Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

zanositev, nosečnost… kdaj bo uspelo?

Motorči

O tem kolikšna je verjetnost, da zanosiš po LSK je težko govoriti. Po moje je odvisno od vsake ženske posebej. Jaz na primer, sem imela že dve LSK, pa še nisem zanosila, ursaul-i (in verjetno še kateri drugi) pa je uspelo. Vsekakor vse upamo na najboljši rezultat, ne? 😉

HVALA METKA,UPAM,DA NAM BO USPELO. LP

Mene bo vsak hip pobralo. Čakam na M, mi spet zamuja (za zdaj en teden), me špika, ves čas hodim na wc gledat kako je stanje, pa kr nič.
Bi bilo pa kr fajn, če je ne bi bilo. 😀 bi res imel tamali na sebi napis: “Made in Cambodia.” 😀

Hejla deklete..

Tudi sama jo čakam pa kr ni in ni, da bi začela s femodenom pa to ni res…cca 2 dni sem imela malo rjavkastega izcedka, sedaj pa kr ni in ni, če že mora naj čim prej pride, če pa nima namena pa še toliko boljše in da nam-a nariše en velik +..:)
Držimo pesti, da res pride ali čim prej, če pa nima namena pa še toliko boljše, sam ko jz kr razmišljam nisem pod tako srečno zvezdo rojena, da bi se lahko kakšen takšen čudež zgodil…da je nebi blo mislim…

Držimo pesti…

liona, tudi jaz dvomim, da sem rojena pod tako srečno zvezdo, ampak ja, upanje ostaja 😉

SEJ BO PUNCE, TUD NAM SE BO ENKRAT URESNIČILA ZELJA. JAZ PRAVIM VSE JE ZA NEKEJ DOBR. MALO TOLAŽBE MORA BIT.
NO,K MENI PA JE DANES PRIŠLA ( M ) TKO DA EVO,EN TEDN NČ LUŠTNEGA POTEM PA SPET V AKCIJO IN SE BORIT ZA EN VELIK +!
LEP SONČEN DAN VSEM SKUPAJ.

Metka
no fajn da gresta v postopek, pa se bo končno začelo, sta imela tako nesrečo da je vedno kaj prišlo vmes.
Upam da vama sedaj rata 😀

Motorči
žal nevem kako laparoskopija”v živo” poteka meni so jo delali v narkozi.
Sta dala že kaj preiskav čez glede na to da že 6 let ne rata, čudno da te niso že prej poslali na laparoskopijo.
Koliko % možnosti je da ti rata po laparo je odvisno v tem v čem je težava pri vama, ampak res mi je čudno da greš šele zdaj na laparo?
Ampak sej sam da se kej premakne, potem bo pa sigurno ratalo. V umetni verjetno tudi še nista bila?

Nosečka uršaula, kje si se pa ti zgubila, sej vem sedaj se ukvarjaš s pikico, sej je prav tako, kako si drugače, kakšne nosečniške težave…slabost?
Kdaj imaš zdej ponovno pregled?

počakamo še malo pa se dobimo na otroškem igrišču 😀 😀

Ojla, Marjetica. ja,sem že bila na preiskavah. Najprej so mi ugotovili da imam na materničnem vratu tri bulice. Dve sta bili manjši,ena pa je bila velika skoraj kot pomaranča. Imela sem poseg pod narkozo,(odstranitev)in te bulice so dali v analizo,ker so mislili,da je rakavega izvora. K sreči je bilo vse uredu.
Nato,mi je doktor rekel,da je najbrž to vzrok da ne zanosim,in da bo zdej uspelo. In spet je bilo pol leta okoli,pa nič. Potem so mi slikali maternico pa jajčnike,in spet je bilo vse uredu z menoj.
V tem času,je pa tudi mož šel na spermiogram,in so ugotovili da je vse uredu,le da ima mogoče malo lene spermije,ampak to naj ne bi bil vzrok,da nama ne uspe. Tko da zdaj so me poslali pa še na LSK. 20 februarja imam pregled,in potem kao v marcu poseg. Stara sem 32let in če sem iskrena,me čedalje bolj skrbi,da nama ne bo uspelo. Mož pa je star 39. Najbolj mi je čudno,da je vedno vse uredu,ampak zanosim pa ne.
Zanima pa me,ve jemljete tablete,a vam to da doktor po posegu,al kdaj? Za kaj so te tablete?

