Najdi forum

Poletje se bliža!!

Pozdravček vsem.

Nevem,sem študirala najmanj 2 uri,ali čem pisat sem gor,ma bom,sej če mi ne bo noben odpisu,ne bom žalostna,sam nekam moram to povedat.
Ma ne zastopim sebe.Tako močno si želim shujšat pa nimam volje,ne upam,ne zmorem.Stalno si govorim od ju3 naprej,ko pa pride ta ju3 v momentu začnem jest,že ko se zbudim študiram,kaj,kdaj bom jedla.Stalno se gledam,ta moja rit,da sem grozna,grda,da nikoli več ne bom zmogla shujšat.V bistvu se smilim sama sebi.Zanimivo je to,da točno vem,kaj,kdaj,koliko,jesti,da veliko rešuje šport….Se mi zdi,da sem že malo depresivna in totalno fraj zarad moje postave,kg,sebe.Po naravi sem vesela,ma zadnje dni študiram samo še na diete in kako shujšat,ma kar se lotim,bi bilo bolj,če se ne bi,ker sem še bolj razočarana,ker mi zopet ni uspelo.In mi dela kar slabo,ker je pomlad,bo toplo,jaz pa taka po svetu,postajam živčna,najraje bi imela bundo,da bi me bilo čimmanj videt.Sploh se ne poznam,saj večino dneva moja glava in pamet,kolikor jo je še,porabi za razmišljanje o hrani.Do poletja se mi bo zmešalo.
Zdaj mi je vsaj malo buljŠ,ker sem to napisala in vem,da bo to prebralo dosti ljudi in ker sem se osmešila,si želim in upam,da me bo vsaj to mal spametovalo,da ne bom bila tako črnogleda.
In toliko vas hujša in uspe shujšat,vem da moraš bit močan in vztrajen,takrat si želim,da bi bila tudi jaz tako močna.In zakaj moram imet pokvarjene dneve,ki si jih sama naredim.Nevem.Nič več.
cao.

No poznam to kar si napisala. Nekako ne uspe in ne uspe. Bolj kot se trudiš, da kao ne bi jedu, več poješ.

Meni se zdi, da bi mi mogoče pomagalo, če bi me vsak dan nekdo preverjal in potem samo zato, da bi pokazala, da zmorem, ne bi delala prekrškov.

Mogoče bi pa lohk druga drugo spodbujale in si poročale o svojih uspehih in si bili v oporo ob neuspehih. To, da hujšaš z nekom je lahko dobro. dve leti nazaj sva z bratom tekmovala (sicer je shujšal več) in sm mela kr močno voljo in tud nekej shujšala.

Jaz se zadnje čase trudim, da ne mislim toliko na hrano in mi še kar uspeva. Torej poskusi se ukvarjati s čim drugim.

pa pa

ewo tud jz mam podobne težave…zmer si rečm: jutr pa začnem! pol se pa zmer neki nažiram, zwečer pa obžalujm=(

lepo bi blo če bi se res spodbujale, ker sama ne zmorem dokončno shujšat=(

lp
nežica

živijo punce,jaz nima težav s težo jih pa ima moja prijateljica in ona po nasvetu zdravnika piše dnevnik kaj poje in zakaj tisto takrat poje,je lačna ali kake druge potrebe ne.Same veste da diete ne pomagajo,trba je jesti vse po malem.To same verjetno veste bolj kot drugi.Želim vam prijetno izbijanje kil pa rade se mejte ne glede na kile,če maš kako kilo več nisi slabši človek
lp

O tu si pa dobr napisala FIŠI. A te lahko nekaj vprašam? a pa se je tak način pri tvoji prijateljici izkazal za dobrega?

Ojla, Ela!
Še kako dobro poznam te stvari,…., vedno vse ju3.Sicer ne vem za koliko bi ti rada shujšala,povem pa ti da moram jaz kar lepo število kilogramov izgubit. Velika sem 162 cm, imela pa sem 78 kg.
S 1. aprilom sem se odločila, da nekaj naredim zase in da bom vzela stvar resno. Torej sem na kao dieti že celih 5 dni :)).Zgubila sem že cela 2 kg, vem da to me pomeni maščobe, ker je to v bistvo samo začetek. Ampak verjemi kako je fajn pogledat na tehtnico, čeprav imaš vsak dan samo 0.5 kg manj,ali pa če tudi stoji nekaj časa na isti številki, samo da ni +.
Volje imam zaenkrat veliko, če hočeš jo lahko delim tudi s teboj.

No pa javi kako si se odločila!

LP

pomilovanja vredno

joj samuel..saj vim da si tak malo bolj oster, samo pri tej temi pa le malo pazi
moski imate glede tega bolj močno voljo pa mislim da je tudi pritisk zaradi idealne postave na vas manjsi
namesto da puncam ki malo pojamrajo tu na forumu vzemas voljo jim jo raj malo pokloni,po tvojem pisanju sodeč vem da jo imas veliko 😉

Samuel midva sva se že pogovarjala in tvoje besede so mi dale mislit, vendar za nekoga, ki preživlja cele popoldneve v bljižini hrane, ni lahko. Rabla bi enga tazga kt si ti, da bi me cel mesec nadzoroval in potem bi mi mogoče uspelo.

