Najdi forum

zdej sam zdravan slatki pelin semena objavijo na bohi od žene hiša in od njeneg brata dušana, od muke sam neveš kaj delaš.si pokazo pa tvoji prijatelji zagorjani prave da nisi zaćel varat ljudi z slatkim pelimom da je lek za rak z ti dinajem si kupil ta hrih. drugać nebi nikoli prišel do tega hribia.jaz pri tebi nisam nikoli kupova sadike ti pri nam si dvakrat in će si kupil prvić pa videl da sadike nisu prave zaka si pa priše ta drugić po še 20 sadik lak rećem das bedak.

Goran
Se ti sploh zavedaš koliko sadik sladkega pelina bi moral prodat, da bi kupil hrib??? Očitno ne!

Slik hiše ni … tudi slik 1,6 m velikega sladkega pelina ne. Je pa res, da hiša vsaj obstaja (tisti 1,6 m velik sladki pelin pa ne – razen, če prideš slikati moje rastline). Prav tako je res, da je lastnica hiše Bernardina in ne tvoja žena ali njen brat. Si opazil, da prepoved prodaje in razloge sploh nisem omenil?

Nihče pri tebi ni kupil 20 sadik … še najmanj pa jaz. Res bi bil bedak, če bi potem, ko sem zasadil 200 in podaril 400 sadik, pri tebi kupil 20 zakrnelih (ker so bile prepozno posejane).
Ker si se prislinil v mojo skupino Sladki pelin na Facebook-u (in ker sem jaz tako prijazen, da te nisem nagnal) lahko prebereš objave vseh tistih, ki sem jim podaril sadike.
Tukaj je dokaz, da si član moje skupine
https://www.facebook.com/groups/449128641901712/members/?memberView=members-default&order=default&member_query=goran

Trdiš, da si naročil 10 paketov po 150 000 semen …
Se ti zavedaš, da je 150 000 semen dovolj za 25 hektarjev velik nasad?
Se zavedaš, da deset paketov zadošča za 250 hektarjev … in da cela občina Litija ne premore več kot 1200 hektarjev obdelovalnih površin (torej še za pol tvojega nasada ne)?

p.s. – prav rad bi si ogledal tvoj nasad (tistih 1500 sadik – torej četrt hektarja). Kdaj lahko pridem? Kam … na Dobravo ali na Breg?

Ups!
Zdaj sem videl kaj sem napisal …
Občina Litija ima dovolj obdelovalnih površin za skoraj pet Goranovih nasadov.

ja nisam niker objavo da bom posadil 10x po 150,000 pa ljudje ker pridejo po semena slatki pelin se sprašojo ćes res tolik obsedan z slatkim pelimom.kot sam objavil na bohi SLATKI PELIN SEMENA zdravan tega je tudi fotografija sadike bom spomlad usako drugo sadiko PODARIJO.da dokažem da ni v intereso bogatit se pać ljudem pomagat

Goran
Rad bi ljudem pomagal???
Zato da bi ljudem pomagal si prodajal eno sadiko po 35 Evro?
Zato da bi jim pomagal prodajaš 100 gr posušenih listov nedozorele rastline po 15 Evro?

Ne nakladaj.

pozdravljeni. po tim raslinam vas ćas pluva gospd iz zagorja Edgar Pršo ker gleda sam svoj interes smo objavili rasline , od 30.09 2015 na voljo bojo rasline da si lahko sami izdelate po želji preparate. iz Slatkeg pelina,

na tej fotografiji je 150,000 semen kar sam vas ćas poskusil dopovedati gospodu iz zagorja Edgar Prši takšni 10xpo 150,000 semen sam naroćil in dobim nasledni teda. 1 pak 1000 semen stane brez poštnine 5 evro.upam da bo nasramno bogatenje preprećil.070334948

prilagam tdi fotografije raslin SLATKI PELIN preflancane 07,08 2015 danas izgledajo tkole. vsi ki berete veste da je gospod objavio da sekamo 20 cm sadike za ćaj. koli bi rabil sadik 20 cm za 0,50kg ćaja .

te rasline so danas visoke 1,55 m in ih bom pusto da vidim će bojo zrasle već od 2 m. kot je trdil nemški podjetnik da bo izrasla 2,50m .bomo videli

te rasline so danas visoke 1,55 m in ih bom pusto da vidim će bojo zrasle već od 2 m. kot je trdil nemški podjetnik da bo izrasla 2,50m .bomo videli

Goran
Rumeni cvetovi na prvih dveh slikah niso cvetovi sladkega pelina.
Na vseh ostalih slikah se vidi da režeš, sušiš in prodajaš nedozorele rastline katere se še ne pripravljajo na cvetenje.
To je tako kot bi nekdo maja prodajal liste lipe in trdil, da prodaja lipov čaj.