Skratka,ni pa ni tistega zelo zaželjenega +. So dnevi,ko čisto obupam,in so dnevi,k mi nekaj pravi,da enkrat pa bo.

LEP VEČER.

Heeeeei puncee….

MARJETICA
Sem se zgubila, nisem pridna, vem :/ ….danes sem govorila s Karmen in mi reče, da si, že spraševala po meni pa še nekaj lepih besed si omenila, hihi…se mi je tako dobro zdelo, da imaš lepo mnenjeeee o meni…. 🙂 tudi jaz te vedno pohvalim pri Karmen… 🙂
v glavneeem, zakaj me ni bilo toliko časa, sem prebolevala “depresijo”…moj je odšel delat v tujino in se nisem skoraj premaknila iz postelje, ;( ker mi je bilo tako hudo..in tako je tudi računalnik ostal ugasnjen..po pogovoru s Karmen sem pa rekla, ja zdaj pa že moraš prižgati komp, če ne drugega vsaj da se vam puncam javim na forumu…še Karmen me je spodbudila, da to pa naj le naredim 😉

Torej…počutim se v redu, hvala Bogu!!! V petek sem bila bolna, Karmen mi ej rekla, da sem na kljuki zgleda pobrala virus bruhice in driskice….cel dan sem kozlala, nič spravila vase..požirek vode sem naredila pa me je tiščalo 1uro in potem šprint na wc…joooj, kakšna katastrofa!v soboto sem se zbudila z migreno…seveda, dehidrirala…grem an urgenco in zdravnica pravi: “ja boste mela pač malo težje prvo trimesečje!” :O kaaaaj??jooooj, a res moraaaam….no in potem mi danes Karmen pove, da to ni imelo veze z nosečnostjo, da je to “virus s kljuke”…šuuuh, hvala Bogu, da imam Karmen 😉 yeiiii!!!

Pregled imam 11.2.-samo v laboratoriju, sva se odločila greva še na tiste genske teste dodatne poleg nuhalne, za sigurno…čeprov nimaš kaj tudi, če je kaj narobe, kar seveda ne bo 🙂 , če je pa v redu si pa miren do poroda in čao! 🙂 marca imam pa nuhalno…danes sem pa v 8 tednu, yeiiii…. 🙂

motorči
Za laparoskopijo ti lahko povem, da je vse skupaj ena čisto preprosta operacija, ampak je mučenje pred operacijo, ker se moraš postiti, in po operaciji, ker nič ne moreš in ti morajo vse narediti drugi!!!!!jaz nisem mogla ustati s posteljeee…jooj, kako sem bila togotna…sem si mislila:”mater, če pa zdaj ne zanosim…po vseh mukah….” nič sekirat..jaz še niti menstruacije nisem dobila pa sem zanosila 😉 sem pa imela že predvideno terapijo s Klomifenom prve tri mesece po operaciji…tablete ti da tvoj zdravnik, dobiš jih v Italiji ali Avstriji…v Italiji (Fernetiči) so baje cenejše… :/ odvisno za katere tablete gre…
se pa tudi meni zdi malo čudno, ker sta tako počasna v postopkih…da so v 6 letih zdaj šele ugotovili, da bi bilo pa fajn, če te dajo na laparo…?!?!….ponavadi je doba zanositve zdravega para omejena nekako na leto, leto in pol….ne pa 6 let!!jooj, to zdravstvo naše….sploh ker je vse v redu z obema.. :/ ah, škoda besed…..
Srečno pri naslednjem oplajanju 😉 držim pesti!! probaj kakšno alternativo, ki pomaga pri plodnosti ali zanositvi, škoditi ne more… 😉

