sladki pelin
pozdravljeni. danas se lahko potrošniki slatki pelin sami preprićajo gdo služi na tuji nesreći. in zadnja objava pod imenom HISTRION već neupa ker je porajto da mo organi zasledujo. gospa na med over.net gospa MICA na bohi ima objavljene sadike slatki pelin 5 evr upišite http://WWW.SUNĆEVE POZITIVKE SLATKI PELIN samise preprićajte gdo služi na tuji nesreći. sadike skoz prodajamo po 1,22 evr kom.
Goran
Neverjeten si. Kljub temu, da sem ti poslal policijo še naprej zavajaš ljudi.
Klical me je gospod kateremu si prodal čaj … čeprav ti je plačal 400 gr si mu poslal 350gr. … zatrjeval si mu da je čaj iz cvetočih rastlin čeprav so tvoje rastline tako pozno posajene, da sploh ne bodo cvetele. Jaz sem ti zastonj ponujal 50 rastlin, ki bi zdaj imele vsaj 1,5 m in se pripravljale na cvetenje – ti pa ljudem prodajaš čaj iz 15-20 cm velikih nedozorelih rastlin. Če hočeš lahko objavim sliko čaja, ki si ga prodal (pravzaprav to sploh ni čaj, ker si mu prodal posušene liste in vejice premlade rastline).
Na Bolhi zavajaš ljudi, da je še vedno pravi čas za sajenje. Tvoje 15-20 cm velike rastline letos ne bodo dozorele.
p.s. – Kje imaš tiste tri leta stare sadike sladkega pelina, ki si jih prodajal po 35 Evro?
pokazalste z svojom objavom oglasa na bohi sadike slatki pelin 5 evr kom , komusmo mi ćaj prodali ker nismo ineli posušena smo razliko tuti poslali. ti pa pousej verjetnosti sam sebi koplješ jamo , naj huje pa je će ćlovek sam sebi laže kolik ja imam sadik zdele nasajeni već kot 1500 kom konec avgusta pa bo išel v ćaj. zanimljivo da usaki ki je prišel po ćaj ili odraslo sadiko se ljudje smejejo.. nemorem verjet das tolka budala dvakrat si prišo nam po sadike nis pa povedo zakaj si prišo po sadike.po mom menju dati je zmanjkalo. moj zadnji nasad pelina je sadika već kot 1 m prve pa već kot 1,60 m lak pluvaš kokar ćeš.
vso vreme sam sebe hvališ kod gorana sam in njegove žene juće bio na KMETIJI breg pri litiji. zemlje pa imajo da vam tudi lak daju u najem da slatki pelin posadite.. pa vidin da vse objave pluvate po njemu osebo sam jas pri tebi kupijo sadike slatki pelin 1 kom 5 evr, vi vse podaruite dok stranke ne pridejo kvam v zagorje. ta objava na bohi je vaše žene nekaj sadika 5 evr. lp,
Goran
Tvojo zemljo (tisto, ki jo imaš v jogurtovih lončkih) ne potrebujem.
Na sliki je del moje jase pod Ostenkom na kateri imam nasad sladkega pelina … vljudno vabljen.L
ahko prideš in si ogledaš kako zgleda moj cvetoči nasad. Je pa res, da imam le 60 sadik (kar je za moje potrebe več kot dovolj).
[img]http://shrani.si/f/2N/13E/1zaRjvqD/ostrenk.jpg[/img]
Goran
Sadike po 5 Evro (na Bolha.com) prodaja marsed … tel. št. 041-353-223 … uporabniško ime marsed pomeni Marjan Sedej … doma je v Notranjih Goricah.
Pojma nimam kdo je … je pač še eden kot si ti … nekdo, ki bi rad zaslužil.
Cena se mi zdi previsoka … vendar … on ponuja sadike sladkega pelina po 5 Evro … ti si ponujal plevel (za katerega si trdil, da je sladki pelin) po 35 Evro.
Komaj čakam objavo fotografij tvoje kmetije.
Eno fotografijo “tvoje kmetije” sem že videl. Imenujmo to raje vrt.
Toda vrt, ki ga obdeluješ ni tvoj – je le delček parcele 1339/37 k.o. Hotič v izmeri skoraj 3 ha. Tudi hiša ob “tvoji kmetiji” ni tvoja – je v lasti družine Gracar.
[img]http://shrani.si/f/R/2D/39kfmj3Y/kmetija.jpg[/img]
p.s. – Sicer pa … čestitam za zgledno urejen vrt.
ta zemlja kar obdelujem vrt je pa lasnik KMETISKA ZADRUGA kar je zdravan našeg stanovanjskeg bloka imamo v najmo po mizerni ceni. zdej pa će te zanima use kar moja žena ima ti dam podatke pa sam sebe preprićaj je istina. DVOSOBNO stanovanje prvomajska luica 3 litija. ENOSOBNO stanovanje na dobravi 4 litija, HIŠA in KMETIJA breg pri litiji 17 lasnik Drnovšek Dragica.
Goran
Laž ima kratke noge.
Tako kot si zavajal s tisto rastlino vredno 35 Evro … tako kot si pisal laži o meni … tako kot zavajaš s sladkim pelinom … tako si poskusil zavajati s tisto kmetijo.
Omenjena kmetija ni v lasti tvoje žene.
p.s. – Sicer je možno, da ti je Dušan dovolil uporabljati kakšno njivo.
Goran
Seznam tvojih laži, prevar in zavajanj, ki jih z lahkoto dokažem:
1. prodajal si tri leta stare sadike za katere si trdil, da so sladki pelin
2. trdil si, da sladki pelin zraste 60 cm
3. trdil si, da sladki pelin ni grenak
4. trdil si, da sladki pelin prezimi v kleti
5. trdil si, da na moji sliki (25.5.2015) ni sladki pelin
6. trdil si, da imaš vrtnarijo
7. trdil si, da boš izdeloval eterično olje v sodelovanju z Mariborskim inštitutom za varstvo potrošnika
8. trdil si, da si star 82 let
9. trdil si, da gospod, ki je omenjen v reviji Misteriji ne obstaja
10. trdil si, da je Mici2014 moja žena
11. trdil si, da je pri tebi 4000 ljudi kupilo sadike sladkega pelina
12. trdil si, da rubežniki niso bili pri tebi
13. gospodu, ki je pri tebi kupil 400 gr čaja si trdil, da so rastline cvetele
14. trdil si, da so tvoje sadike 1,6 m velike
15. trdil si, da imaš toliko zemlje, da jo še meni lahko daš v najem
16. trdil si, da je tvoja žena lastnica hiše in kmetije na Bregu pri Litiji
V štirih mesecih vsaj 16 laži (za katere ti z lahkoto dokažem, da so laži) !!!