Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Test-kdaj pokaže nosečnost

Test-kdaj pokaže nosečnost

Če delaš test v času okoli ovulacije, je lahko tudi pozitiven.

Dajte malce pogledati, kaj se dogaja v ženskem telesu tekom menstrualnega cikla.

Test (krvni) ti nardijo v Adrialabu za 10Eur in si 100% prepričana.
Ne vem če to delajo še kje drugje za Adrialab v LJ vem za drugod pa ne, če plačaš se nihče ne otepa izvedbe krvnega testa. Koliko dni po ovulaciji pa je test zanesljiv pa je težko reči, krvni pokaže že dan po vgnezditvi vendar nihče ne more natanko napovedati ure vgnezditve.

Tako, da menim, da če greš 11 dni po predvideni O na krvnega, le ta pokaže realno sliko.

je pa to le moje laično mnenje seveda 🙂
Srečno dekleta¨!

Zivijo!

Jst mam pa eno vprasanje. En dober mesec nazaj sem se porocila. Sumim da sem noseca. Vceraj mi je bilo cel dan slabo, ze nekaj casa me boli v trebuhu in imam krce, nonstop me tisi lulat, spahuje se mi kar se mi sicer ni nikdar. Ko sva prisla s porocnega potovanja mi je bilo dvakrat grozno slabo ko sem zavohala ribo ceprav jo obozujem. Sicer jemljem kontracepcijske tabletke ampak nevem kaj naj si mislim. Tri dni nazaj mi je urinski test (Baby check mini) pokazal negativno. Danes sem sla v zdravstveni dom narest samoplacnisko krvni test in je blo spet negativno. Ampak ne razumem zakaj pol vsi ti znaki, pa tko mam napihnjen cel trebuh, tut zgornji del kar nikol nisem mela. Do konca zavojcka teh kontracepcijskih tablet moram pojest se 2 roza tableta, pol pa 4 bele med katerimi naj bi imela M. jemljem pa YAZ.
A je kaksna moznost da sem vseeno noseca? Kdaj naj zopet naredim test in kateri?
Sicer z mozem se nisva nc nacrtvala ampak sva pa prov razocarana, ko sva se ze veselila da bova mogoce vseeno starsa postala..

Če je krvni test negativen potem prav gotovo nisi noseča.

Verjetno res nisi noseča, če ti je še krvni pokazal -.
Mogoče si kaj takega staknila na potovanju? Če sta šla v kako eksotiko, bi bilo možno.

Živijo! a je možno, da bi se nosečnost pokazala že 2 dni po spolnem odnosu?
saj me je zelo bolelo v predelu maternice, po 4 dneh spolnega odnosa me pa grozno tišči v želodcu.

hvala za odgovor 🙂

Imam eno vprašanje,ki se bo večini zdela neumna. Ko imava s fantom spolne odnose-pazima ne,ker delama otročička-me navadno vedno po odnosu na wc. A je bolje da po odnosu še nekaj časa ležim ali to nima veze z zanositvijo.

Imam eno vprašanje,ki se bo večini zdela neumna. Ko imava s fantom spolne odnose-pazima ne,ker delama otročička-me navadno vedno po odnosu na wc. A je bolje da po odnosu še nekaj časa ležim ali to nima veze z zanositvijo. Je možno da po odnosu sperma izteče iz nožnice??

Ležanje nima veze z zanositvijo, prav tako nič bat, če sperma steče iz nožnice.

pozdravljeni….
s fantom sva imela sicer zaščiten spolni odnos..vendar je kondom počil….po max 30 urah sem vzela jutranjo tabletko….norlevo….
počakala na krvavitev….
vendar mi sedaj menstruacija zamuja sicer 4 dni, vendar me skrbi…
naredila sem test…in prvih 10 sekund,ko sem pač palčko namočila v urin sta se pokazali obe črtici….ena…tista,ki kaže na nosečnos je pa po 3 nim izginila…kaj sedaj…noseča ali ne…
hvala za odgovor…

polovinka

Živjoo Moje ime je Sara z partnerjem si zelo želiva imeti otroka in me zanima nekaj uprašanj =) in me že mučiji kar nekaj časa z partnerjem sva imela spolni odnos 22.11.2011 odločila sva se da bova pustila kar bo bo in začele so se mi pojavlati namreč hude težave čisto blago krvavim iz nožnice in me v predelu jajčnikov use boli danes je 6 dan po oploditvi zanima me kaj so ti vzroki malo sem se pozanimala kaj bi lahko bilo piše da ko se začne začetek je možno blago krvaveti je pa problem če imaš bolečine podobne menstruaciji saj lahko gre za kakšen naravno zgodnji splav Naredila sem že test nosečnostiii in pokazalo je negativno ali je že prehitro za test ? Piše da še takrat ni možno pokazati na urinu saj še ni tako daleč da bi pokazalo plus Gdaj bi lahko šla narediti test nosečnosti Hvala =)

Vzami najprej v roke kakšno knjigo o reprodukciji in ženskem telesu. 6 dan po oploditvi? WTF????

