Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@fracek jupiiiiii ?tako vesela zate ??? naj se greje pri tebi do januarja ❤️

@nesrecnica
ja v Lj imam, ampak šele ob 11.45, ampak se mogoče vseeno srečava 🙂

@vrtnica_91 hvala, joj ne živčki dajejo, samo naj se odtali, la naj uspe ? včeraj sva oba videla štorkljo, pa Mariji sem se priporočala, rdeče gate imam gor, pa pol moram na pomfri v McDonald’s, ker kalamarov ne jem.

@Scorpionka
meni so rekli naj pridem 10:15 nazaj, tako da mislim da bom do 11h ali 11:30 končala in potem grem direktno po moža v službo. Tako, da če boš okrog 11h tu okoli ti odstopim parkirišče in parkirni listek ?

punce pozdravljene 🙂 

Na fb se je oblikovala skupina Decembrckov 2022.

Ce katera pricakuje decembra, dobrodosle ?

Skupina je skrita, zato ce se katera zeli pridruziti, naj mi pise zs pod Kim Kolar in jo z veseljem dodam 🙂

Videla sem, da je dr. Korošec danes tukaj ? zanjo sem slišala pohvale

Js bi se pridružila skupini 🙂

@Fracek
jeeeej… ful vesela zate in res držim pesti. Kdaj imaš sedaj krvnega?

@Hana
ful te razumem, da si v skrbeh. Mene neprestano skrbi, kljub tej moji slabosti ki je ves čas kle, nenormalni utrujenosti, ki me ovira pri vsem in trdem trebuhu če sam mal ne merkam kaj delam. Da ne govorim o vseh teh vonjavah, ki me silijo na bruhanje, vetrovih… Res znakov mam veliko ampak srčka pa še nisem slišala kljub dvema UZjema. In tako majhen je bil na potrditvenem UZ da me je kar groza, da gre nekaj narobe. Ves čas imam ta strah nekje v glavi in se mi dnevi res vlečejo. Naslednji pregled pri svoji ginekologinji imam pa šele 27.5. In do takrat se mi zdi še cela večnost.

@Sreča in @Nesrečnica za vaju pa držim pesti in upam na dober izid 🙂

Heej hvala vaam. Evo sem že doma že počivam . Pridelala sem 9 celic tako da ja ponedeljek imam prenos in upaajmo da bo tista ena praava ?? sem pa dobila tudi crinone gel .pa sem nekje brala da je boljsi utrogestan.

@Krena757 pojdi vmes na kaksen samoplacniski potrditveni UZ, ko se pikica malo zraste, tam se sigurno bolj potrudijo in posvetijo. Nic ti ne odtehta notranjega miru.

@Fracek kar na jok mi gre tako sem vesela zate, držim pesti še za naprej, da ostane pri tebi, da bo vse ok, skratka drži se…

Jaz sem imela danes pregled in spet tak stres, CTG vse ok, pritisk pa spet malo večji – pa če mi grejo lasje pokonci ko stopim v ambulanto no 🙂 Doma sem merila in je v mejah normale, vse sem poslikala in jih klicala,da jim lahko slike pošljem (je potem rekla sestra samo naj ji kar povem koliko je). Mi pa ginekologinja ni dala novega termina preden ne dobi rezultatov iz laboratorija, saj možno, da moram po njeno nazaj in ostat notri in celo razmišlja o sprožitvi poroda prej 🙁 Kljub temu, da vidi, da je v vseh ambulantah pritisk ok aja ap v MB so mi napisali-sindrom bele halje, samo očitno to nič ne velja 🙁 Rezultati iz laboratorija so bili v vsi ok, samo sečna kislina je bila malo povišana in sedaj čakam na klic nazaj in odločitev (ne razumem res ne pa vse druga je ok, ne otekam, pač zvečer sem že izmučena pa me malo večkrat špikne, mali pa se kar veselo brca). Pa imam v petek še v Mb. Ja @Hana v Mb pa so me poslali za vsak slučaj. Saj pravim lepo, da jih skrbi ampak v Mb me je prvič malo čudno gledala, če je pa vse ok je dejala. Potem pa je rekla ali je vaša ginekologinja mal panična in mi rekla ok pa pridite še enkrat. Tudi zadnjič je bilo vse ok, normalno, celo pritisk sem imela iz prve čisto ok ampak je rekla pa dajte še enkrat pridet no, bolj zaradi drugih zdravstvenih tegob ob nosečnosti (ščitnica pa to). Tako, da če me bo silila naj grem noter bom prevzela odgovornost, čeprav to ni enostavno, in počakala da vidim kaj bodo rekli v Mb- pa saj gre še za eno večjih bolnic, saj pa mi ne bi rekli, da je vse ok, če ne bi bilo…ahhh….pa tako bi rada te zadnje dneve ali tedne preživela v miru in lepih pripravah…

