Test-kdaj pokaže nosečnost
lep pozdrav!
s fantom sva imela spolni odnos pri katerem sva poiskusila kakšen je občutek brez kondoma…med tem sva malo začutila da mu je malenkost prišlo v mojo nožnico
vse skupaj je bilo 3 dni po menstruaciji in 2dni po odnosu sem takoj naredila test ki je pokazal 1črtico (50%),danes pa sem še enega vendar je biv rezultat enak in že cev dan me nekaj žuli v trebuhu…mi lahko poveste če je možnost zanositve glede na to da je pokazalo 2x enako
prosim pomagajte nama saj naju zelo skrbi
A se ti zafrkavaš. ali misliš resno? Če misliš resno, potem nikakor nimaš pravice seksati, ker nimaš pojma o pojmu. Nič ne veš o lastnem telesu, zaščiti, popolna tema…
Test se dela okrog pričakovanega dneva menstruacije. Počakaj, da ti izostane, pa ga potem delaj, ne pa po spolnem odnosu, ker nima smisla. O kakšnih 50%. govoriš?
Pa preberi si še navodila pri testu, tam ti vse piše.
Je možnost zanositve? Če imaš ovulacijo 14. dan ciklusa, pa daljše menstruacije (dlje od 8. dni), je možno, ker semenčice preživijo tudi 5 dni v nožnici… Vse je odvisno od ovulacije.
Ker te ravno sedaj ščipa po trebuhu, je velika verjetnost, da se ti ovulacija dogaja ravno sedaj.
Jaz bi ti prepovedala spolne odnose, dokler te ne sreča pamet…
Pozdravljeni,
29.6. sem imela ovulacijo in sploni odnos, 7.7. pa sem imela malo krvav izcedek (kot vgnezditvena krvavitev). Včeraj, 15.7. sem nardeila test in je bil negativen. naj omenim, da imam zelo neredne menstruacije – predzadnja začetek februarja, zadnja konec maja. Že cel teden mi je slabo in imam čuden občutek v trebuhu in želodcu, zato sem pričakovala pozitiven test. Sem mogoče test Clear blue naredila prehitro ali bi se že moralo poznati, če bi bila noseča?
Hvala za odgovor.
Lp, Metka
Lahko, da je bila kemična nosečnost ali pa lažno pozitiven test.
Je menstruacija res tista prava, ali pa čudna, da malo priteče, potem pa spet nekaj časa nič? Ker je to lahko tudi krvavitev v nosečnosti. Poznam kar nekaj žensk, ki so mislile, da niso noseče, ker so kao dobile menstruacijo, danes pa imajo otroke.
Drugače pa so testi 99% zanesljivi.
Pozdravljene !
12.8. sem končala z jemanjem kontracepcijskih in nato 17.8. dobila menstruacijo.. vse lepo in prav vendar sem po 7dnevnem premoru pozabila 2tedna jesti tabletke.. s fantom sva imela spolne odnose zdaj pa me zanima je možno da po 2tednih ne jemanja tabletk lahko že zanosiš? Zdaj je 26 dan od zadnje menstruacija, naredila sem test včeraj vendar je pokazal minus.. je možno da mi še ne zazna dovolj hormona?? Tako sem že nestrpna glede rezultata :)))
Hvala za odgovor :))
pozdravljene,
u nedeljo bi mogla pridit M pa je do danes še ni, včeraj sem nardila test pa je biu – . 🙁 Mam pa skos v trebuhu občutek ko da bom dobila M, čist rahla bolečina, pa je ni in ni. pa upam da je tut ne bo…. ampak sm čist zmedena zdej, sploh ne vem kaj je to. a je mogoče da ta hormon še ni tok močno razvit da test še ne pokaže, al me pa sam psiha tok jebe…..ne vem
lp
Živjo,
sama sem imela vse tvoje znake, kadarkoli sem si res želela, da bi bila noseča. Ko pa sem dejansko zanosila, sem opazila (to sem dojela šele po oopravljenem testu), da je bila zaspanost posledica tega, vseh ostalih znakov, kot sem jih vedno imela “ko naj bi bila noseča”, pa seveda ni bilo. Nobene slabosti, nobenega izostrenega vonja, … Tudi sama sem naredila ogromno testov, ker sem “imela vse znake”, pa se je vedno izkazalo da nisem noseča.
Če bi se rada 100% prepričala, pojdi na krvni test. Sama lahko recimo povem, da sem v istem dnevu, ko sem s Clearblujem izvedela, da sem noseča, naredila še First sighn test, pa je bil negativen, tako da sem potem že dvomila v Clearblue. Ampak sem nato modri test ponovila še čez 2 dni in itak je bil na moje veselje pozitiven.
Pozdravljene!
Imam problem. menstruacijo bi morala dobiti 12 ali 13.1. imam redne cikluse (sicer malo dalše od povprečja 37 38 dni) vendar so vedno redni! Imela sem nezaščiten spolni odnos z umikom pribl. 3 dni pred predvideno ovulacijo. Kakšen teden pred pričakovano m. sem imela nek rjavkast izcedek približno dva dni (takega imam ponavadi čisto zadnji dan m. ) No seveda je nastala panika takoj ko mi je začela zamujati. prvi test Clear blue sem opravila 2. dan zamude bil je negativen. Naslednjega sem opravila 6. dan (v petek) isto CB negativen in danes še First sign duo spet negativen. Torej ali je sploh možnost da sem vseeno noseča ali bi bilo možno da se dva različnna testa zmotita? (zelo me skrbi saj nosečnosti zaenkrat še ne načrtujem) Je pa tako da odkar bi morala dobiti m. me na čase dajejo tisti krči kot takrat preden jo dobim vendar na koncu ni nič.. Moja ginekologinja pa ima ambulanto šele naslednji petek .. Tako da res nevem kaj naj. Imam pa še doma tabletke Primolut Nor ki sem jih sicer jemala tri dni za prestavitev zaradi morja (še poleti) sem pa brala v navodilih da se uporablja tudi 8 – 10 dnevna terapija z njimi da sprožijo m.. Naj poskusim z njimi? Ali je boljše kakšen posvet z zdravnikom?
Lep pozdrav
Pozdravljene,
tudi jaz imam podobno vprašanje:
Vedno imam zelo redno menstruacijo, na dan, ko se mara pojaviti, je tu. Bila sem prepričana, da bom zlahka vedela, ko bom zanosila. No, zdaj sem pa tu! Morala bi se mi pojaviti menstruacija, pa je ni. Naredila sem test nosečnosti, na dan , ko bi morala priti, pa tudi 3 dni kasneje. Oba sta negativna. Zanima me, če je mogoče, da test še ne pokaže nosečnosti 3dni po pričakovani M, ali se moram sprijazniti in mi je samo začela zamujati?
Lep pozdrav.