Najdi forum

Spoštovani!

Oktobra bom pričela s študijem specialne in rehabilitacijske pedagogike v Ljubljani. Ker me že od nekdaj to delo veseli, me zanima, če je v centrih Sonček možno prostovoljno delo v popoldanskem času(druženje, sprehodi) in na koga se lahko obrnem?
Hvala že vnaprej za odgovor!

Pozdravljeni!

V Zvezi Sonček je za prostovoljce zadolžena Helena Kos. Lahko ji pišete na E-poštni naslo [email protected], pokličete na številko 01 566 13 84 ali pa si ogledate našo spletno stran http://www.soncek.org.
Najbolje, da Heleno Kos pokličete v ponedeljek, 6. septembra.

Lep pozdrav!
Tina Malenšek

Pozdravljeni,

v naši organizaciji aktivno deluje skupina prostovoljcev. Prostovoljci se vključujejo v različne programe, največ pa v program Varstveno delovnega centra in Bivalnih skupnosti in pomagajo pri širjenju socialne mreže uporabnikov ali pa pomagajo pri delu v delavnicah. Vsak prostovoljec dela z enim uporabnikom, njegovo delo pa načrtujemo timsko (prostovoljec, uporabnik, strokovni delavec in pri nekaterih tudi starši). Pričakujemo, da prostovoljce dela vsaj 6 mesecev vsaj 1 do 2 uri tedensko, v zameno pa nudimo žetone za avtobus, možnost sodelovanja v skupini prostovljcev ter strokovno vodenje in podporo. Delate lahko v vseh naših centrih po Sloveniji – Ljubljani, Kopru, Celju, Mariboru, Kranju, Ptuju, Slovenj Gradcu, Dravogradu ali Murski Soboti. Letos bomo imeli uvodno srečanje za nove prostovoljce po 20. septembru, za vse dodatne informacije bom dosegljiva po tem datumu na tel. št. 01/ 566 13 84 ali na [email protected]

Torej prijazno vabljeni, da se nam pridružite.

Lep pozdrav.

Helena Kos

New Report

Close