Metka
Kaj je zdaj s tebooooj…??? sta bila v postopku??? M že prišla??? Kako kažee??? 🙂 sem tako na hitro vse brala, kar požirala besede, da nisem zasledila niti da si dobila M niti da sta bila v postopku…lahko pa da sem kej spustila…. no razsvetli me… 🙂
Pa daj, da te ne slišim več, da nisi rojena pod srečno zvezdo glede zanositve…porčičanora, sigurno da si, namenjeno ti je…poglej kako se punce trudijo po 10 let, po 15 umetnih pa na koncu zanosijo, kakorkoliiii, dobijo otroka!! TUDI TI GA BOŠ! In vse ostale tudi…
ma punce (liona tudi zate velja ;)), če je meni uspelo, k sem mislila, da bom zadnja med vami in da tudi nisem rojena pod srečno zvezdo..samo nehajte, da vas ne slišim 😛 optimizeeeeem prosim!!!!

Vse bo v redu, vse se bo izteklo kakor si želite, samo potrpljenje in počakati, da težka preizkušnja mine…za tem sledi nagrada…katera pride….sigurno!!!! 😀

Kdaj se zdaj dobimooooo???? 😀

Lep pozdrav Uršaula. Ja, prve tri ,štiri leta se ni nč premaknilo,glede tega,zdaj pa kr gre. Vse te stvari sem dala skozi,zdej v dveh letih.Mogoče,da prva leta tudi midva nisva ful mislila na to,da bi težila doktorjem,sej veš kako je,kr eno upanje te drži gor,in si kr misliš da bo,če ne ta mesec,pa drugi,in tko naprej,in potem je kr leto naokoli pa se tega niti ne zavedaš.Zdej pa že tok hrepenim po tem,da bi vse dala skoz že v naslednjem tednu,če bi lahko.

Zelo sem vesela da ti je uspelo,resnično,ker vem kako je. PAZI NASE.

Hvala za nasvet in za obrazložitev. LP

Metka..kako kaj? se je že kaj pokazala nwezaželjena gospa?:) no ja pri meni se je danes le začelo..:(

ursaula ti pa se le pazi in le poročaj kako potekajo nosečniški dnevi..:)

Upamo, da jih tudi vse me čim prej dočakamo in delimo tle svoje izkušnje in občutke…

Punce lepo bodite in držte se..moramo, da bomo uspele…

ursaula :****** ja, tak sem te vesela, da sem te kr virtualno polupčkala 😀 in zaradi tebe se začela uporabljat besedno zvezo: “vesela k radio” 😀

Midva…sva pa nisva v postopku 😀 doma imam vse papirje, čakamona ketchup teden, da grem lahko po prvo injekcijo in potem dalje 😀 Ja, je pa zdaj tak, da sem jaz zbolela (imam nekaj med prehladom in virozo…juhej), partner je na antibiotikih, tak da mi zaenkrat kr paše, da se ketchup teden še ni odločil, da bo prišel. Drug teden lahko pride…komot. Zdaj pa naj mi še da malo miru, da pridem k sebi 😀 zdaj sem pa na taki stopnji, da pijem lekadol+c al pa čaj z medom in limono, al pa multivitaminske napitke, pojem 1kg pomaranč na dan, inhaliram,…tak da…upam, da bom počasi prišla k sebi 😀 Mi pa zauja že 10 dni…samo upam, da se ne bo zgodilo isto kot 31.12. :S
Bom poročala, ko bom začela s špikanjem :D(pol pa glej, da naslednje 4 tedne držiš pesti, ko bom šla na krvni test) 😀

Torej, kdaj se vidimo? Zdaj nas je že malo več 😀
Motorči, liona…sta iz LJ? Gremo na en babji večer? 😀
MARJETICA, ursaula kdaj imata čas? Jaz ga imam načeloma kadarkoli (dokler ne padajo skale iz neba, sem sposobna prit tud do LJ) 🙂

Metka potem pa se hitro pozdravi in naj že pride, ko boš zdrava če že mora ta tečka, še boljš pa bi blo, če je nebi blo in testek pokazal velik + 🙂 bi blo pa še najboljš..

