Najdi forum

Pred letom dni sem v Rutarju kupila spalnico, toda ta se že razpada. Nujno potrebujem novo zakonsko posteljo. Sla sem ze v Lesnino, brskala po internetu, pa nikakr ne morem najdi postelje, ki je namenjena počitku brez bolecin. Namrec hrbtenica me tako boli, da se ne morem vec skloniti, pa stejem komaj 26 let:).
Če ima kdo kakšne informacije, kje prodajajo dobre postelje z jogiji, naj mi prosim sporoči.
hvala *
P.S. Upam, da nisem zgrešila foruma. Ne zamerite mi, ne vem, kam naj se še obrnem.

Posteljo kupiš posebej jogi pa posebej! Malo se pozanimaj za zdrava ležišča, samo v BTC in City parku ta 2 trgovini …..

Dragi “oblaček”!

Če ti lahko svetujem, ti priporočam ležišče DORMEO, ki ga oglašujejo kar pogosto na TV. Mi smo kupili ta ležišča in smo zelo, zelo zadovoljni z njimi! Sploh ne čutim nobenih bolečin v hrbtenici, zjutraj se res zbudim kot prerojena. Dobavlja jih po vsej Sloveniji Studio Moderna, Velenje. Tudi cenovno so ugodni, okoli 36.000 sit, plačilo na obroke in 13. letna garancija. Pozanimaj se! Lep pozdrav!

Hmmm… Z Dormeom sicer sama nimam izkušenj, tudi moji bližnji ne. Samo če pobrskaš malo nazaj po forumih na med.over.net, boš zasledila kar nekaj takih, ki jim ta vzmetnica niti najmanj ni ustrezala. Nekateri so, kolikor se spomnim tožili celo, da so imeli hude glavobole…

Tudi sama imam (sem imela od svojega 18.leta dalje) resne težave s hrbtenico. Meni je pomagalo, da sem kupila “jogi”, ki v bistvu ni klasični jogi, ampak kakšnih 10 cm debela močna pena – gre za precej trdo ležišče, ki mi je do sedaj še najbolj pomagalo. Tista pika na i, da pa je zdaj že kakšni dve leti mir v hiši, pa je bila, ko sem se odločila (kljub temu, da sem glede alternativne medicine velik skeptik) da obiščem kiropraktika. Moram reči, da je moja hrbtenica občutno boljša… Če bi želela kakršnekoli naslove, povej, pa ti sporočim (od trgovine, kjer sem kupila mojo “peno” ali od kiropraktika) – aja, sem pa iz Mb.

Kolikor ljudi, toliko hrbtenic. Meni in mojim bližnjim DORMEO odgovarja, hvala Bogu!

najpomembnejsi je jogi, postelja manj. glavno da ima latofleks, kar imajo danes skoraj itak vse. sama imam novo posteljo in jogi leto dni, sem zelo izbirala… izbrala sem jogi od firme slovenska postelja- salon imajo na pericevi v bezigrajskem dvoru v lj. prodajalka je bila prijazna, dajala vtis, da se spozna na to, kar prodaja, si je vzela cas (no tudi sama sem si ga). rekla je celo, da bi dala jogi za domov za nekaj casa in ce ne bi ustrezal, bi ga menjala. vzela sem bolj trdega lateks-kokos-lateks in je super. fant je najprej nekaj javkal, da je pretrd, pa se je navadil v kaksnem tednu, oba zelo dobro spiva. skratka, priporocam!

Oprosti tole ne pase k temi, ampak me zanima ali ti je res tako ime ali je samo “nick”?

Namrec mislim, da se nisem zasledila osebe s tem imenom.
No , vse je enkrat prvic.Tako malo nas je.

LEP POZDRAV

Ma prav fletni ste:*

Naročila sem si Dormeo. Reklamiram lahko v 30 dneh. Pa še k kiropraktiku bom šla.
Zelim vam vsem sladke sanje in hvala.

Joj, samo res previdno in skrbno izberi kiropraktika – ne kakega bioenergetika ali mazača. meni je osebna zdravnica predlagala, naj grem h kakšnemu Rusu, ker imajo dejansko končano med. fakulteto, potem so pa specializirani na kiropraktiko – jaz sama sem se odločila za dr. Evdakov-eva, dela pa za “firmo” Mogy, ki jo najdeš tudi drugod, ne samo v Mb.

Oblaček!

Še to povem, za vsak slučaj. Tudi ležišča DORMEO se privadiš v približno enem tednu, ker se ti zdi v začetku precej trdo. Ne obupat! Že po dobrem tednu je pa vse v redu in lepo počivaš. Dobro spanje!

New Report

Close