Najdi forum

Zakompleksan – neroden

Pozdravljeni!

Ne vem, če sem se obrnil na pravi forum toda vprašal bi vseeno, kaj zaboga lahko naredim ker sem tako “trd” (neroden, štorast) to mi otežuje življenje že od takrat ko sem bil mulc in ko smo v šoli pri telovadbi npr. igrali nogomet,… sem vednooo izpadel tepec ki se ne znam obrnit…zadeva se potem plete naprej vse do srednje šole – pomislite koliko samozavesti sem izgubil s tem – “štorast” sem pri ženskah( no pr ženskah sploh še nobene imel nisem) in zelo nesamozavesten s tem. Potem sem treniral Aikido ga po 1 mesecu opustil zaradi prevelikega pritiska inštruktorja in soborcecv ki so mi skozi govorili da sem neroden, poleg tega tudi veliko pozabljam oz. sanjam sem zamišljen npr. v Stop znak na cest večina ljudi vidi in vedo da to pomeni Ustavi, jaz pa če sem kritičen do sebe pa sem zelo zakompleksan in pač stop znat začnem filozofirat v glavi (zakaj je rdeč, kdaj so ga postavl, ali mi bo inštruktor stopil na zavoro) 😀 in tedaj pozabim da moram ja zavoro stisnit. Delam izpit za Avto in danes mi je inštruktor po pravici povedal (in sem vesel da mam taga inštruktorja) da sem tako neroden oz. trd za volanom da bom
zelo veliko dela vložil v izpit in da bo malo dlje trajalo in glede tega moram nujno nekaj naresti star sem 19 let čas je da nekaj naredim iz sebe!!!

vidim, da ti nhče že kar nekaj časa ne odg.na temo.. Poglej… Dobro in pozitivno je, da si se začel zavedati svoje šlampavosti-kot temu pravijo na našem koncu, vendar si že odrasel in kaj hitro to spremeni… Da si neroden-glede na opis samega sebe,si res in to zelo… to ne pomeni, da si slab clovek, vendar da te to zavira v mnogih pogledih – tako sluzba/sola, kot zenske in izpit….
Ali je vredno??
Lp, Sanja

New Report

Close