Simpsonovo (hašiševo) olje
Pozdravljeni!
Moja izkušnja z thc je zelo dobra. Med kemo sem naletela na osebo, ki mi je priporočala olje, ne smolo.
To je milejša različica, po kateri nisi zadet in ne postaneš odvisen pa še cena je precej nižja in tudi količina ni predpisana, kot trdi Simpson.
Po teoriji, da je rak bolezen duše izhaja, da je potrebno osvestiti negativne vzorce in podzavestne travme.
Meni osebno in še nekaj jih poznam, ki so in še uživajo olje, je zelo pomagalo. Pri uživanju ne opaziš drastičnih učinkov, vendar se ti počasi začnejo “svitati” zadeve.
Ko začneš čistiti svoje življenje in ga spremeniš , in način razmišljanja in delovanja, lahko sam ogromno pripomoreš k ozdravitvi.
Veliko jih poznam, ki so dosegli vsaj remisijo na ta način.
Da bi pa smola nekoga pozdravila brez, da je zato storil še kaj več, pa ne verjamem. Pri Simpsonovi terapiji tudi nikjer ne najdeš dokumentiranih ozdravitev.
Sem spada še sprememba prehrane, načina življenja, naučiti se prenašati stres, sprostitve…
OJ!
Ne, govorim o haš. olju, vendar je postopek pridelave drugačen, ravno tako vsebuje THC, vendar je razredčen…
Ni takšnih težav pri uživanju…nisi zadet, ne razžira sluznice…
piši mi na zasebni mail, če te zanima: [email protected]
Pozdravljeni vsi! Bom napisal kar direktno – imam bulo na ščitnici, ki se je širila oziroma večala, navkljub zdravilom, ki sem jih dobil od endokrinologa (hormoni). Znanec mi je omenil Kanaboidno olje (beri: olje iz marihuane / ganđe / travce….), ki se pridobiva iz vrhov in listja marihuane, in je pri nas prepovedana. Toliko o legalnosti. Po 2 letih jemanja hormonov in večanja bule, sem sam pridobil to olje, saj ne poznam nikogar, ki bi to olje prodajal, baje pa je tudi zelo drago. Kar sem uspel izvedeti na netu in v knjigah je to, da uradno ni znano kaj v tem olju zdravi, ali THC oziroma ostali kanaboidi, da pa je priporočljivo olje izdelati doma, saj na črnem trgu lahko dobiš mačka v žaklju. No, hvala bogu me prvič pri vzgoji rastline niso dobili, zato sem uspešno posušil rastlino in pridobil 50 mililitrov tega olja. jemal sem ga 4 mesece, saj me je prvič, ko sem vzel za pol riževega zrna te “črne masti” tako opijanilo, da sem spal 2 dni. Potem sem bil bolj previden in sem jemal zelo majhne doze, sčasoma, pa sem bil sposoben pred spanjem vzeti celo kapljico (dal pod jezik) in sem zjutraj vstal brez težav. Ko sem olje porabil, sem imel kontrolo v bolnici in glej – bula je iz 15 milimetrov zmanjšala svoj obseg na 6 milimetrov!
Trenutno gojim več rastlin, iz katerih bom (če me oblast prej ne zapre) naredil dovolj olja zase in za par ljudi, ki sem jih spoznal in imajo raka, zato bom predvidoma v septembru spet pisal na ta forum in presežek poslal ljudem (predvidevam da bom imel cca 120 mililitrov olja), ki so v taki situaciji, da ga sami ne morejo pridelati oziroma kupiti.
Vsega ostalega kar je napisano v forumu ne bom komentiral, saj nekateri pišejo neumnosti (po mojem), je pa res, da do sedaj ni “uradnih” medicinsko potrjenih rezultatov, ki dokazujejo, da olje pomaga. Sicer pa meni to ni važno, saj sem na lastni koži videl / občutil, da deluje.
