Za Blondy- še o laganju ali “Princ na belem konju”
Hm jest bom pa podal izjavo – vprasanje (lahko ga jemlete retoricno – vendar bi raje videl da ne) Se posebej bi rad videl izjavo tistega ki je odprl temo.
Zakaj so blondinke tako popularne – da jim se na anonimnem forumu kjer ne veste a se blodinka laze da je res blond, postavna itn. odpirajo teme posebej v čast njim??? Ker zdej je blo pa ze kr nekej takih tem…
Sej je lepo in prav vendar se mi zdi to “rasisticno” do ostalih temnolask na forumu – ste tudi v RealLife bolj pozorni do blondink?
p.s.question. Hm, so bile objavljene kaksne slike s srecanja – ker forum obiscem parkrat na leto nisem opazil, da ste na slikah opazili da Blony res odstopa iz povprecja drugih?
Si mi fouš??? 🙂 Ker tale tema je naslovljena name zato, ker sva imela pač s Spiderjem o tem debato…In res nevem kje je problem…in zakaj se moraš nekej brezveze bunit. Sicer pa je blo dost tem odprto posebaj tudi za druge ljudi, pa se ostali nismo nič bunli nad tem…pač vidim da ni namenjena zame in mal počekiram ali celo preskočim…Zakaj je tema namenjena določeni osebi pa oba ki sodelujeta že vesta…
Sama se pa nimam za kako drastično lepotico, ampak za čist povprečno pupo…in zato da me folk obrajta je potrebno mogoče še kaj več kot le zunanji videz…Enim pašem, enim ne. Z vsemi in vedno je tko!
Forum je zaprt za komentiranje.