Drugače pa jaz sem iz Celja…Je mogoče še katera bližina Celja? Predvidevam, da ste vse bolj Lj. in okolica a ne? :S

Živjo,punce. Sem iz Litije. Ampak kar se mene tiče,itak ni neki problem,ker imam avto,tko da sem takoj za to,da se dobimo in malo poklepetamo.

Metka,ti pa se lepo pozdravi in počivaj.

Uživajte v zasneženem dnevu.

Aaaaa Metkaaa, sem se prav glasno smejala,doma sama s seboj, ko sem prebrala tvoj uvod maila 🙂 virtualne lupcke nazaaaaj ****** 🙂
vesela kot radio, hahaha… 🙂 jaz je drugace ze dolgo nisem uporabila, zadnjic sem pa kar iskala stavek, kamor bi jo “ustulila”…hehe 🙂 no, zdj sm te pa nalezla,a? haha… 🙂
Tale tvoja M je pa res nepredvidljiva, mogoce je ni zaradi PCOja…mogoce je mal zrd spremembe podnebja…pa tale viroza, ki te daje….no vsekakor,ce misli priti naj pocaka do naslednjega tedna, da se oba pozdravita 😉
mogoce in upaaaaam, da je pa ni zato, da boste lahko pripeli “Made in Cambodia” 😀 jaaaaa, pa bi skupi lahko “furale safr” cez poletje… 🙂 hihi!
Ce ne, bom pa stiskala pesti, KOT NORA (obljubim!!) za vaju in vajino oplajanje 😉 pa za vse nase punce, ki si zelijo postati mamice slinavckom 🙂

Moramo se dobiti, jap, zdaj pa ze skrajni cas!! Sem iz okolice Lj, ampak mi ni panike pribremzati do Lj 😀
Cas imam vedno, moj je sel delat v tujino, skoraj nimam obveznosti, sem na otvoreno kadarkoli… 😉

Liona
Bom se javljala, seveda…z naslednjim tednom se vam obesim takoj, ko dobim nove informacije v laboratoriju…sva se odlocila, da greva na se dodatne krvne preiskave za odkrivanje genskih napak ploda..pa upam, daj Boze, bo vse v redu!!! Se en mesec pa konec najvecjega tveganja, yeeeei! 🙂 tebe je tetka obiskala ta mesec, ane? No, stiskam pesti tudi zate v novem ciklusu!! 😉 saj bo kmalu plusek, sigurno!!!
Zakaj ne bi sla se ti h Karmen, kakor MARJETICA? Ti je ze kaj omenjala to naso prijazno teto Karmen? Probati ni greh, pravijo…velikim parom je pomagala… 🙂

Punce, drzite se, upam, da se kmalu snidemo 😉 pa se v zivo poklepetamo. 🙂
Pa za vsako, cisto vsako izmed vas, obstaja v dmu, lekarni, muellerju ali kjerkoli, test nosecnosti, ki vam bo nekoc prinesel neizmerno veselje, sigurna sem!!!! 🙂

motorči

Me veseli,d a sta imela višek potrpljenja pa se zato nista odločila za obisk zdravnika….jaz se ne morem podpisati pod tvoje izkušnje…je minilo 8 mesecev, ko sem že bila pri zdravnikih, ker vem,d a so postopki pri nas izredno počasni, sem zadevo pospešila, da sem se zlagala malo v času poskušanja…pa sem takoj dobila tablete…..in kmalu že napotnico za na reprodukcijo… 🙂
Vama je že bilo namenjeno, da pač počakata, glede na to, da je z obema vse v redu…. saj bo…potrpljenje v roke in glavo…na laparo pa kar pogumno 😉 meni je pomagala…

Tudi ti se čuvaj, pa upam, da se vidimo na kavici 😉

Lepo bodi **

Hay,Uršaula.. Ja, v bistvu sva se tok ukvarjala z drugimi stvarmi,kot so gradnja hiše,pa potem sta v teh 6letih umrla oba starša od mojega v presledku treh let,tko da v bistvu,ne vem,je čas je kar bežal. Zdej pa mislim,da je končno prišel čas za naju,in upam da se bo sreča kaj kmalu nasmehnila.

