Najdi forum

Pozdrav,

stara sem 20 let in imam partnerja s katerim sva skupaj 3 mesece. Imava redne spolne odnose in oba v tem uživava. Zelo se ujemava in telesno privlačiva, lahko bi rekla, da nimava nikakršnih predsodkov ali zadržkov na nobenem področju…
problem imam le jaz in sicer z orgazmom.Doživim ga le, če me partner draži z jezikom ali roko. Nad tem se seveda nihče od naju ne pritožuje, a vendar bi nama obema ogromno pomenilo, če bi mi prišlo med samim sexom. Ne vem kje naj iščem vzroke, da mi to ne uspe. Prosim vas za kak nasvet, vem da za to ni recepta..

Hvala,

Alja

Draga Alja,

očitno je za vas zelo pomembno draženje ščegetavčka, ki pri vajinem seksu očitno ni dovolj dražen. Poskusita najti tehniko, s katero bi prišlo tudi med seksom do dovolj draženja tega področja ali si pomagajta z “dodatnimi prijemi”. Potrebne bo morda malce več telovadbe ali ustrezne fizične prizadevnosti partnerja a verjetno bo delovalo. Če ni razlog ta, ki sem ga omenil, potem imate morda globoko vsajen strah pred zanositvijo ali pred čem drugim, tako, da se med samim odnosom ne morete dovolj sprostiti. Ali imata ustrezno zaščito pred zanositvijo? Vsekakor, če sicer orgazem znate doživeti in gre le za odsotnost pri določeni tehniki, jo morata “dopolniti” tako da bo “delovalo”. Do tu vama lahko svetujem, naprej se bosta morala “znajti” s poskušanjem.

New Report

Close