Test-kdaj pokaže nosečnost
Pozdravljene!
Imam vprašanje in če morda katera pozna rešitev ali poda nasvet.
Jemljem kontracepcijske tabletke in zaradi dopusta sem si morala menstruacijo prestaviti. Ko sem pojedla zadnje 4 tabletke (za menstruacijo) sem začela z novim paketkom tabletk. Izostaja mi že 1 teden od datuma ko bi morala dobiti. Ima mogoče katera podobne izkušnje, ter mogoče kakšen nasvet, kaj storiti?
Hvala že v naprej!
Pozdravljeni!
Z partnerjem delava na drugem otoku.. Delala sva po koledarju ovulacije. Do tega mesca sem imela točno menstruacijo kot mi je napisal datum na koledarju. Ta mesec bi morala dobil 16.8. torej mi zaostaja že kar nekaj dni, vsi testi ki sem jih naredila to je bil vsak dan od izostanka so bili negativni. Tako da ne razumem zakaj je test negativen če mi zamuja, kajti do tega mesca je bila zmeraj točna. In ni znaka da bi prišla. Kaj naj naredim, ker testi so dragi da bi zmeraj znova in znova jih kupovala, tudi danes zjutraj je bil negativen. Naj grem v laboratorij na krvni test ali bi lahko bilo kaj narobe da je ni glede na to da je test negativen? Hvala že v naprej!
Dekleta pozdravljena! Ni ravno vprašanje, bol pišem zato, da bi mi katera povedala svoje mnenje oz, podobno izkušnjo. Stara sem 21 let. Z fantom imava približno zadnje pol leta nezaščitene spolne odnose (včasih izliv, včasih ga da ven). V primeru, da bi prišlo do zanositve, bi bila oba zelo vesela, torej nebi bilo kaj narobe. Sama sem verjetno že tako nestrpna, da imam zaradi psihe znake nosečnosti. Je pa res, da sem prvi dan zadnje menstruacije imela 14.7., končala pa se mi je 17.7.2014. Od takrat še nisem dobila menstruacije. Po zadnji končani menstruaciji sva v prvem tednu 2x imela nezaščiten spolni odnos za izlivom v nožnico. Pričakovani menstruacijo bi morala dobiti že skoraj 3 tedne nazaj. Kar kmalu po zaostanku sem naredila kar 3 teste, vendar so vsi pokazali negativno. Zadnjih 14 dni imam vsak dan občutek, kot da bo zdaj zdaj prišla menstruacija, razpoloženja mi nihajo, pogosto mi je slabo. Je imela katera podoben primer, pa je vseeno bila noseča? Sama sem se odločila, da vsaj še teden dni počakam če bo prišla M, testov nebom več delala, ker sem samo razočarna po tem, potem pa se naročim pri ginekologu, Sicer imam reden menstrualni cikel (+/- 2 dni). Hvala VAM za kakršne koli odogovore! 🙂
Predlagam, da greš na krvni test. Mislim, da gre najbrž vseeno za nosečnost, pa si sprva testirala prezgodaj. Meni je prvič nekaj dni po krvavitvi, za katero se je izkazalo, da je implantacijska, FS pokazal negativno 2x, naslednji dan pa krvni test betaHCG čez 500. Drugič mi je CB pokazal + tri dni pred predvideno menstruacijo, sedaj pa spet čakamo, jutri bi morala dobiti menzes, BC danes zjutraj -. Ampak očitno se nosečnosti tud po tem razlikujejo.
Srečno.
Pozdravljeni! Imam eno vprasanje…jem kontracepcijske tabletke ze 10 let, in nikoli nisem imela tezav…vedno sem imela redne M brez problemov, kot tudi sedaj. Imam pa tezavo, da me spika na desni strani blizu jajcnika (nisem prepricana ce je jajcnik) in le redko na levi strani. Sem skoraj prepricana da je to od prebave, zaradi stresa ki sem ga dozivljala zadnje tri mesece. Ker pa vseeno obstaja najmanjsa moznost zanositve, me zanima ce je mozno da sem noseca kljub rednim menstruacijam vsak mesec in trem negativnim testam nosecnosti od 6 do 12 tedna po moznosti zanositve. Testi bi naj bili dokaj zanesljivi ne? Lahko na to vpliva tudi psiha? Saj ta nosecnost nebi bila zazeljena. Bila sem tudi na rednem pregledu pri gin. v 10 tednu po moznosti zanositve in ni opazil nobenih sprememb…spremembo na maternici bi po toliksnem casu ze opazil ne?