Olja pa ne bom prodajal, saj je po mojem mnenju packarija, da se na bolnikih s tako diagnozo služi, kot je še večja packarija, da država proizvodnjo olja ne legalizira in ga ne priskrbi kot komplementarnega zdravljenja dejanskim bolnikom.
Če nekdo izmed vas res nima možnosti dobiti sam tega olja, naj septembra spremlja ta forum. Ko/če mi bo uspelo spet izdelati olje, bom na forum to napisal in olje poslal tistim, ki ga res potrebujejo.
Bodite pozitivni in ne obupujte, saj je življenje lepo…
mi lahko kdo napiše kako do olja prosim???
Spoštovani
Prijateljica (34 let) je zbolela za rakom na dojki.
Dobila je že drugo dozo kemoterapije…počuti se zelo slabo.
Že po prvi terapiji so ji izpadli vsi lasje..itd.
Zato se obračam na vas in vas prosim za nasvet kje kupiti Simsonovo olje, če je to sploh mogoče pri nas..?
Prosim za kontakt…. zasebni e-mail.:[email protected]
Najlepša hvala že v naprej in lepo pozdravljeni.
Malo pozno, pa vendar.
Olje, ki ga uporablja moj oče je razredčeno z navadnim konopljinim oljem. Razredčeno pa je zato, da se ga lažje dozira. Pri tistem, najbolj popularnem, v brizgi je doziranje rahlo težavno, saj ga naj bi iztisnil nekako za velikost riževega zrna, ker pa je to olje oz. v tem primeru gosta smola zelo močna lahko na začetku če nisi pazljiv vzameš “premočno” dozo. Razredčenega nakapaš s kapalko. Začneš z 1 kapljico in povečuješ do 20 dnevno. Seveda nekateri začutijo že 1 kapljico.
Pozdravljeni vsi, ki spremljate to temo!!!!
Kemoterapijo sem končala novembra 2009…tumorji so se po kemoterapiji zmanjšali nekje na 2-3 cm in so tako ostali (v remisiji rečejo uradno)….na onkologiji so govorili, da je to velik uspeh in da se lahko spet prebudijo ali pojavijo kje drugje. Seveda sem si pomagala tudi z alternativnimi zadevami…
Januarja letos sem imela spet enak izvid, potem pa sem začela terapijo z h. oljem in sodo bikarbono in askorbinsko kislino v KAPSULAH (3 mesece), sedaj 27.8. sem bila spet na kontrolnem UZ in vam z veseljem sporočam, da so vsi tumorji IZGINILI!!!!!. 3.9. imam kontrolo na onkološkem in me prav zanima odziv onkologinje, ko bo videla UZ izvid.
LEP POZDRAV VSEM!!!
Zazz, pozdravljen!
Zanima me če je možno dobiti osebni kontakt (mail)… Potrenovala bi nasvet oz. pomoč… Tast (59 let) ima GBM. Prestali smo operacijo, obsevanje (30) in kemoterapijo… Rada bi se osebno pogovorila z Vami, da mi po prestali preizkušnji pomagate z nasveti. Vnaprej hvala. Sporočite mi prosim kontakt na moj privat mail: [email protected].
Pozdravljeni,
zanima me, kako priti do Simpsonovega (hašiševega) olja?
Maratonec, če ste že pridelali olje, bi bila vesela vašega kontakta. Moj email je [email protected]
Hvala in lep pozdrav,
Vesna
Pozdravljeni,
ker sama iščem, nekoga, ki prideluje hašiševo olje po metodi g, Simpsona, sem kontaktirala vse ljudi iz foruma. Trenutno sem prejela nekaj odgovorov, in cene tega olja so tako različne, … Ali kdo pozna koga, ki res prodaja hašiševo olje po metodi g. Simpson in da ni cenovno predrag.
