Sej pri 20mm pa naj bi že počil kot je meni rekel Reš. No upam da bodo jutri že večji, sej pol je pa punkcija že skoraj tu-naslj. teden. Ampak pa res nimaš sreče, spet so nekaj videli, mogoče je pa res od hormonov..močno upam da je kaj nepomembnega in bo izginilo.
Metka sej bo, ti si taka optimistična punca, da si vsem lahko samo vzor 😀
Držim pesti da jutri napišeš dobre novice 🙂
In kot je rekla Ursaula, ko boš ob sebi enkrat držala štručko, bo vse pozabljeno.
DRŽIM PESTI!!!!
Pa enako z moje strani, res vaju je bilo lepo spoznati!
Hej,
ja tako ste čvekale, da še danes snežiiii…:)) No sem vesela, da ste uživale, tako je tudi prav.
Metka
Držim pesti, da bo jutri najsrečnejši dan tudi zate. Če pa kaj ne bo v redu, pa ne obupat, saj tudi me ne bomo, a ne babe??? Vse bo OK!
Sarči
Glede rumenega izcedka pa žal nimam razlage… Čudna so pota gospodova, pravijo…Tudi jaz sem imela v decembru, ko sva šla z dragim na dopust in seveda so bile posteljne aktivnosti v pospešenem tempu in tudi po mojih izračunih naj bi imela prav tisti čas O.. No v glavnem, 8 dni po SO sem imela rahlo krvavitev (bolj oranžne barve kot rdeče). Od veselja sem že skakala do stropa, saj sem bila prepričana, da je vgnezditvena. Tudi moj je bil že 99%, kar mi je še dalo dodatno veselje. Na koncu se je žal zopet pokazala neprijazna tetka…Že zdaj ti želim, da bo 25. leto, zate srečno leto.
Ursaula
Maca fuuuuj jaaaak, prepričujem se, da je samo breskov gosti sok, kr je takšne barve…:D Drugače pa sem jo kupila v DMju. Sem jo že enkrat zasledila v trgovini in vidla, da je enaka kot na spletni strani (http://www.maca.si/). Je pa za 1 euro dražja v DM. Srčno upam, da mi bo pomagala k moji največji sreči.
Marjetica
Ja, tudi jaz sem želela biti vzgojiteljica, nato učiteljica razrednega pouka, ah, zdaj pa nič od tega…Ni druge poti, kot da si za en vrtec naredima otrok. Upam, da v drugo gre lažje!
Punceeee, počutim se kot, da sem nabita z energijo. Mislim, da bo nekaj na maci, ali pa samo v moji glavi. Kakor koli, glavno, da je boljše počutje.:D
HVALA VAM.
Lahko noč in sladke sanje.
S.
sarči
Jaz sem bila noseča pa sem imela krvavitev, za katero sem isto mislila, da je vgnezditvena pa se je potem izkazalo, da bi mogla priti na tisti dan M…res je bil roza – svetlo rdečkast ozcedek..dve kapljici mogoče… ne vem kako ej pri tebi, ali si že za M, po moje, da ne, tako, da rumenkast izcedek, hmm…lahko ugibam,ker tri dni je veliko za vgnezditveno..no vsaka ženska je različna…ampak srčno upam, da vgnezditvena 😉
Najlepši rojstni dan ti želim 😀 glede razočaranja pa kakor je sAndrA rekla, ne smete obupat!! Tudi, če je razočaranje, naj bo pač nov zagon za nove začetke 😉 pa kar lepo s pozitivo v nove postopke… 🙂
sAndrA
Joooj, revca….maca jak, jup…jst sm jo pila s 100% pomarančnim sokom, edino tako mi je šlo…ena druga jo je pa pila z ledenim čajom.. jaz sem si dala najmanj, tri prste soka in 2 žlički mace…jakk…pa tiste bunkice, ki se ne stopijo..jaoo…se mi je dvigovalo k pr norcih!!! Z energijo pa po moje, res maca deluje..ne vem…jaz sem bolj šlampasta, da bi opazila razlike pri sebi, pač pijem, pravijo, da pomaga in eto..neki bo že na tem..je pa veliko punc reklo, da so bile eergično nabite na max! 😀
Srečno pitje 😉 hehe
MARJETICA
Hvala še enkrat, da si bila tako prijazna in počakala z mano v tistem sneguu… 🙂 pa za tablete / uslugo 😉 …. res smo zacoprale sneg celi Sloveniji…hihi… 🙂 baje, je natakar rekel, še danes potem pa sonček?? Upaaaaam…..Metka pa itak ne mara snega, za njo je še najbolj, da se konča..hehe 😀
Čuvajte se* čauuu
Tak, pa se javljam še po tretjem UZ-ju 😀
Moji folikli so zrasli na 18+mm, tak da si dans zvečer dam stopko, v torek (ob 12.00, tak da takrat mislite name) pa me čaka punkcija 🙂
Glede tiste tvorbe včeraj…je bil dans isti zdravnik. Full je bil boljše volje, kot včeraj. Si je tud vzel več časa zame, pa mi vse lepo pokazal na UZ-ju. Res sem bila prav prijetno presenečena. No, torej…tvorba. Rekel je: “Še pri najboljši volji se mi ne sanja kaj bi to lahko bilo.” Je sprintal fotko UZ-ja in bo jutri povprašal kolege. Je pa tak, da v torek imam ziher punkcijo, za naprej pa bodo še videli. Vse je odvisno od tega, kaj bodo ugotovili jutri. Rekel je, da je možno, da bodo zarodke zamrznili, pa me laparoskopsko operirali, da odstranijo to tvorbo in šele potem bi dobila pingvine. Sem bila full “vesela” te novice…še tretja laparoskopija…jeeej. 😛 No, bomo vidli kaj bodo rekli jutri/v torek. Upamo na najboljše 🙂