Tudi jaz imam vprašanje, z fantom sva imela zaščitene spolne odnose, sedaj pa imam številne simptome nosečnosti, naredila sm tudi test nosečnosti z 2 različnima testoma & obadva sta pokazala negativno samo še vedno nevem ali je vseeno možna nosečnost glede na simptome ali je mogoče le kakšno vnetje, bolezen? hvala za odgovor.

Živijo!
Jaz in moj fant sva imela spolni odnos in nevem točno ali mu je prišlo not.potem čet 3 dni sem pa dobila menstruacijo ..(nepričakovano – morala bi jo dobiti čez en teden ) in bila je normanla ..skrbi me ali je še vedno možnost da sem noseča …naj naredim test ?

Pozdravljene!
Tudi pri meni je nekaj podobnega – s fantom sva imela spolni odnos približno pred enim tednom, pri katerem pa je bil izliv v nožnico, tri dni kasneje sem dobila menstruacijo (11.12.), morala pa bi jo nekje 16.12. Ponavadi menstruacija traja normalno 6 dni, sedaj pa je samo 3 dni in tudi krvavitev ni bila tako močna, kot ponavadi. Sedaj, zadnja dva dni opažam, da pa me zelo boli trebuh, sem tudi zelo napeta, imam apetit na določeno hrano, ki je prej nisem tako jedla (recimo, prej tudi nisem pila mleka, zdaj pa ga bi ne vem koliko), tudi glava me zadnje čase zelo boli, slabo se počutim, menjavam razpoloženje…Zdi se mi malo prehitro, da bi sploh bila noseča, ne pravim, da si ne želim, saj delava na tem, ampak vseeno to počutje mi je malo čudno. Kaj bi lahko to bilo in kaj naj naredim? Hvala vsem za odgovore.

Pozdravljene,
v četrtek sem imela nezaščiten spolni odnos in fantu je prišlo vame, nato sem zvečer kake 4 ure po spolnem odnosu dobila menstruacijo, ki pa je trajala le 3 dni, 4 dan sem imela le še svetlo rjav izcedek (moje menstruacije ponavadi trajajo 5-6 dni). Zanima me kdaj lahko naredim test nosečnosti da bo čimbolj točen, povsod piše dan po izostali menstruaciji, ampk do moje naslednje je še 24 dni, ga lahko naredim že prej?

Punce lep pozdrav.
Imam vprašanje,če mi lahko pomagate. Z fantom si močno želiva otroka in že od lanskega leta probavava a nič ne uspe. M prileti vsak mesec in to zelo redno. Sama imam ciklus na 27-28 dni. Prejšnji mesec sva v 4-dnevni ovulaciji delala na tem kar dvakrat na dan,da bi se le kaj prijelo. Prejšnjo M sem imela 5.3. in sedaj sem čakala na izostenk le te ali pa da bi jo dobila nekje 2.4. M je prišla 29.3. zvečer in 30.3. je nibilo več. Krvavitev je potekala samo čez no. Sem pa prejšnji teden naredila test Clear Blue in še enega kupljenega v Mullerju,ki je za zgodnje ugotavljanje nosečnosti,a je oboji pokazal negativno.Je možno,da sem le noseča in test še ne kaže pravilno,ker še ne izločam Hcg hormona?
Prosim za odgovor in najlepša hvala za pomoč.
Lep dan.

Res si kar malo zgodaj delala test in krvavitev bi verjetno lahko bila tudi vgnezditvena. Tako kot vedno pravi Pušenjak. Počakaj en teden in ponovi test. Ali pa pojdi v laboratorij dat kri in naj ti preverijo beta hcg. Če je nad 40, je to zanesljiv odgovor, da si noseča.

punce imam eno veliko vprasanje…na katerega se pa nisem dobila tocnega odogovra:po 5mesecih jemanja tbl cerrazzete sem prenehala in sva zacela takoj delati na otrocku seveda sem istocasno zacela vzemati Elevit…prvi nezasciten odonos je bil 3dan po prenehanju…naj omenim da je pri cerrazete meni menstruacija zmeraj zginla za mesec-2 in je sedaj bila tudi zadnja 7.2…..po prenehanju se mi je sicer 2x pojavlo kot bi hotla bit krvavitev ampakje bila prakticno cisto svetla sluz…sem pa mela 2 dan po tistem odnosu tako mocne krce v spodnem delu trebuha da sem mislila da mi bo vsak cas nekaj poknilo pa se ulila menstruacija potem pa se je bolecina malo zmanjsala in prestavla na levi jajcnik….sedaj je 5dan po prvem odnosu k sva zacela in me zanima je ze mozno da se kaj dogaja ali ne?ker krcev pa tudi ni vec…lahko po prenehanju takoj zanosim tudi ce nisem imela menstruacije?sej wem zmedena sem ampak doma imamo ze 2 cmrlain tudi ta je nacrtovan…aja pa da ne pozabim krci so se nekakao ponehali…obcasn me hoce piknit se

Meni je tak fajn brat take forume in upam da so punce medtem časom že odrasle …
Lp vsem

New Report

Close