Aja prej sm bla Vesna pa sm se preimenovala, ker je na tem forumu še ena z istim vzdevkom.

ej samuel.. kaj ti si na tem forumu zadolžen da moralo zbijaš pa pičiš “boli te ku..c ” politiko.. veš kaj sej ok če si realen pa to.. samo malo pazi na komentarje .. da ne boš enkrat naletel na nekoga ko ti bo pošteno svoje povedo.. malo se postavi v položaj takih ko mamo probleme s težo itd. nea samo nekaj špilaj “tough man-a”..

lp

ok nej mi en to razlozi potem…kako to da sem cel dan oziroma vsaj 10 ur na dan lahko prezivel in prezivljam v delu s hrano(kuhanje) kjer imas na voljo jest prav vse ..slascice, rogljicke,struklje, pomfri, mesne terine,….pa se ne zredim nic…volja?..naaah..cilj to je to…ce hoces nekej lahko to dosezes..ampak z jamranjem ne dosezes nic..ravno tako je v tem primeru..torej…nehte jamrat pa iskat izgovore ampak ze zacni..ce ne bo tvoja velka rit vladala poletju in ne sproscenost….ampak non-stop razmisljanje kaj si drugi misljo o moji riti…ces to delat cel poletje??

svaka ti čast.. in za info. – moja rit je za enkrat še čisto ok… ampak s tem ko ti nekomu samo neke realistične “spravi se in ne jamraj bla bla bal” finte mečeš ga neš spravo k akciji.. treba je met nekaj sočutja z ljudmi.. nimajo vsi take trdne volje in take motivacije da bi shujšali in ne jedli.. smo si pač različni.. eni se radi pritožujemo kak nam to in ono ne štima pol pa se enkrat skup spravimo in evo ga.. drugi pa so pač taki da so bolj aktivni .. ja kaj češ ne.. pravim samo da pri takih “težavah” ko je človek že čist obupan itd. ga ni treba še bolj v “tla zabijat”… če zastopiš…

Samuel tako trdo bi lahko nastopil potem , ko bi neka deklica jamrala in jamrala in jamrala vsak dan tule pa nič naredila. Ne pa tko ko se prvič oglasi , pa jo takoj pobit.
Zato je tukaj ta forum , za pomoč , kapiš ?
sej drugač si ok

ela volja j epomebna. naj povem da ena izmed šlanic tega foruma- PINGI pridno hujša in iz tedna v teden ima manj kilogramov, kljub temu da ima včasih slab dan nadaljejo. motiviram jo koliko je mogoče da doseže svoj cilj, ki ga bo po vsejverjetnosti nekje avgusta eventuleno že prej!!

priporočam da imaš nekoga ki ti pomaga in te vzpodbuja pri tej stvari!

Jaz pa mislim, da je g. samuel tako glasen samo na forumu, ko se lahko skrije za računalnikom. Me zanima, kako bi bil glasen, če ….

samuel,
škoda besed zate in razlagat tebi stvari,ki jjih prav nič ne razumeš.Sploh nevem zakaj niti pišeš gor brezvezne komentarje in daješ butaste pripombe.Sory,ma če bi bil ti v takem dreku kot sem jaz s tem,bi mislil in pisal malo drugače.
Ne iščem izgovorov in vem kaj bi rada imela,pač sem preveč ,grozno preveč črnogleda nase in svoje sposobnosti,kdaj bom shujšala in se bolj cenila in imela rada.Pa ne samo v primeru,če bom shujšala.Tudi sedaj,ta momemt…
Ah,kaj ti niti pišem tebi,ker zopet ne razumeš..
Lahko noč.

ojla.
Niti spat ne morem,sem se pobrala iz postelje in zdaj sem tu.
Nevem kaj naj bi.Seveda sem zato,da se spodbujamo,ker bom v Idriji prav kmalu na tak način..
Jaz sem si rekla,da bom od danes,ker smo 5.,pa še ponedeljek,ma ni ratalo.Zopet nič.In zopet sem si rekla pa ju3.Ma po moje ne bo nič.In to bi rada prekinila.Tisti ju3.
In konec meseca imamo en žur in najbrž ne bom šla,ker se ne bom počutila dobro..
Rada bi shujšala na 60-63 kg.(171 cm)-
Sigurno vam grem na živce,ker grem tudi sama sebi.Zelo.
Piši.Caw

jst sem čist na istem
vse na jutri
pa isto strelka

greva jutri RES skupaj, oz danes?-če si še tukaj?

najlazji se je posuvat s pepelom…delejte to kar naprej…enkrat vam bo zal…vsem…

Oj Ela pojdi nas pogledat še na forum Hujšanje. 🙂 Tam se imamo prov fajn! 🙂

Lepo bodite,

Missy

New Report

Close