Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Test-kdaj pokaže nosečnost

Test-kdaj pokaže nosečnost

Zakaj prej ne preberete Pušenjakovih odgovorov na temo “Pozabljena tabletka” (ABC Ginekologije), kjer res potrpežljivo vsaki “kozi” odgovarja na podobno neumna vprašanje (hint: različne ure jemanja tablet nimajo vpliva, če pa par dni sploh ne vzameš, pa hormonska zaščita že lahko popusti … )

Pa ni mi jasno, zakaj tipu najedate s prekinitvijo SO, če ste itak na KT?

“otroci …. “

POZDRAVLJENI!
jaz imam tud en problem..namreč z fantom delama da bi zanosla in to že kar dva mesca..prejšni mesec sem bila bolana res da je mestruacija trajala tri dni in je bila rozaste barve…naredila sem že 4 teste in vsi so negativni bili…amapk men je slabo in me srbijo in bolijo zize in to full in trebuh imam trdi kaj naj bi to pomenilo…zanima me še to imam tudi beli tok dva dni ga mam pol ga nimam pa ga spet mam je možno da BELI TOK VPLIVA NA RAZULTAT??
L.P

Pozdravljeni,

prosila bi vas za mnenje,….. Redno jemljem tabletke in sicer yasminelle,…11.11 pa do 17.11 sem imela premor(nisem jemala tabletk) nato je sledila nova škatlica ,.. vendar sem zadnjo tabletko, ki bi jo morala vzeti 8.12, pozabila in sem jo vzela 9.12, nato pa zopet bila brez tabletk do 15.12. od takrat tabletke redno jemljem zjutraj(predhodno sem imela daljše razmake, zjutraj, zvečer) vendar imam vsakodnevni izcedek rjavo-rdeče ali rdeče sluzi,…. skrbi me ker sem pred 1 mesecem ali dvema imela spolni odnos,…. tudi sama zadnja menstruacija ni bila najmočnejša,.. da povzamem skbi me da sem noseča kljub 2ma negativnima testoma,.. vendar zaradi svoje duševne motnje(OKM) že 14 dni ne spim, ne jem in zopet tonem,… nočem krititke, te imam že dovolj,…hočem le vaše mnenje ker noben test mene bo prepričal,.. zanima me tudi ali je nujno vzeti test na 4 dni pred M, oz na dan izostanka(tega sicer nisem imela),.. ali ga lahko naredim kadarkoli,…

Hvala vam za odgovor

lep pozdrav

Draga moja, že kar dva meseca???!!!

Potrpljenje je božja mast. Midva sva se trudila celo leto (12 mesecev), da za nekatere sploh ne govorim (leta in leta).

Psiha dela svoje. Zato tudi nosečniški znaki.

Priporočam nosečniški test. Po zamudi menstruacije.

Mene je presenetilo, ker sem se naveličala vsak mesec čakat in opazovati vsak najmanjši znakec, in sem pustila naravi da dela svoje, jaz pa svoje delo.

Da ne boš razočarana, če ne bo takoj…

lp, medicor

lep pozdrav.Mene pa nekaj zanima. M sem imela od 17.12.2010-24.12.2010. Nekaj dni po so se začele slabosti,napet trebuh,utrujenost. od 4.1-6.1. sem imela najprej rjav izcedek nato pa rozast dva dni.potem pa nič.ta teden bi morala dobiti M (v čet.),danes sem delala test pa je bil negativen.Ali sem lahko vseeno noseča in sem test delala prehitro? Naj še povem da sem že delala en test pa je bil rahel plusek na CB. LP Hvala za odg.

Ja dobro no, a boš sedaj na vsak post obesila to tvoje vprašanje? MI NE MOREMO VEDET ČE SI NOSEČA. Dajte si že enkrat to dopovedat.

