Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? šolski zdravnik Mb (Mojca Ivankovič Kacjan vs Ksenija Goste)

šolski zdravnik Mb (Mojca Ivankovič Kacjan vs Ksenija Goste)

Znanima me, če ima kdo izkušnje z zdravnico Mojca Ivankovič Kacjan in Ksenija Goste , predvem me zanima, kako imata urejen sistem naročanja (če se dolgo čaka). Žal nas je pediatrinja odslovila in sedaj si moramo poiskati šolsko zdravnico.
Vsako mnenje je dobrodošlo.
Hvala

Mi smo imeli gospo Gostetovo v Celju za osebno zdravnico.Moji dvojčici sta jo imeli radi:Vedno si lahko karkoli vprašal in ti je pojasnila,Skratka odgovorna in dobra zdravnica.Naše mnenje.

Načeloma v ZD ni bilo naročanja (mogoče je zdaj po prenovi kaj drugače).
“Mi imamo” dr. Kacijanovo in rečem samo 1a.
Načeloma sprejemajo glede na šolo pod katero spadaš, sicer pa tisti zdraviki, ki imajo še prosto.

lp

ksenija goste je zdravnica na illichu, kot šolska zdravnica..mi smo imeli nekaj časa ivankovičevo in je super zdravnica..zdaj pa imamo ksenijo goste in je OK..vsekakor pa mojca kacjan ivankovič dosti boljša..samo ne vem, če sprejema..ima ful pacientov.

Moj sin je zadovoljen z njo, jaz pa tudi. Profesionalna, prijazna, takoj si na vrsti.

Moj sin je zadovoljen z njo, jaz pa tudi. Profesionalna, prijazna, takoj si na vrsti.[/quote]
Mislim na Kacjanovo.

Kacjanova je super. Res se zavzame za otroka (moja je srednješolka). Čakanje je pa odvisno od gužve, naročajo ne. Lahko kdaj dlje traja, ker si pač vzame čas za vsakega pacienta. Nujne primere pa itak vzamejo naprej.
Druge zdravnice pa ne poznam.

lp

Mojca Ivankovič Kacjan – tako neprijazne pediatrinje še nikoli nismo srečali. Močno jo odsvetujem za izbiro pediatrinje.
 

Se nikoli nismo imeli neugodne izkusnje, pa smo zahtevni in vcasih tecni starsi in imamo dva otroka, zdaj se dojencka. Vse razumljivo in strokovno razlozi,  ji res zaupamo. Hcerka jo dobesedno obozuje. Se vprasam, kak ste se pa vi obnasali????

New Report

Close