Pozdravljene!
z partnerjem delava na otrocicku zadnjo menstruacijo sem mela 31.8, in zdaj sem menstruacijo dobila normalno na 28dni. Ampak ta menstruacija je bila cudna drugace traje 7dnii zdj je pa ze 4 dan in je ze cisto rjava oz rjav izcedek. Zdj pa nevem kdaj naj naredim test nosecnosti a mi bo pokazu + med menzo.al morem pocakat da bo konec.
Lp
Zivijo dekleta! Prosila bi za vaso pomoc, namrec me zanima koliko casa pp spolnem odnosu ti testpokaze pozitivno, namrec spolni odnos sem imela cca.7 dni pred pricakovano M, oz.sem naredila 2 testa, ki sta komaj pokazala pozitivno, nato sem naredila elektronskega ki je pokazal + 1-2… Torej me zanima, je mozno da sem noseca od teh 7.dni nazaj, ali je bilo oplojeno ze prej. Zelobom hvalazna vsakega vasega odgovora.Hvala
Živjo, ker pogosto posežem po formih za razne odgovore in sem vesela vsakega ki je pripravljen deliti, sem tudi jaz tukaj z svoji zgodbo.
Tudi jaz sem bila med neučakanimi in sem naredla test z baby check mini 4 dni pred pričakovano in je bil test negativen.. Nekaj dni sem se sekirala nato pa sama sebi doopovedovala da se morem sprijazniti, da bo ze in da se naj sprostim.. No čez slab teden še kar ni bilo in sem naredilq test še enkrat pa je bila zelo zelo rahla črtica..In naslednji dan še velik plus.
heyy punce 🙂 jaz vas ne bo vprašala če sem noseča to bo test pokazal čez dobr teden 🙂 zanima me samo koliko od vas je imelo pred predvideno menstruacijo znake nosečnosti? jaz sem namreč 5 dni nazaj dobila kovinski okus v ustih, ki pa je trajal samo 3 dni.. to se mi je zgodilo prvič.. zato sem šla malo brskat po internetu in takrat sem ugotovila da je to znak nosečnosti, sedaj pa ne vem če ni to malo prezgodaj za znak nosečnosti? kakšne so vaše izkušnje? hvala za odgovore 🙂
Živio, tudi jaz bi rabila nasvet v tej smeri… Namrec januarja sem nehala jemati KT, februarja seveda nisem dobila M je pa prisla marca točno kot ce bi jemala KT. Ze januarja sva se odlocila za narascaj – najin prvi ampak sva rekla da pocakava vsaj 1 menstruacijo. Torej po menstruaciji je prisla ovulacija in sva seveda bila nezascitena in potem mi je zaostala menstruacija… Clovek kar skace od veselja vsaj dokler po 3 dneh ne naredi testa in je negativen 😐 uporabila sem first sign. Imela sem pa do zdaj kar nekaj spikanja v trebuhu, tudi kovinski okus v ustih je kaksen dan posebaj prisoten… Tudi beli tok je obilnejsi… Mah cisto sem zmedena ne vem kaj si misliti :/ saj ne iscem toliko nasvetov ceprav bi bila hvalezna za kaksnega samo mogla sem dati to ven.
Ingrid
Pozdravljene! Sem nova na forumu in imam nekaj vprasanj.
Menstruacijo bi mogla dobiti 14.6 pa je do danes ni. Drugace imam redne cikluse (28-29 dni) danes je ze pa 31 dan. Imam se pa nekaj drugih znakov ( 2 dni mi je cel dan slabo, sem utrujena in pogosto hodim na wc)
Test sem delala vceraj pa je bil – pa sem ga danes ponovila z 1 jutranjim urinom pa je bil spet -.
Kaj mi svetujete naj se pocakam in pol nardim se 1x test? Ali je mozno da sem vseeno noseca?
S partnerjem sicer nisva nacrtovala se tak hmal sam boma pa useen zlo vesela ce bo +.
Hvala za usak odgovor
Živjo. jaz bi rabila en nasvet. zadnjo M sem imela od 5.8 do 11.8. in kakor je bambino izračunal sem imela plodne dneve od 16,8 do 22.8. zanima me samo če so lahko tako zgodnji znaki namreč že pred tednom in pol so me začele boleti prsi nato še glava po 3x na dan in špikanje v spodnjem delu trebuha. glavoboli se še do danes niso umirili na prsih so se pred parimi dnevi začele pojavljati modre žilice in okoli bradavičk bele bulice. prosim za odgovor ker pri pri prvem nisem imela nobenih znakov. lepo prosim za odgovor in hvala. =)