Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Test-kdaj pokaže nosečnost

Test-kdaj pokaže nosečnost

kdaj si ga ponovno pogledala? si ziher, da je bila samo minuta in ne več?
ti testi so uporabni samo par minut. kasnejši rezultati po 10ih minutah niso več veljavni.
če dvomiš v rezultat, naredi še en test z novim testerjem.

Ja recimo 2 minuti ker sem bila sigurna da bo nastala črtica, ker je bil tisti roza flek tak očiten, potem pa pogledam pa nič … grrr … ampak zdaj če test pogledam, si verjetno kar sama naredim neko črtico, sigurno bi jo samo jaz vidla … hihi.

Hei meni pa neke zanima…sem delala test in v tisti brzini ko sem opravljala, sem malo po plastiki, ne sam na tisti listic…je zato lahko izid testa napačen?

Če se ti je izrisala kontrolna črtica, je test veljaven.

Ojla. ali katera ve, ce jemanje kontracepcijskih tabletk vpliva na rezultat testa?
Ali je mozno, da je menstruacija tudi med nosecnostjo-okoli sedem dni kot ponavadi, pac na zacetku,kasneje vem da ni menstruacije ko je 100% nosecnost

Pozdravljeni!
Dobrih 5 tednov nazaj sem imela spolni odnos z mojim fantom in nama je počil kondom. Zjutraj sem odšla v lekarno po jutranjo tabletko in nekje 2 tedna kasneje sem dobila menstruacijo, ki je bila zelo blaga. Sedaj sem 2 tedna nekje pred novo menstruacijo in imam zelo čudne simptome (glavoboli, napihnjenost, manjši krči, nabrekla in rahlo boleča prsa, utrujenost…). Je kakšna možnost da je jutranja tabletka zatajila in da je bila tista menstruacija samo vmesna krvavitev? In če je, naj grem kar sedaj po test ali naj počakam do naslednje menstruacije oz. njenega izostanka?
Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav 🙂

Pozdravljeni!

Dobrih 5 tednov nazaj sva s fantom imela spolni odnos in nama je počil kondom. Zjutraj sem odšla v lekarno in kupila jutranjo tabletko. Nekje 2 tedna kasneje sem dobila menstruacijo, ki je bila zelo blaga. Sedaj sem kakšna 2 tedna pred novo menstruacijo in imam zelo čudne simptome (glavoboli, utrujenost, rahlo boleča prsa, napihnjenost,…). Je kakšna možnost, da je jutranja tabletka zatajila in da je bila tista menstruacija samo vmesna krvavitev? In če je, naj grem po test nosečnosti kar zdaj ali naj raje počakam na novo menstruacijo, ki je morda ne bo..?
Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav:)

mene pa zanima, koliko testov ste delale preden se je pokazal +.. menstruacije imam redne! zadnja je bila 26.1 in do danes jo še ni! znake nosecnosti nimam (so mi pa prvic v zivlenju smrdeli cigareti po zažganem (3 dni ))

mene pa zanima kdaj ti pokaže najbol realno ta hiter test,pa kdaj lahko testiram ker sm 4 dni nazaj vzela jutranjo tabletko pa še zdej nism dobila menstruacije,danes sm naredila test in mi je kazalo da nisem noseča sem pa zelo živčna in stresna ker me je strah da nisem noseča kr mi menstruacija zdej zamuja že 1 dan in imam občutek da mi je slabo a naj grem k ginekologu al kaj naj nardim NUJNO NUCAM VAŠO POMOČ STARA SEM LE 17 LET :sSS:((((

Pozdravljeni, zelo me zanima ali je mozna zanositev z nezascitenim spolnim odnosom teden dni po prenehanju jemanja tabletk?jemala sem tabletke qluira al nekaj podobnega..prosim za cimprejsnjo pomoc. Hvala

Pa se to..fant ni zakljucil vame, ampak se vseeno bojiva ker predsemenska tekocina tud lahko vsebuje spermije..hvala se 1x

Zanositev je možna.

Dober večer!