Tko je, takšno je življenje.

In kako si ti? kako se držiš? Te kaj slabost daje?

No zdej nas je pa že za en malo otroški vrtec tukaj super 😀

Ste se razpisale ..grem kar po vrsti:
Metka
da te ne vidim več da pišeš da nisi rojena pod srečno zvezdo, vse smo rojene, samo ene prej druge kasneje..optimizen, meni je je karmen rekla da si moram vsak mesec govoriti pozitivno..da sem noseča in bo ratalo(jaz sem si namreč vsak mesec govorila ”sej zdaj sigurno spet ni ratalo”).
Ampak prehladov se pa nemoreš znebiti, no tudi jaz sem prejšnji teden obležala, pa sem samo lekadol+c pila, velikoo čaja, meda, no pa sem se v treh dneh pozdravila. metka veš da bomo držale pesti, jaz sem zdej na klomifenu tako da tudi zame stiskajte pesti. M še ni prišla, no sej bi bilo fajn če jo ne bi bilo..pa bi imeli otročka made in Cambodia ..držim pesti 😀

Jaz imam med tednom tja do marca zelo malo časa, saj sem veliko v službi, za vikende pa ni panike se pa komot dobimo, tudi jaz imam avto, tako da se lahko dobimo kje kjer bi bilo vsem približno enako blizu, lahko tudi izven LJ, kamor boste rekle.

Ursaula
nooosečka naša, no še dobro da si zanosila, zdaj ko je tvoj odšel delat v tujino, če ne bi se vse spet zavleklo, ko ga nebi imela pri sebi da bi lahko delala otročke 😀
Pa nehi bit depresivna…si pozabila zdej bosta imela pikico..zdej moraš imet sam nasmeh na ustih in nič drugega, sej tvoj se vrne, čez 7 mesecov pa dobita zakladek 😀 joj kok sem srečna zate..ti sploh nemorem opisat v besedah 😀 Vidva kar opravita vse mogoče preiskave tud če so za plačat, jaz bi jih tud v tvojem primeru. Ja k karmen grem pa spet jutri, prva masaža ta mesec, tako da komaj čakam, da mi spet da malo svoje pozitivne energije. ja pa javlji kako gre tvoji pikici 😀

