Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Simpsonovo (hašiševo) olje

Simpsonovo (hašiševo) olje

A veste, koliko stane liter etanola? koliko ga potrebujete da naredite 60 ml olja?
ko si boste izračunali stroške, boste vedeli, zakaj takšna cena… seveda, če želite naravno, brez primesi….
kemoterapije stanejo na stotisoče evrov, pa ne pomagajo…3-5000 evrov pa se vam zdi veliko?
z možnostjo ozdravitve, če začnete z zdravljenjem dovolj zgodaj…

LP

PRAVKAR IZVEDELA, da obstaja v Sloveniji društvo, ki želi da se naredi zakon za legalno uporabo tega olja za samozdravljenje. (hašiševo olje po metodi g. Ricka SIMPSONA – Rick je v njegovih intervjujih večkrat omenil Slovenijo in Hrvaško, da dela na tem, da bi država dovolila uporabo tega olja za samozdravljenje). Društvo zbira podpise!!!!. Tako, da to olje ne bi bilo več tako drago ter dostopno po normalnih cenah vsem. Pomagajmo jim pri zbiranju podpisov ter tako pomagajmo sami sebi ter tistim, ki to najbolj potrebujejo.

LINK DRUŠTVA (in obrazci za podpise)

http://sksk.si/article.php/Predlog_zakona_o_konoplji

če kdo potrebuje navedeno olje mu ga lahko priskrbim saj ga je mojemu stricu ostalo nekaj od zdravljenja. olje je pridobljeno po metodi ricka. lp

Jaz bi potreboval, kajti stric ima raka limfomov.. In če me lahko kdo kontaktira na email: [email protected]
če kdo natančno ve kako jesti olje in se kaksno več informacijo, danes pa je začel z kemoterapijo.

PROSIM za čimprešjni odziv.. Hvala

Zakaj bi legalizirali drogo:
Da bi s kajenjem konoplje prišli ven iz rdečih številk (v črno nulo). Pod tem geslom želi Janeček iz zelene stranke legalizirati marihuano in za njo uvesti 50% davka. Predvidevajo, da bi bilo Nemčiji ca 2,5 milionov odraslih konzumentov, ki bi kupili 20 gramov na mesec –
* TO BI BILO ca. 6000 TON KONOPLJE NA LETO,
pri ceni od 6 € na gram, ki ustreza trenutno ceni na črnem trgu, bi država kasirala s 50% davki kar
* 1,8 MILIARD EVROV NA LETO.
S tem bi bilo zasigurano, da država ne bi rabila več dolgov…
Izpisek v Farmacevtskem časopisu izvira iz „Bild Zeitung“, tako da se ni treba bati, da bi to postala resnica.
http://www.pharmazeutische-zeitung.de/index.php?id=55485

olje po cca 50 e

olje pridobljeno na pravi način. Super kakovost in cena… [email protected]

Pozdravljen maratonec, že nekaj časa je od tega kar si napisal da bos sam pri delal olje.v primeru da ti ga je do danes se kaj ostalo bi te prosila za pomoč.moja teta se E par let biti z rakom na dojki.že novembra so ji napovedali smrt pa se do danes se bori.vendar je stanje cedalje slabše.prosim za pomoč [email protected]

Žal mi je za teto in srčno upam, da se uspešno spopada z boleznijo.
Če želite preverjen, legaln izdelek, izdelan na Danskem v GMP laboratoriju, pojdite na stran http://www.neo-herbal.si.

Pozdravljena,
Kanabinoidi prehajajo možgansko bariero – eden izmed člankov, ki ga lahko pokažete svoji zdravnici.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21796370
Več strokovnih informacij o konopljenih pripravkih z CBD-KANABIDIOLOM, lahko dobite pri nas na NeoHrebal.si

Pozdravljeni,
če bi kdo še potreboval kaj olja, me lahko kontakrtira na pm (zasebno sporočilo).
lp in obilo zdravja,
A.

Maratonc in rumenbanana, prosim lepo lepo, če se mi oglasita na mail [email protected], bi prosila samo za informacijo o olju, hvala iz srca.

