Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Za Blondy- še o laganju ali “Princ na belem konju”

Za Blondy- še o laganju ali “Princ na belem konju”

Poglej, Blondy. Današnje punce imate predstavo, kakšen naj bi bil vaš tip in le-ta predstava je pogosto v totalnem nasprotju z večinom moških v naravi. Bral sme npr, kako si ti zamišljaš svojega “idealnega” tipa. In ko sme prebral, sem si rekel: evo, to je jebeni superman. jaz takega moškega ne poznam, pa poznam na stotine moških vseh starosti,poklicev in socialnih položajev.

Punce iščete princa na belem konju. Zato tipu, ko spozna žensko, ki mu je všeč (kar ni težko, tipi smo potrebni prasci,pelji me po Ljubljani, pa ti takoj pokažem 30 žensk, ki bi jih položil brez razmišljanja), s epač pretvarja, da je on ta princ. Kaj drugega mu niti ne preostane. Biti mora lep, urejen, pameten, hudomušen, ljubeč, romantičen..vse skup.

Ne govori mi zdaj, da ne maraš romantikov, ker tega ne verjamem. Ti od svoejga tipa pričakuješ, da bo romantičen.

Ko torej ženska spozna tipa, vidi najprej v njem jebenga princa. ker hoče to videti in ker s eon pretvarja, da je ta princ. Potem počasi padajo krinke. Ups, ni ravno vse tako, rekel je da ne pije alkota..naslednji dan je pijan ko krava. Rekel je, da ne gleda fuzbala (ker je to bejba hotela slišat)…čez en teden je na tekmi. TO je ON, ne more brez. Rekel je, da redno hodi v fitnes…Drek, že en mesec ni bil, rad žre hamburgerje, trebušče se je malo povesil..

Rekel je, da ne preklinja; pa vendar psuje ko kočijaž. Kaj je zdaj to, to ni več ta princ??? Od zlagane predstave na začetku ni ostalo nič. bejba je užaljena, joče, razočarana…rezultat: gersta narazen, ona žalostna, išče novega princa, on pa…

Njemu se jebe. Fukal je, to je glavno.

In dokler bodo punce gledale Hollywood šit in verjele v te bedarije, dokler bodo iskale jebenega princa, dokler ne bodo zadovoljne z realnim moškim iz resničnega lajfa-tako dolgo bodo razočarane nad tipi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jst sm že stokrat rekla da to kar napišem za ideal je v resnici nemogoče najt…razn če si one modafakin lucky bastard…pa še to je en na bilijon…torej nism med njimi 🙂

Jst bi se čist sprijaznila z normalnim tipom ki bi imel recimo polovico lastnosti…če pa tukej zahtevam preveč, pol bom pa ostala samska 🙂) Itak da mamo vsi napake in da ni nihče popoln…ampak če je to da bi rada da je vsaj zvest pa pošten do mene preveč…ja ***** pol 🙁(

Sicer pa tisto ko tip deluje preveč popolno ma sigurno pol eno grande napako, ki jo odkriješ slej ko prej…Jebeš te prince pa krneki, to je pravljica.

Na Blondy je ena majhna tablica, kjer piše z velikim črkami “Rezervirano za najboljšega” 🙂)))

ja sej. jest že zdavni pravim, da so te mehiške limonade in osladne ameriške nadaljevanke totalno okisale možgane našim dekletom.
da ne govorim o revijah ala Cosmopolitan, Eva, Smrklja,Anja, Lisa in kaj jest vem še kera Micka, ki z osladnimi članki totalno napumpajo občutljive ženske dušice…
Je pa tut res dragi mister pajek, da so nas dece tv reklame in big jumbo panoji ob cestah naredil za žive pohotneže:)) Povsod neke ženske, napol slečene, v reklami za jogurt, vodo, sončne kreme, kopalke itak. Ma vse sam še na seksizmu stoji. Pol se pa ženske čudjo, če se nam decem tok trga.
Prekleti mediji, zaradi njih ma folk čist izkrivljeno podobo o resničnem življenju in nasprotnem spolu…

Ej, če si ti tak, kot si zgoraj opisal princa na belem konu – pol res nimaš druge izbire, kot da ženskam lažeš direkt v faco, če hočeš kej dobit! 😮) Mal preveč črno – belo ti vidiš te zadeve.

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

ehehehe nimamo vsa dekleta v glavi podobo idealnega tipa.. kaj mi bo nekdo, ko pa ga nikol ne bom najdla in dobila. tut tile decki nas znajo zlooo dobr zadovoljit. ves spider, pa niste sam tipi tisti ki hocte fukat in niso vse deklice prizadete, ko jih tip pusti. ne vse metat v en kos, ker tut picke znamo bit prasice in tut nekaterim pickam je sam do fuka 🙂

Zadnji stavek mi pa ni všeč? Lahko bi citiral izjavo iz… pa ne bom. Dolžna si mi Hoocha. 🙂

Spider po tvojih postih sodec v tej temi in prejsnjih predvsem pod temo Naivnost si dozdaj fukal samo hudo nizko inteligentne zenske. Spider it is time to move to the next level! You can do better!! Ves stevilka ni vse. Ah…

Aja pa kako ti je neka taka zenska, ki jo obrnes s tako bedno lazjo sploh se fukabilna…?

Tukaj ne gre za to, da bi jaz bil tak, dal sem samo primer (upam, da razumeš).

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mare: zakaj ti zadnji stavek ni vsec? mogoce zato, ker niste samo tipi taki?

Hja stari, tole si pa dobro povedal.

Mogoče je moja napaka, da stvari rad karikiram in dodatno obarvam. nekateri pol vse vzamete dobesedno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne za nekaj drugega gre, bolj intimnega.

spider: shame on you 🙂)

Konkretno kaj mislis to?

Se strinjam.

NIČ, za kar bi ti mogla vedet. Preveč si firbčna, najbrž ti je to že kdo povedal.

Mare: ojej, se opravicujem no 🙂)

Mare NAJBOLJŠI je relativna stvar 🙂)

New Report

Close