Najdi forum

Srar sam 82 let ta raslina ni slatki pelin otroci kar je prodaja Edgar Pršo iz zagorja ob savi, otroci moji nebih imel nič nasprot temu da izlečite RAK.slatki pelin mora da diši po pelin.Edgar Pršo iz zagorja ob savije objavil da neznani Janez z gorenske izlečil rakv 30 dni,je mogoče gdo videl neznaneg janeza z gorenske jedin ga pozna edgar pršo in Kudic Josip Pino drug nobedan…

Stric rudi, sam delo v nemčiji 23 let in vem da nemci uporabljajo v MEDICINI pelin Artemisin Annua. danas pa imamo slatki ta trava raste v zadru 2m niker drugo, na gogle upišite OTKRIVENA BILJKA KOJA UBIJA RAK taj pelin uporabljajo nemci v medicini za zdravljenje RAKA.

Temu se reče nova stopnja norosti !!!

Gospod iz Litije (ki ne upa objaviti imena) je pred časom ponujal tri leta stare sadike enoletnega pelina uvoženega iz Indije po “sindikalni” ceni 35 Evro za kos … potem je nakladal o sladkem okusu zelo grenke rastline … potem razlagal kako čez zimo v kleti ohraniti rastlino, ki ima šestmesečno življenjsko dobo …

Višek je dosegel z 25 hektarjev velikim nasadom (100 000 sadik) sladkega pelina iz katerega bo v sodelovanju z neobstoječim institutom pridelal 500 litrov eteričnega olja.

Velika bedarija…kaj ima inštitut za varstvo potrosnikov, ki niti ne obstaja z izdelavo eteričnega olja??? Čisto nič!!!!!
Vas bi mogli ptijaviti na institit za varovanje zdravja…. če želite kaj prodajati objavite ime podjetja in naslov vrtnarije, drugače bom poklicala lasnika Med.ovet.neta Primoža (ga osebno poznam), da vam prepove objave!!!!!

Ostalim pa sporočam, da v obupu ne nasedajte raznim osebam, ki prodajajo brez navedenihn podatkov o podjetju.

Brezplačne sadike, semena in druge informacije dobite na Facebook strani skadki pelin.

Velika bedarija…kaj ima inštitut za varstvo potrosnikov, ki niti ne obstaja z izdelavo eteričnega olja??? Čisto nič!!!!!
Vas bi mogli ptijaviti na institit za varovanje zdravja…. če želite kaj prodajati objavite ime podjetja in naslov vrtnarije, drugače bom poklicala lasnika Med.ovet.neta Primoža (ga osebno poznam), da vam prepove objave!!!!!

Ostalim pa sporočam, da v obupu ne nasedajte raznim osebam, ki prodajajo brez navedenihn podatkov o podjetju.

Brezplačne sadike, semena in druge informacije dobite na Facebook strani skadki pelin.

Gradbeništvo in vrtnarstvo sp. 040217465 ili 070334948 sadike slatkeg pelina.Artemisis Annua. za sada imamo neki še sadika slatkeg pelina za spomlad smo pripravili za 100,000 sadik iz koji bomo spomadi izdelovali eterično ulje z Mariborskim inštitutom za varstvo potrošnka. sadika slatki pelin 1 kom 2,22 evr

Ps. Slatki pelin ni prava rastlina, prava je SlaDki pelin! Gradbeništvo in vrnarstvo ni naziv podjetja, je le dejavnost!!!!!

Za imeni dado11, pelin11, dragica, gogi22, vrtnarija, gugo99, rudi00 je skrita ena oseba in sicer Goran Djukić, Na Dobravi 4, Litija.
S.p. gradbeništvo (obrt v lasti omenjenega Gorana) je blokirano že več kot eno leto. Dolgove, ki jih je Goran ustvaril so izterjali rubežniki.
Vrtnarija, ki jo Goran omenja ne obstaja (Goran ima rastline v garaži za blokom v katerem živi).

p.s. – saj vem, da je že vsem jasno kdo je lingvist-vrtnar-gradbenik, ki še sam ne ve o čem piše … pa vendar … moja moralna dolžnost je bila to objaviti.

Pravkar sem na policiji v Litiji podal prijavo zoper Gorana Djukića zaradi zavajanja ljudi in širjenja laži o meni.

pozdravljeni. predelava zdravilni raslin SLATKI PELIN Artemisis annua L Oing Hao. slatki pelin se seje celo poletje. 8. 7. 2015 smo prepikirali slatki peli 2500 sadik.od danas naprej lahko prevzemate sadike slatki pelin. 070334948

Ne plačujte sadik po več kot 1.5€ na sadiko in zahtevajte račun!

g. Mica pozdravljena.vi in vaš mož Edgar pršo ste objavili 1oo semen slatki pelin 10 evr, in kmalo bomo imeli sadike slatki pelin po 5 evr sadiko . to ste vi objavili na bohi. pri meni je več kot 4 000 kupaca prevzelo sadike slatki pelin, 1 sadika 1,22 evr. vi nebote nikoli pri nam kupili slatki pelin. ker ste tudi zadnje sadike kupili pri nam ste sadike preprodali naprej. na bohi je objavljeno da sadike slatki pelin Artemisis Annua L .za use sadide slatki pelin obstaja in ga dobi. 070334948