Motorči
Ja vem kako je to imaš upanje, meseci pa kr tečejo, pa se obrnejo leta in je kar naenkrat leto naokoli, če pa sta imela še smrt v družini, pa sploh gre leto hitro okoli.
Klomifen dobiš pri ginekologu, vzpodbuja ovulacije, sej mogoče ti bodo sedaj dali te tablete, pa verjetno zraven še Utrogestan ali Prometrium, ki je zato da se zarodek obdrži.
no naj ti povem, da sem tudi jaz imela vse možne preiskave in moj tudi, oba sva bila bp, sedaj pa sem šla dr. rešu, da bi šla v umetno, pa mi je ugotovil pco, kjer pa ga prej na vseh operacijah niso videli, tako da zdaj jem Klomifen za ovulacije in pa Prometrium, pa upam da bo sedaj ratalo. Ja včasih se moraš glede let za zanositev kar malo zlagati, vaju bodo sedaj že sigurno bolj resno jemali, že zaradi starosti, pa ne sekiraj se, saj bo ratalo. Tudi jaz sem bila že čisto down, pa sem se zdaj kr pobrala ko se tukaj pogovarjamo s puncami, pa ti vsaka kaj lepega in optimističnega pove. tudi jaz imam dneve ko sem obupana ko spet pride M, včasih pa si tudi jaz rečem da enkart bo, najtežje pa je ko nekdo od mojih bližnjih zanosi, mogoče že v drugo. mogoče sta pa res preobremenjena z vsem. Jaz dolgo nisem vedela da tudi hormoni zelo vplivajo na zanositev, jaz imam namreč povišan hormon stresa…to so današnje službe, tako da zdej jemljem še Bromegon za nižanje tega stresnega hormona. Tako da zanositi res ni lahka stvar, vpliva kup enih dejavnikom. Amapak sej bo.. vse bomo enkra mamice, ene prej druge kasneje. ne sekiraj se samo optimistično neprej. No meni je Ursaula priporočala še Karmen, ki izvaja refleksoterapijo stopal in je baje velikim pomagala pri zanositvi, jaz sedaj hodim še k njen, je prijazna gospa, ki bi jo kot je rekla Ursaula vzel kar domov, da bi ti dala pozitivne energije. Tudi sama je bila mislim da v 11 umetnih postopkih in se je nato začela ukvarjati s refleksoterpijo in zanosila. Mogoče bi lahko še to probala, jaz ti jo priporočam. če ne drugege je res dobra za pogovor, k njen se lahko prideš tudi zjokat če je tako hudo, jaz grem od nje vedno polna nenergije in vedno mi da upanje. Res gospa ki jo lahko samo iščeš 😀

Iiona
seveda da bo enkart ratalo, samo optimizem, vse bomo enkrat mamice. Si drugače že dobila M ali imaš boljšo novičko 😀

Punce vse imam kdaj slab dan ampak kot je rekla Ursaula jaz tudi vrjamem da nam bo enkart ratalo,
pridejo slabi dnevi ko bi enostavno cel dan jokala zakaj je ravno meni ni namenjeno da bi takoj zanosila, ko pa nekatere samo pogledaš pa so že noseče, drugi dan pa si mislim, saj bo, mogoče pa rata na umetni..dvojna sreča. Čeprav vseeno upam na naravno zanositev.

Metka, Ursula in jaz smo si zadale cij da bomo do božiča že imele trebuščke, no Ursaula je svojo cilj že izpolnila, zdaj sva na vrsti še midve z metko, tako da ste v naš cilj lepo vabjene še motorči in liona. Če pa ne rata do tega Božica pa je cilj premaknjen v nasljedni božič v letu 2014. Enkart bomo z družinico preživele božič, ni važno katerega leta pač že bo.

Upam da sem odgovorila na vsa vprašanja ste se tako razpisale da nisem vedela kje naj začnem brati. 🙂

lep snežni pozdravček 🙂

Ursaula…
Seveda sem dobila M včeraj in sedaj začnem 7. dan pridno jest femoden, naslednji mesec pa v akcijo..:), ki upam, da bo uspešna..vsekakor bo in pika…Veš kaj večkrat prebiram tle gor, ko se pogovarjata o tej Karmen, pa nič kaj ne vem o njej ne od kod je, kaj nudi itd…pa če bi mi lahko mogoče katerakoli od punc kaj več o tej Karmen napisala…Za vaju pa res držim močne pestke, da bo res vse vredu…sej bo verjemi…:)

MARJETICA…

Kot si že lahko prebrala dobila, dobila to tečko tečno včeraj že…vsekakor optimizem mora bit ja..sam, ko sem kot oseba malokdaj optimistična..vem, da se bo treba spremenit in na vse gledat malo bolj optimistično in ne gledat vse tako črno..čeprav je pa vsaj to malo lažje, ko si tle malo izmenjamo izkušnje in potolažimo en drugo in je kr malo lažje..:)

