Najdi forum

ne vem če je to kar se mi dogaja problem,me pa zelo obremenjuje,in ne vem več ali je z mano kaj narobe,ali z drugimi.
problem je naslednji.z možem živiva v trosobnem stanovanju z njegovim očetom.V jedilnici imamo kavč,in tast je vedno na tem kavču,tam leži,in največkrat ne počne ničesar le leži,včasih kaj prebere.Problem je v tem,da jaz ne maram jest za mizo,(večkrat jemo vsak po svoje zaradi različnih urnikov),ker imam nenehen občutek da me gleda.Pa tudi s tega istega kavča se vidi v dnevno,kjer z možem gledava tv,tudi tam ne maram bit,ker se mi zdi da me tast gleda.Zdaj pa me zanima,al je to kar se mi dogaja,sploh kak problem,mogoče se kdo drugi ne bi obremnjeval,in si sama delam problem,kjer jih ni.Če pa to smatrate kot problem,kako naj se tega rešim.Upam,da bo kdo razumel kaj želim povedat,in mi kaj svetoval.

kako te gleda??v kerem smislu? če je v tistem, kot mislim, povej mozu… LP

Oj

Tvojo težavo boš v najslabšem primeru rešila, če bo tast dobil svojo sobo ti pa svojo zasebnost v jedilnici za mizo in v dnevni sobi na sedežni.
V najboljšem primeru pa, če bo tast šel v drugo stanovanje. Namreč odločitev, da starši od enega izmed partnerjev, zakoncev, … živijo v isti hiši je najslabša možna odločitev. Da pa celo v istem stanovanju pa je zdaleč najslabša. V takih primerih so se vedno pojavljale težave.
Če boš možu omenila, da se tast preseli v drugo stanovanje bo znalo to prinesti nemalo težav. Predvsem je odvisno kako je mož navezan na očeta. Ponavadi smo sinovi bolj navezani na mame in te povzročajo več težav svojim snaham vendar je vse mogoče.

LP, Dejc

New Report

Close