Drugače pa se prodaja ml od 40 do 70 eur na ml, kar se mi zdi pretirano. Res, da je veliko dela, vendar je vseeno pretirana cena. Res je da za zdravje bi dal marsikaj, pa vendarle za 60ml dat okoli 3.000 eur in več je res huda.
Če kdo pozna koga, ki nima nabitih cen naj mi sporoči na [email protected] HVALA
Ni lepo, da tej ki ga prodajajo, da pišejo, da zdravstvo služi,…..meni 3.000 eur je zelo veliko za 60 ml.
10 ml hašiševega olja mešanega z olivnim 35 EUR – naj bi pomagal
http://www.royalqueenseeds.com/36-medical-cannabis-seeds
PS: prodajajo tudi semena medicinske konoplje. Menda je 1 rastlina dovolj za pridelavo 60 ml. (vidoe, pridelavo hašiševega olja po metodi g. Simpsona https://www.youtube.com/watch?v=qAyhQnBDE_I )
1 seme pa stane le 10 eur, 3 semena 25 eur, 10 semen 37 eur….hmmm se sprašujem kje je računica…zakaj potem se prodaja hašiševo olje ml od 40 do 70 eur, to se pravi za 60 ml moraš plačat od 2.400 do 4.200 eur.
Potem pa se sprašujete zakaj vlada ne dovoli hašiševega olja…….
PROSIM, da me kontaktira nekdo, ki bi mi pomagal narediti hašiševo olje, ki že ima izkušnje
Tu se gre za zdravje in ne profit…..rada bi pomagala nekomu, ki potrebuje pomoč
PS: sram je lahko tiste, ki tako drago prodajate to dragoceno olje!!!!!!
hvala
Ojla!!!
sprašuješ zakaj je tako drago?
a se zavedaš da je kaznivo in da lahko greš sedet za eno sadiko eno leto?
kje ga boš gojila? na balkonu?
po njivah in travnikih pa jo policija išče s helikopterjem ponoči…
slej ko prej boš imela policijo na vratih…
zato je tako drago, ker je surovina draga,tisti ki jo gojijo veliko tvegajo…
če se ti splača, pa poskusi, pa še rata ne vedno…
LP
Ojla BABIMACA,
To ve vsak da ni legalno, res je da se je treba skrivat intd. SE POPOLNOMA STRUNJAM!!!! Sam vseeno je cena previsoka. 1 ml hašiševega olja stane povprečno 50 eur in tudi več, potrebuješ pa 60ml za 90 dni zdravljenja po metodi gospoda Rick-a Simpsona, torej to zdravljenje stane povprečno 3.000 eur. Halloooooooooooooooooo!!!! Pa saj vsi nimamo tega denarja. Potem pa je zdravstvo tisto, ki je slabo in služi na zdravilih, a tej ki na črnem trgu prodajajo olje….kaj pa so oni…DOBROTNIKI!!!!!
Mal znižajte cene in boste lih tako zaslužili, pa še komu POMAGALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko sm zvedla za ceno me je skoraj KAP!!! Si raje sama naredim to olje bom že koga našla ki mi o pomagal.
Vi ostali pa kar služite od bolnih revežev, ki trpijo bolečine intd
Hej, še zdaj mi ne gre iz glave 1 ml hašiševega olja 40 – 70 eur. NORO!!!!! Take bi res dala zaprt, pomagajo sami sebi…..
Se strinjam s tabo, predrago je. S takimi cenami ne pomagate ljudem, temveč sami sebi kot je Lorinik1 napisala. To je sramota, da tudi vi služite na ljudeh, pa čeprav je riskantno dobaviti to zdravilno olje kot piše zgoraj babimaca. Jaz osebno si ne morem privoščit takega zneska za pozdravitev raka. G. Rick SIMPSON, ga je talal zastonj!!!!!! Zgledujte se po njemu oz zaračunajte realen znesek, katerega bi premoral plačat vsak državljan in ne samo posamezniki.