Cene so absolutno previsoke, stroški izdelave so bistveno manjši. Sam sem užival olje, zaradi bolezni, in ne boste verjeli dobil sem ga brez plačila. Pokvarjenost nekaterih pač ne pozna meja.

Kako zelo boli, ko upaš in kupiš vse, da bi pomagal ljubljeni osebi.

Predlagam, da dealerjem plačate vsaj 10x ceno in zaprete onkološki inštitut. Tudi morebitne umirajoče rihtajte s hašiševim oljem. Odlični ste! naj bo sreča mila in naj vas ne spoznam osebno. Niti moji bližnji.

In odgovor na teto, ki je pozdravila nevarnega kožnega raka. Je bil to melanom, melanocitno znamenje, kaj sploh, kako velik in ali razširjena oblika? In zakaj ni bila operirana? Kdo ji je postavil definitivno diagnozo, brez da bi bil kožni material histološko pregledan?

Bodite pametni! Zdravje je dobrina, ki vam je dana v skrb in ne potrošni material nategunov.

Janez-Bato, poznam jaz ljudi, ki so to drago plačali, potem pa podarijo naprej, ker ni nič pomagalo.

Poznam pa tudi tiste, ki dobijo podarjeno, pa prodajo naprej.
Bolezen ima mnogo obrazov.

Pozdravljeni,

takoj ko bo konoplja legalizirana bodo cene padle (po mojem bo ml max 10 eur). Sedaj je drago, ker je prepovedano gojiti marihuano in vsakdo, ki se s tem ukvarja veliko tvega. Jaz olje naredim vsakemu, ki mi prinese svojo marihuano zastonj!!

Lp,
D

…pa še nekaj…

Sam sem bil vedno proti marihuani in njenim ‘uživalcem’, vendar ko te pozitivna izkušnja pripelje do rezultata, ki si ga želiš, spremeniš mnenje, kar je logično. In v zadnjem letu sem spoznal ogromno ljudi, ki so se z oljem pozdravili in na drugi strani slišal nekaj zgodb, ko olje (tako kot vsa druga predpisana medicina) ni pomagalo.

Meni je zelo žal, da nimajo vsi dostopa do olja, oziroma pravice, da bi si posadili rastlino doma in tako sami naredili olje. Konec koncev je samo ena rastlina s katero se ljudje zdravijo, tako kot se z regratom, kurkumo, kamilicami, pegastem badljem itd. itd. itd. -> zakaj se še tega ne prepove??

In še ena nejasnost. Marihuana je danes tako doterana in toliko vrst, da obstaja medicinska konoplja, ki ne vsebuje thcja (oziroma ga vsebuje ravno za ‘vzorec’, toliko kot industrijska konoplja), vsebuje pa velik % CBD-ja. Ne razumem zakaj je ta še vedno prepovedana, če pa je težava v marihuani samo THC!?

Lp,
D

Si ti rakav bolnik, ali zakaj si tu?

Pozdravljen ‘Znan’,

če sprašuješ mene, ne, na srečo nisem rakav bolnik. Imam pač nekaj pozitivnih izkušenj z RSO (hašiševim oljem) in zato bi rad svetoval, da kdor more do njega naj poizkusi. Žal pa moram povedati, da poznam dva primera, ko olje ni pomagalo. Opozoril bi samo na to, da nekateri na veliko izkoriščajo veliko povpraševanje po tem olju in da prodajajo marsikaj, zato je zelo dobro če poznate osebo, ki vam olje pripravi ali priskrbi.

Še vedno pa zagovarjam (to je res najbojša in zastonj opcija), da kdor ima možnost, naj si posadi 2, 3 sadike in si olje sam naredi. Nič posebnega, na youtubu je zelo lepo prikazan postopek.

Lp,
D

Zadnja leta sem veliko sledila, kaj bi pomagalo pri raku. Doma imam tudi smolo, samo me je vedno begalo, kako to vpliva na človeka, če ima pridružene bolezni. Niso vsi primerni za smolo? Nihče mi ni znal dat odgovora – to sem zelo pogrešala. Tako prekleto sam si, ko probaš neki narest in si pomagat.

Jaz imam zdravilo z drugega konca sveta in me čudi, da ga nihče ne pozna. :/

New Report

Close