Bomo videli…ti pa se le drži @Fracek 🙂

@Mihi22 kako kaže, se je M že pojavila? Jaz je še vedno nisem dobila, pa tudi noseča nisem, je bil krvni negativen žal. Tako da res upam da pride čimprej, čeprav nič ne kaže na to ?

Evo iz UZ-ja ? srček bije ?❤️

Pdp naj bi mela po njihovih izračunih 27.12 ☺️

@Sreča2022 no vidiš, da so bile skrbi odveč.

Midva sva bila pa prejle zunaj na dvorišču in kar naenkrat prileti štorklja ali pa štrk čez naju in čez našo hišo ?

@Nesrečnica ja res je zdaj pa čakati ponedeljek in da bo saj ena tista taprava ?? o a res super to pa ziher nekaj pomeni lepega?

Hvala punce ❤ @Asja, joj kako lepo – hvala ti stokrat, si mi ogrela srcek. ??❤ Srecna na polno, zdaj pa korak po korak. Naj drzi in zdrzi. ??Za krvnega sem se dogovorila, da grem v ponedeljek, ko bo 17. dan. Bom pa verjetno ze danes pisala osebnemu G za UZ, pol pa bo, kar bo.

@Scorpionka
, cestitke za srcka ❤❤❤ naj mocno bije se naprej.

@Hana41, kdaj imas ti Uz? Drzim pesti, vem, kako je tezko, ko te vse skrbi. Srecno ??

@Nesrecnica
, lepo grej pingota in navijam, da bo storkljica prinesla darilo. ? Noces vedet, kaj sem delala … vse to, kar se ne sme ?‍♀️ sem pa imela tudi jaz zivo rdece gate, na lignje pa nisem folgala, sem sla direkt delat ? jemljem pa samo folno, aspirin 100 sem zacela 2 dni pred prenosom, koencim q10 in omega3 …

@Sreca
, lepo stevilo celic. Uspesno parckanje ? Lepo stevilo jajcec, super ??

Srecno vsem ❤❤❤

Odgovor na objavo uporabnika
Fracek, 11.05.2022 ob 20:23

Hvala punce ❤ @Asja, joj kako lepo – hvala ti stokrat, si mi ogrela srcek. ??❤ Srecna na polno, zdaj pa korak po korak. Naj drzi in zdrzi. ??Za krvnega sem se dogovorila, da grem v ponedeljek, ko bo 17. dan. Bom pa verjetno ze danes pisala osebnemu G za UZ, pol pa bo, kar bo.

@Scorpionka
, cestitke za srcka ❤❤❤ naj mocno bije se naprej.

@Hana41, kdaj imas ti Uz? Drzim pesti, vem, kako je tezko, ko te vse skrbi. Srecno ??