Na sliki, ki si mi jo včeraj poslal kot dokaz, da tvoje rastline že cvetijo niso tvoje rastline. Predvidevam, da si sliko snel z interneta (ali ti jo je poslal tisti pri kateremu si kupil seme). Še en dokaz, da si navaden lažnivec in goljuf.

Danes sem kontaktiral gojitelje sladkega pelina iz Dubrovnika, Mostarja, Sarajeva, Čakovca, Osijeka, Poreča … sladki pelin še nikjer ne cveti.

Sram te bodi lažnivec !!!

Rastlina primerna za izdelavo čaja zgleda tako:

[img]http://shrani.si/f/12/b/3pQvyb98/artemisiaannua.jpg[/img]

Goran
Objavil si, da si kupil 11 vrečk po 150 000 semen … in za njih plačal (približno – ker ne vem koliko si plačal poštnino) 600 Evro.
Danes ob 18:02 si objavil, da boš 1000 semen prodajal po 5 Evro. Torej pričakuješ, da boš dobil 8 250 Evro. Torej pričakuješ, da boš zaslužil 7 650 Evro.
Seveda brez računa (tako kot si prodajal vse do zdaj).

Kot sem že napisal … meni se to zdi nesramno. Poleg tega je tudi nezakonito.

posad v raslenik 120 febrvara pa boš sam videl kolik izraste od 20 maja posamezna semena pa stane 3,85 ev plus pošnina pakovanje pozamezno po 1000 semen, 150.000 smen v enem pakovanju pa stane si oglej na fotografiji in za usaki paket 1000 semen garatuje da ih je već od 1000.lahko pa pupci zahtevajo raćun za 1000 semen + poštnina pa nej objave na med over gdoje goljuf. tvoja pa na bohi 100 semen 10 evro. resnica boli mislim da take rasline SLATKI PELIN nisi nikoli videl kot si pre trdio da semena niso imeli nikoli v NEMĆIJI.

v dvemesecje izrasla tkole vse kar već plovaš slabše je pote.

Goran
Ali si res tako neumen ali se samo delaš, da si neumen???

Jaz na Bolha.com še nikoli v življenju nisem objavil ničesar.

Zdaj je že vsem jasno, da lažeš in zavajaš.
Naštel sem ti laži, ki si jih v zadnjih 4 mesecih napisal tukaj.
Dokazal sem ti, da si lažnivec …. ti pa vsak dan nove laži objavljaš.

Kaj ti ni jasno???
S sliko, ki si jo nazadnje objavil samega sebe v drek tlačiš.
Vsak lahko vidi, da tvoj sladki pelin še dolgo ne bo cvetel.

Goran
Nikoli nisem trdil, da v Nemčiji nimajo semen sladkega pelina.
Trdil sem da rastlina, ki si jo prodajal na začetku ni sladki pelin.
Dokler nisi iz Nemčije dobil seme sladkega pelina si zavajal ljudi in jim prodajal plevel.

Junija sploh nisi vedel kako sladki pelin zgleda.
Poglej mojo sliko objavljeno 25. maja za katero si trdil, da ni sladki pelin.
Se zavedaš kako si neumen???

Ni res, da nisem nikoli na bolha.com objavil oglas.
Pravkar sem ga objavil.

Naprošam vse, ki so pri Goranu Đukiću v Litiji kupili sadike ali čaj sladkega pelina, da me pokličejo na 051 359 178 ali mi pišejo na naslov [email protected] ali [email protected]

p.s. – Razvidno je tudi, da sem uporabnik bolha.com od 30.8.2015.

Še pred kratkim je Goran Đukić iz Litije na bolha.com ponujal sadike za katere je trdil, da so sladki pelin.
Ko je ugotovil, da tisto ni sladki pelin, je iz Nemčije naročil seme in zdaj prodaja sadike, ki so res sladki pelin.
Pa vendar – škoda je že narejena.
Rastlina za katero je Goran trdil, da je sladki pelin je trajnica, zraste 120 cm visoko in listi so sladkega okusa, uvožena naj bi bila iz Indije … obstaja možnost, da sodi v družino Artemisia (v to družino sodi več kot 300 rastlin).
Ker nekatere rastline iz te družine vsebujejo tujon obstaja velika verjetnost zastrupitve.
Tujon je živčni strup, ki se nakopiči v alkoholu in mleku … uporaba tinkture povzroča občutek vročine, omotičnost, poveča srčni utrip in sproža epileptične krče. Poleg tega povzroča odvisnost.
Ker Goran noče povedati katero rastlino je prodajal, naprošam vse, ki so pri njem kupili sadike, da objavijo sliko rastline, da ugotovimo ali je varno uporabljati jo.

New Report

Close