Najdi forum

Polaganje kamna porfido

Vedno bolj inventivno,,,samo, da je zastonj, kajne?

Pozdravljeni
Malce z zamudo, kajti tudi mi smo potrebovali malo odmora. Dopust se je končal in nadaljujemo z polno paro.
Z veseljem vam svetujem, prosim, da me pokličete v večernih urah, tako bo najlažje. Trenutno delamo v Dupleku, če se nahajate kje v bližini, pa se lahko tudi oglasim, bo še lažje

Kremenčkovi s.p.
Polaganje kamna
051 832 858
[email protected]

Hvala, smo medtem dobili druge informacije o vsem kot tudi o vašem delu.

Potokar Franc

G. Ivan ( Kremenčkovi ) že ve, da ta zapis ni moj, ampak očitno od nekoga, ki nima pametnejšega dela, kot iz sebe delat norca
Z g. Ivanom sva na vezi preko emaila, kjer mi je na grobo že svetoval, dogovorjena pa sva tudi za ogled to soboto pop.
O tem, da se nekdo izkazuje v mojem imenu in piše neresnico, pa ne bom več izgubljal besed, ampak podal prijavo
Lep dan vsem, kljub spoznanju, da so med nami takšni kot so

Franc Potokar

G.Potokar oz. g.Kremenček – prosim, da takoj prekinete to samopromocijo.

Deževne urce izkoriščene za samopromocijo 🙂

Nekaj novega v naši ponudbi :
http://shrani.najdi.si/?3w/Wv/2SXtP2PG/20180823182230.jpg

Kremenčkovi s.p
Polaganje kamna
Urejanje okolice
Zaključna gradbena dela
Pleskarstvo
051-832-858 Ivan
[email protected]

G. Franc, se ne splača… lp.

Res se ne….lp. Mimogrede, zakaj vas ni bilo, ko sva se dogovorila?

Res se ne….lp. Mimogrede, zakaj vas ni bilo, ko sva se dogovorila?
[/quote]

Hahaha, g. Potokar ve, da sem bil pri njih in to celo 2×. Da se pa ti na tak podel način preimenuješ in zavajaš, oz lažeš tukaj, se izdajaš za Franca Potokarja, zato bi škodoval nam, pa to kvečjemu pove vse o tebi.
Veseli me, ta nevoščljivost, ker to pa je dokaz, da dobro delujemo.

P.s: Kmalu vabljeni vudi k nam v Zreče, ko uredimo vse podrobnosti…

Hahaha, g. Potokar ve, da sem bil pri njih in to celo 2×. Da se pa ti na tak podel način preimenuješ in zavajaš, oz lažeš tukaj, se izdajaš za Franca Potokarja, zato bi škodoval nam, pa to kvečjemu pove vse o tebi.
Veseli me, ta nevoščljivost, ker to pa je dokaz, da dobro delujemo.

P.s: Kmalu vabljeni vudi k nam v Zreče, ko uredimo vse podrobnosti…
[/quote]

g.Potokar seveda ve, da je to napisal Kre.enček, kot tudi vse ostale poste, saj g.Potokar ne obstaja.

Eni imamo dokaz in ne nabijamo in zavajamo druge brez utemeljitve, najmanj pa zgolj zaradi fovšije
Tačas, ko se nekateri borijo in črvičijo škodovat drugim, eni ustvarjamo raje zase.
Dokaz : http://shrani.najdi.si/?q/p0/3S7RHOjs/20180911110822.jpg

Zdaj moram pa še jaz prilepit dokaz, da kaj bolj koristnega delamo, kot samo pišemo po forumu 🙂

http://shrani.najdi.si/?2M/EF/2Vjguuu4/screenshot20180911-16501.png

Kremenčkovi s.p.
Polaganje kamna
Urejanje okolice
Pleskanje
Zaklj. gradbena dela.
051 832 858
[email protected]

Dobro ste se izdali….kvazi “g.Potokar” oziroma Kre.enček. Kaj vse nekdo naredi in to brez sramu.

Očitno je psihijatrični oddelek polno zaseden, ali pa takšnim enostavno ni pomoči. Nebuloze in fovšija se nadaljuje
Ni treba cel svet krivit zaradi svojega neuspeha. Je pritisk pod tujo streho tako hud ?

Sedaj želite s pokroviteljskim pristopom zakriti svoja pretvarjanja?

A bo kdo prijavil tega psihopata, ki se v vsaki temi meša in zmerja, žali, želi škodovati in prca ljudi ?
Je kakšen računalničar na forumu, da ga najde prek IP ?
Ni jo teme, da nebi bluzil z nekimi norimi izpadi. Tud mene, na mojo temo se je obesil. Tak sodi v zapor ali norišnico ne pa med ljudi !!!
Zdaj pa me hitro z imenom pod skrivalnico še tu napadi, bolnik.

Si že spremenil spol, Kre.enček?

Objavljeno 24.aprila :

Objavljeno 31 avgusta :

Vsak komentar je odveč, kajne Kremenček, Tadeja E, Potokar, Urška b, skriulnica, Pavblar, Hajzler, in še in še in še…….

Haha, bolano, sploh ne morem verjet.
Bog se te usmili. Upam, da nimaš bližnjih.

Ponavljanje laži ti ne bo pomagalo.

New Report

Close