@Nesrecnica
, lepo grej pingota in navijam, da bo storkljica prinesla darilo. ? Noces vedet, kaj sem delala … vse to, kar se ne sme ?‍♀️ sem pa imela tudi jaz zivo rdece gate, na lignje pa nisem folgala, sem sla direkt delat ? jemljem pa samo folno, aspirin 100 sem zacela 2 dni pred prenosom, koencim q10 in omega3 …

@Sreca
, lepo stevilo celic. Uspesno parckanje ? Lepo stevilo jajcec, super ??

Srecno vsem ❤❤❤

najprej cestitke in srečno do konca ?? ❤️ Me pa zanima okoli aspirina 100, kako dolgo ga nameravaš jemati in če so ti ga prav oni predpisali, ali ga jemlješ na lastno pest? si ga tudi v prejšnih prenosih jemala?

Jaz ga sicer sedaj imam doma, mi ga je babica dala, ampak ne vem kdaj naj začnem z jemanjem in kdaj naj preneham. Sem tudi nameravala začet nekje 2-3 dni pred prenosom zamrzjenčka.

Uuuu, @sreča, to je pa noro, včeraj trije folikli za punktirat, danes 9 celic. Očitno so jih več imeli za punktirat. Naj se lepo poparijo.

@Scorpionka
, super za srček❤️

@KrEna
, ziher je vse okej, če imaš toliko znakov. Nič hudega, če niso slišali srček, važno je da bije, pač tako zadaj nosiš. Naj ti čimprej mine do 27.5.

@Fracek
, jaz imam drugi UZ, tokrat pri svojem ginekologu, ta petek, tako da bom hitro vedela, pri čem sem.

Ojoj, @marsena, to te pa res matrajo. Pomoje se je bolje opirati na mnenje strokovnjakov v ambulanti za tvegano nosečnost, ker imajo več izkušenj.

@fracek yeeees cestitkeee ???

@marsena
jaz sem se dogovorila za  merjenje doma,  ker sem kmela iste tezave, samo mi je pa resno zacel lest gor zadnje 3 tedne in zatekala sem, zato je bil cr konec 38tedna; o ztekanju pa tako- 7dni po porodu 13kg manj, potem ves da sem fejst zatekala:p

Cestitke tistim,katere ste v zadnjih dneh zagledale plusek in slisale bitje ❤

Jaz sem imela 3 dni po prenosu znosne bolecine v jajcnikih. Brala sem, da bi naj zamrznjencki imeli vgnezditev 2 do 3 dni po transferju. Pojavljale so se mi vmes malo slabosti. Vceraj nisem nic vec cutila, danes mi je pa kava imela po kovini. Jaj. Nagravzen okus. Zdaj zvecer pa bolecine hrbta kot pri ovulaciji, malo spikanja v jajcnikih. Zdaj mi je ze okej.

Imela katera kaj podobnega ali kaj bi naj to pomenilo? Mogoce katera kaj ve?

@fracek hvalaa in tudi tebi vso srečo napreej ?

@Hana41 ja res v ponedeljek so bili 3 folikli ko so rekli da bojo punktirali za dva so rekli da nebojo ker sta bila majhna in tudi jas sem bila danes presenečena ko mi je povedla da sem pridelala 9 celic ? in hvala zdaj pa čakat ponedeljek ko imam prenos ?? pa vso srečo tudi tebi ?

Gina123, nič od nič… Sem upala na danes, ker sem pred tremi leti na ta datum začela s ciklusom, ki mi je prinesel hči ? pa bo očitno treba še kak dan počakati. Me pa to čakanje že pošteno nažira… ??

Morda pa jutri.. Ali pojutrišnjem… Ali po pojutrišnjem… ????

Fracek – jaz bi pa vedela kaj vse si delala kar se ne sme? (domnevam da imas v mislih stvari ki doprinesejo k zanositvi?)

Drigace pa, ja, cestitke vsem za pluske. Maj ze dela na polno. Treba štorkljo priganjat predno gre na poletni dopust?

New Report

Close