VEM DA NE MORETE VEDETI DA SEM NOSEČA.POL PA POJDI DOL S FORUMA…

Kaj pa če te zgaga peče na začetku,…na vsako uro sem na Wc …lulat, in vsakič še kakat ??? Boli me samo leva joška ??? Ponoči sem kot sova, ne morem spat, čez dan bi pa spala…

žal ni bilo nič ….redno dobivam nA 30 dni, sedaj mi je pa zastaja 4 dni. Pa drugič! 🙁

zivijo

Imam en problem. Zadnjo M sem imela 3.12.1010 in je do zdaj se nisem dobila. Naredila sem vec testov, vendar so vsi pokazali negativno.

Cudi me to, da imam veliko znakov, ki nakazujejo na nosecnost ( pogosto uriniranje, blage slabosti, povisana temperatura ze 7 dni, velika utrujenost, izostren voh,bolece prsi, ze kak teden mam velike kar bolece krce, kot da jo bom dobila))

Nekje sem zasledila da so lahko testi tudi lazno negativni. Je imela mogoce katera podobne izkusnje.

lep pozdrav vsem noseckam, tistim ki na tem delajo in pa tudi vsem mamicam.

pojdi k ginekologu da ti da pregledat vodo in kri. Lahko da si noseča že 2 meseca !!!!

Ja meni se je par mesecev podobno dogalajo..bila je luteinska cista, ki je vzdrževala nivo pregesterona, tako da nisem dobila M pa tudi znaki so bili zelo podobnim nosečnosti…M je potem prišla 1 mesec in pol kasneje…bila tudi na UZ, krvi test negativen…od takrat naprej imam redne M

*par mesecev nazaj*

Imam en problem. 1.1.2011 sem imela nezaščiten spolni odnos pri katerem nisva šla do konca(ni prišlo do izliva) menstruacijo bi morala dobiti 5.1.2011 ampak mi je zamujala in dobila sem jo 12.1.2011 trajala je 12 dni (vedno jo pa imam samo 7 dni) kar mi je zelo čudno. In ni bila močna samo 5 dan je bila bolj močna. Nato sem se odločila za kontracepcijske tabletke ki sem jih začela jemati 11.2.2011 ko sem dobila menstruacijo in tudi ta traja že 9 dni zdaj je že proti koncu. Je bolj močna kot prejšnji mesec. Zdaj imam pa vprašanje če sem lahko vseeno noseča?? Ali je to vgnezditvena krvavitev?? ali kaj bi to lahko bilo? če sem noseča ali je prepozno za splav? sem še premlada da bi imela otroka, vem pa da bi se morala zaščititi.

živjo!

včeraj sem naredila test Clear Blue,ker mi menstruacija zamuja 6 dni in se mi je pojavil rahlo obarvan plus,vendar nisem bila prepričana da je to to,zato sem ga danes ponovila in je pokazal -. in sedaj sem čisto zbegana.
prosim svetujte mi!

Baby Check mini je najbolj občutljiv test.
Ovulacija vedno nastopa 14 dni pred pričekovano menstruacijo.
Oploditev je na dan ovulacije. Vgnezditev v maternici je pa 1 teden pozneje.
Po vgnezditev jajčeca organizam začne izločati hCG hormon ki je potreban da bi test pokazal +.
Koncentracija HCG v seču na 1. dan izostanka menstruacije je ponavadi od 50 do 100 mIE/ml.
Baby check mini ima občutljivost 10 mIU hCG/ml
Baby check plus ima občutljivost 25 mIU hCG/ml
Clear Blue ima občutljivost 50 mIU hCG/ml
Clear Blue bo zadnji pokazal +.
Lahko se tudi naredi Viola test za zgodnje odkrivanje nosečnosti (kupi se v Mullerju) ki je tudi občutljiv (enako kot baby check mini) le da je 3krat dražji ker Babycheck mini, stane okoli 3 evre notri si pa 2 testa.

LP.

živijo..mene pa zanima če se bolečine v trebuhu lahko pojavijo že drugi dan po splonem odnosu in to pomeni da je možno da sem noseča??

Ne.

Ne.[/quote]
hvala

9 dan po menstruaciji mi test nosecnosti pokaze pozitiven rezultat ,naredim se 2 testa pa negativno.prsi me bolijo v spodnjem delu trebuha me scipa kako je to mozno.

New Report

Close