Zanima me menstruacija mi že zamuja 10 dni in še vedno test ne pokaže ali sem noseča. Uporabila sem test baby check a ne pokaže ničesar.

Potem verjetno nisi noseča ampak gre za kakšne hormonske motnje.

Na tvojem mestu bi tazkirala tistih 10 evrov in šla na krvni test. Zgolj, da se prepričam.

prosila bi za pomoč in sicer mogla bi dobiti Menstruacijo 21.6.2014 in je še nisem dobila naredila sem test prvi test je pokazal rahlo črtico da sem noseča ta drugi pa negativno kaj je v tem primeru sem noseča ali nisem prosim pomagajte.

Jaz bi rada samo komenitrala nekaj zgornjih vprašanj. Tukaj nikakor ne moremo vedeti ali je oseba noseča ali ne. Pri testih nosečnosti je tako, da če pokaže minus, še ne pomeni da nisi noseča. Lahko je pri tebi teh hormonov, ki jih test zaznava še toliko premalo, da jih ne zazna. Če pokaže plus, pa jaz mislim da je kar to to (čeprav tudi to ni nujno, ampak vseeno je bolj verjetno kakor obratno). Verjamem, da znajo biti te rahle črtice precej frustrirajoče, ampak je pa to nek pokazatelj, da se v telesu nekaj dogaja. Ker drugače papir ne bi čisto nič reagiral. Če je teh hormonov še zelo zelo malo in npr. pred testiranjem spiješ veliko vode, se tudi ta količina v polulalnem urinu razredči in tako lahko enkrat pokaže rahlo črtico, enkrat pa nič.

Sem tudi sama v tej situaciji. Sva se z možem prejšnji mesec poročila in se odločila, da bova začela “delat dojenčka”. Nisem nič računala ovulacijskih dni, ampak na dopustu po poroki sva bla sproščena in si privoščila nekaj akcije. 🙂 M mi zdaj že zaostaja in imam take čudne znake, tko da srčno upam da se je prijelo, čeprav vem da je zelo zelo majhna verjetnost, da je že prvič uspelo. Test mi pa tako kaže še minus, čez en teden ponovim. Če M še vedno ne bo, pokličem ginekologinjo.

Lepo pozdravljeni!

Stara sem 24let. Pred nekaj meseci sem nehala jesti tabletke. Cikluse mam dolge 28-29 dni. Zadnjo menstruacijo sem imela 5.7.2014. Nevem kdaj sem imela ovulacijo a imam aplikacijo na telefonu in po branju forumov naj bi jo imela ali 14.dan ciklusa ali pa 17.dan. Nezascitene odnose sva s partnerjem imela 16.,19. in 20.7. Torej naj bi jih imela v casu mojih plodnih dni (12.,15 in 16.dan ciklusa). Vceraj in danes sem imela rjavkast izcedek, vendar se bojim upati, da se je ze prvic prijelo,ker me boli trebuh kot pred menstruacijo, ki bi jo morala dobiti petek 1.8. Kaj menite? Kaksne so moznosti? Zadnje dni sem tudi dosti pod stresom in tudi ker je zelja res velika. Nocem biti razocarana. Jeimela katera bolecine kot pred menstruacijo in krvavela kot na dan menstruacije, vendar je vseeno zanosila?

pozdravljene!

Zanima me če mogoče katera ve kateri test je najbolj zanesljiv razen krvnega….kajti naredila sem test clearblue in pokazal je minus..ampak imam vse znake nosečnosti..prvo je bil rahlo rozasto-rjavo obarvaan izcedek..nonstop me tišči na wc..boleče bradavičke..rahla omotica in slabost..menstruacija pa mi zamuja že 4 dni..

Zadnjo M sem imela 14.7., včeraj in danes sem naredila test in obakrat je bila rahla črtica. V primeru da M ne bo do srede, je to verjetno to; me je pa strah, čeprav naj ne bi bilo nič čudnega, če imaš znake kot pred M? V primeru, da se test ne moti, mi je pokazal pravilno 11 dni po ovulaciji oz 3 dni pred M. Držimo pesti 🙂

New Report

Close