O klepetulje, bomo zasnežile celo Slovenijo, se je nebo kr odprlo, no zdej pa naj že neha, kr ga imam pa že res dost…
Metka, vesela zate da boš šla na puncijo, pol mi pa moraš nujno poročat, kako je bilo, pa katere zdravila proti bolečini boš dobila. No fajn da je bil vredu zdravnik da ti me malo razkazal tvoja rodila…pa vseeno upam da tale zadeva v tvoji maternici ni nič posebnega..sicer bolje tretja laparoskopija kot da bi ti to oviralo zanositev…sej bojo že tko zrihtal da bo vredu zate in za tvoj ”bodoči” zarodek 🙂
Sarči lep praznuj rojstni dan in upam da dobiš najlepše darile, ki si ga lahko punce tukaj gor želimo. Tudi jz nevem kaj bi lahko ta izcedek bil, upam da je vzrok izcedka nekaj , kar se dogaja v tebi. 🙂
Ja Sandra tudi jaz se trudim da bi si doma pričala vrtec če že ne delam v njem in tudi jaz upam da bo šlo v drugo lažlje 🙂 za maco mi je pa že Ursaula rekla da je grozno zanič, ampak če ti da energijo ful fajn, stisni nos in spij to smrdljivko 😀
Ursaula sploh ni bilo težko s tabo počakat, res te nisem mogla z pikico pustiti samo sredi btc-ja ob 1 zjutraj, pa tudi za utrogestan ni panike…dobro se z dobrim vrača..vsaj naj bi se 😀 Ja natakar očitno ni imel lih prov al smo pa mi tolk zmedle tale vreme, pri nas je dons ponoč zapadlo še ful snega, so že taki kupi na parkirišču da bi lahk že rove nardil :-D, ampak kokr sm slišala bo sam jutr sonček pol pa spet neki snega, upam da se ga jutri čimveč stopi..
Punce fajn bodte..
Metka
Folikli so pridno rasli med špikanjem.. 🙂 vesela, da si je zdravnik vzel čas zate…glede na to, da do sedaj nisi videla kaj se s tabo dogaja, oziroma ti nihče ni razložil 😉 super, super, res!!! jooj, še ena laparoskopija…. :/ kakor je rekla MARJETICA bolje, da gre tista tvorba stran, kakor da te ovira pri donositvi…mogoče pa ne bo tako zahteven poseg, te bodo mogoče malo “šparali”, ker si že toliko vsega prestala…kaj pa vem…mogoče so pa celo sočutni.. 🙂 hehe
no, dobra stvar vsega pa je, da so vseeno obdržali isti tempo in te poslali na punkcijo…v torek, mislim nate!! 🙂 Čuvaj se. 😉
MARJETICA
Ja, dobro se vrne z dobrim..pravijo: “Kdor da – dvakrat da!” 😉 če je od mene odvisno bi ti takoj dala plusek na testu 😉 želim vse dobro!! Saj je bilo luštno čakati v tej krasni čudoviti zasneženi idili, če vklopiš sarkazem detektor. 😀
Ja za sneg se je pa res malo zafrknil, pravijo, da bo v sredo spet padalo…mojemu je včeraj brisalec odlomilo, ko se je vračal domov zvečer, ker je bilo preveč snega nabasanega spodaj pri šipi……katastrofaaaa….te pošiljke se pa do maja ne rešimo, če bo s tako brzino šlo naprej… :/ bwah…
držite se…. 🙂
Ursaula hvala za zaželjen plusek na testu 🙂 Upam da se uresniči tvoja želja 🙂
Ja res tale sneg..katastrofa sam očitno ga ta teden nebo toliko kot so napovedovali..hvalabogu, če ne bomo te kupe res imel do maja. Metka ti je verjetn posla sms, zdej je verjetn že fertik, me prov zanima kako je bilo..sem cel dan mislila nanjo.
Kako si pa ti kej, že kaj več nosečniških težav? 🙂
lp
Jap, sem dobila sms od Metke…bogica…res ma vse možne težave, ki bi jo lahko doletele…prej mi je sms poslala, da je kolikor toliko ok. Pa saj se bo sama javila, da ne govorim v njenem imenu tule na forumu… :/
Kako si ti kaj? Tale sneg se kar topi, yeiii..danes je bilo prav toplo..pri nas 4 stopinje. 🙂 pa ne vem, a so spet kaj snega napovedali?? upam, da ne..že teli kupi so ogromni…no, meni je tale sneg vsaj nekaj dobrega prinesel…zadnjič je mojemu, od brisanja snega, odtrgalo brisalec na avtu..tako, da sem dobila nove brisalce, yeiiii… 😀
Drugače sem ok. Prej sva pekla palačnike in verjamem, da si lahko predstavljaš kako je mojemu nosu zdaj, ko celo stanovanje še diši/SMRDI po pečenem maslu…. bljek…nikakor prezračiti. Pravzaprav mislim, da se mi je vonj prav v sinuse zarezal…:/ ampaaaak, pojedla sem vseeno 4 pa tudi dobre so bile..z nutelo, njam, njam…hihi
Hvala Bogu nimam nobenih novih težav, že to, da mi vse smrdi, je preveč! 🙂
Kako si ti?? 🙂 Kdaj greš spet h Karmen?