MARJETIIIICAAAA

Komaj sem čakala tvoj mail… 🙂 naša Metka je zbolela, revčka…letos smo šle kar po vrsti….Metka je že drugi krog začela, zdaj sledim spet jaz (če ne štejem tiste bakterije iz kljuke :/ )… kot za novo leto, prvo je Metka zbolela, potem jaz in berem, da si obležala, na žalost, tudi ti…. :/ no, upam, da se zaključi krog z Metko in da se čim prej pozdravi! 🙂

A veš, da sploh nisem pomislila na to kako bi potem delala otroke, če bi bil v tujini… 😀 jooj, kako se človeku razum in pamet hitro omejita, sploh se ne dohajam…sem kar razočarana nad sabo, da sem tako pesimistična…dobro, da imam tebe, pa me vedno vržeš na tisto belo stran, kjer biva optimizem 🙂

Aja, sem vam povedala, da uporabljam Utrogestan in potrebujem še kakšne 2 škatlici (lahko tudi Prometrium), če ima katera koga, ki ga prodaja, ali ga ima doma pa ga ne rabi…kakorkoli…sem brala že nekaj tule po forumih pa so vsi prodani iz šusa…moram še malo pobrskati, če ne bo šlo drugače… G mi pa sploh ni dala recepta, kr neki… ?!?!
Tole s tvojo službo bi pa mislim, da morala nekaj narediti….ko zanosiš, kako boš prve tri mesece, non stop pod stresom??to ne bo dobro za otroka….premisli kaj se ti bolj splača… nočem pametovati, samo dobro hočem…sama boš pa najbolje vedela 😉

Motorči

Ja, poznam take primere, ki so se tako ubadali s kariero, hišo, sami s seboj – odraščali, da je potem ko so resno začeli razmišljati o otroku pa hudo postalo….glede starosti se ne rabiš obremenjevati…ah, tudi pri 40 so že punce zanosile… naša teta Karmen je pri 41 pa če greš brati še kakšne zgodbe o uspehu po dolgoletnih padcih, boš lahko prebrala starosti tudi do 45….nikoli ni prepozno! 🙂 imela sem kolegico, ki si je gradila kariero, imela podjetje, sproti sta se z možem ob gradnji hiše trudila zanositi….10 let nista zanosila….ko je bila na vrhuncu kariere je zanosila prvič, potem drugič, in še tretjič….nato ji je kariera spolzela iz rok, podjetje šlo v stečaj, ostala sta brez službe. danes njen mož iz ene države v drugo hodi služit denar….ampak ostali so jima 3 najdražji sončki, ki jima bodrijo dneve in dajejo voljo, da preživita…. 🙂 tudi vam bo uspelo…!!!!! sigurno!

Drugače sem v redu, nimam slabosti, hvala Bogu, babi pravi, da je po prvem trimesečju bruhala kot vidra in da ni še sigurno, da tudi jaz ne bom….jaooo, upam, da ne…mislim, da sem se v petek nabruhala za celo nosečnost vnaprej!!!
Zvija me mogoče včasih, če sem lačna, predvsem ko se zbudim…drugače ni panike…
Hormonom se je pa zmešalo…jaooo, svojih domačih ne morem prebavljati, glede na njihov odziv se tudi ne čudim, da so se mi zamerili. pa niti nisem zamerljiv tip ampak ko se mi nekdo zameri ni poti nazaj….in prav upam, da bo s koncem nosečnosti tudi moja zamerljivost in užaljenost popustila…no, samo da bo vse v redu z otrokom….. 🙂 sem pa prava bombica čustev…. :/ zna biti kar naporno, ker ne ločiš med pretiravanjem in normalnim. kar zgubiš razum…ne znam opisati…

Spet sem začela nakladati… :/ ah, Urša, Urša…. 🙂

Za kavico pa, tudi jaz lahko kjerkoli, no v okviru Ljubljane….ravno v Maribor ne bi šla… 🙂 ampak lahko se prilagodim, recimo…do neke meje… 😀 hehe…samo javite lokacijo, Metkaaaa, to si ti zadolženaaa….!!! 😀 😉

bodoče nosečke čuvajte se 😉 lepo nočko**

New Report

Close