Edgar Pršo kakšne gluposti pišeš . navedi enga robežnika da je bil pri men. gradbena firma ni zaprta eno leto, kar že pišeš piši v slovenščini ne v hrvaščini. vsak ker je vaše pisave prebro ker pišeš neumnosti ker neveš da lahko prideš do sodišča z takvim izjavama. praviš da vi neprodajete nič vaše ponudbe so že prebrali na med.over,net. od danas z moje strani imatčeš Finančno Davčno usak tedan., na bohi je javno objavljen slatki pelin povej enga kar je pri meni kupil slatki pelin in povedo da ni prav. vi g. Edgar pršo nebote nikoli kupili pri nas slatki pelin.ker preprodajate. pri meni je sadika 1 kom, 1,22 evr.

Jaz Edgarja niti ne poznam in nisem njegova žena 🙂
Ta vaša slovnica je res obupna, polovico napisanega je nerazumljivo.

Goran
Ker si revež, brez službe in prejemnik socialne pomoči sem se odločil, da te ne ne bom tožil zaradi obrekovanja in zavajanja. Policijo sem ti poslal kot opomin … zdaj vidim, da sem naredil napako, ker te nisem tožil.

Tvoja težava je, da so vsi podatki o tvoji bivši “firmi” dostopni na internetu.
Vsak, ki ima 15 minut časa lahko prebere kdaj si in pri kateri banki odpiral račune, kdaj so ti račune blokirali, koliko prometa si imel, koliko denarja iz naslova socialne pomoči si prejel, koliko denarja iz naslova pomoči namenjene zaposlovanju invalidov si prejel, kdo ti je zarubil Renault Kangoo (in koliko je bil vreden) ….

Jaz na bolhi nisem nikoli objavil nič. Letos sem podaril več kot 400 sadik in na več kot 300 naslovov zastonj poslal seme.
Vse kar veš o sladkem pelinu si se naučil iz mojih objav. Tisto kar si na začetku prodajal kot tri leta stare sadike (po 35 Evro za sadiko) verjamem, da ni kupil nihče. Tudi tisto kar si pozneje prodajal po 10 Evro za sadiko ne verjamem, da je kupilo dosti ljudi.
V tvoji garaži (oziroma baraki), ki jo imenuješ vrtnarija, je bila moja prijateljica. Sadike, ki jih ponujaš v jogurtovih lončkih so sicer prave … vendar si seme kupil prepozno in tisti reveži, ki so pri tebi kupili sladki pelin so denar vrgli stran (ker jim ne bo dozorel).
Ne nakladaj o 4000 prodanih sadik … toliko sadik še na sliki nisi nikoli videl.

p.s. – če želiš ti bom pripel tudi internetne povezave iz katerih so razvidne moje trditve o blokiranih računih, rubežu in poslovanju tvoje gradbene firme. Zraven lahko pripnem tudi sliko garaže/barake v kateri imaš sadike.

g. pršo pzdravljeni. vi pravite da več kot 4000 sadik in semen podarili ne drži . da nebomo govorili kolika je cena sadikin drugi izdelko iz slakeg pelima bi naj raje videl da si TIH.sadike slatki pelin sam osebno kupil pri g. Goranu v litiji in sadike slatki pelin so 100%.moje mišljenje je zakaj plovate po g. goranu iz litije je sam en razlog. ker imate vaše izdelke in je kokurenca. sadike sam ploćeval po 1,22 evr pri g. goranu iz litije.lp

Ja bih lahko povedala da sadike pri g. iz zagorja sam osebno plaćala pa tudi ulje karsam kupila. nevem kaj imate od tega da govorite da vse podarjate .ja sam tudi kupovala sadike slatki pelin po 1,22 evr pri g. Goranu v litiji.

pustite nej plova vsi karste kupili sadike ulja in druge preparate iz slatke pelina sami veste kolik ste plaćali,

zanimljivo g. edgar pršo pravi na zadnji objavi kar pluva po g Goranu iz litije da je letos podaril 400 sadik, in na bohi ni nikoli objavil oglas.g pršo pejt mećkan nazaj pa preberte svojo objavo kar ste objavili da ste letos podarili već kot 2000 sadik.po mojem menju pluvate po drugim ds služiš na tuji neseći. pa te objave ćim prej uništite kar pišete po forumu za g. gorana iz litije će kriminalisti prebereju vaše objave precsej vas bo grago stalo.

G. Goran ali imate samogovore? Se na daleč vidi, da ste vse sami napisali…deska, zoki, hakia, Grega…..to ste vse vi 🙂

imate tel št. od med ,over .net,pa uprašte pod tim imenima od koga so gmaili od prijave in uprašte gdo je uporabnik teh štiri prijav na med,over.net mislim da većih B….a ni.

New Report

Close