Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – 2025

OBMP – 2025

Morje85 hvala tudi jaz sem tako zasledila tako da upam da je res pravi! Sicer so mi lignji ki jih obožujem dva dni nazaj zasmrdeli pa dragi pravi da kar precej solim jedi čeprav običajno ne maram preveč slano… Zdaj mi je pol stvari premalo slanih 🫣😂

Kako se ti počutiš?

Soncek2504 ziher je to🙂 je ze tolk casa po stopki..

Js nic posebnega,nobenih simptomov,je pa komej 3 dan po transferju in prenos bil ze 3.dan tako.. verjetno gre potem bolj pocasi.. ti mas kakšne znake razen prehrane?🙂

Imam občasne slabosti, ki jih predpisujem sicer utrogestanu saj so se mi pojavile kar kmalu po etz.  Imela sem nekaj rahlih krčev. Boli me tudi križ vendar sem imela težave z njem že prej pa precej sem bila zadnje dni v avtu in ne vem ali naj povezujem z nosečnostjo ali je samo naključje 😂

Pri prejšnjem prenosu (svežem) sem imela pomojem več simptomov kot zdaj 🫣 pri 3 dnevnem zarodku traja menda malce dlje kot pri 5 dnevnem. Držim pesti da bo plusek! 🍀

Aja krvnega imam 8.4. 😊

Srečno vsem 🍀

Js pri utrogestanu opazim,da se mi jar spi po njem, 2 uri se kar mal omoticna.. ampak to sem opazila ze pred transferjem.

Hvala🙂 javi v torek kako je bilo🙂🍀

Ah..je možno,da dobis menstruacijo ze 3 dan po prenosu? Pokazala se mi je pikica krvi in malo sluzi..je se katera imela tako, pa je bilo potem vse ok? 🤔

Odgovor na objavo uporabnika
morje85, 04.04.2025 ob 19:19

Ah..je možno,da dobis menstruacijo ze 3 dan po prenosu? Pokazala se mi je pikica krvi in malo sluzi..je se katera imela tako, pa je bilo potem vse ok? 🤔

MOgoce je vgnezditvena  ..  jaz sem pri prvi imela krvavitve ampak so trajale do testa in na koncu se izkazalo za Imn.  😥

Srecno 🥰

Dany414 upam,da je to ja.. čeprav je blo samo včeraj ena kapljica oz. Bolj kot neka zilica videt..danes nic,samo občutek da se bliza menstruacija..

morje85, 05.04.2025 ob 10:02

Dany414 upam,da je to ja.. čeprav je blo samo včeraj ena kapljica oz. Bolj kot neka zilica videt..danes nic,samo občutek da se bliza menstruacija..

upajmo da bla ugnezditev 🙏 jaz cakam zdaj krvni v ponedeljek .. sem imela prenos zamrznjencka. Doma so mi 3 testi pokazali negativno tko da mislim da ne bo nic .

Dany414, menstruacije pa ves ta čas nisi dobila? Drzim pesti,da bo vseeno +.. jaz imam krvi komej 15.4 bom pa cez en teden naredila test, ce se prej ne bo usulo🙈🤔

Ojla..zanima me kako dolgo ste cakale po 4 iui-ju na prvi ivf v MB.

Ambulanto imam konec aprila. Kdaj lahko pricakujem ivf postopek.

Lp

Morjec85

Nisem je  se dobila  .. sem pa veckrat cutla kot da bo..  pa kr nic. Imela krce kot pri menstruciji. Pa ful se mi vrtelo in zdej 3 dni me ful glava boli.   Mislim da mi utrogestan zadrzuje M in povzroca te stranske ucinke. Ne vem .. v drugem postopku ko blo negativno sm jo dobila prej. In nikoli takih znakov . Kdo ve kaj se dogaja v nasih telesih 🙂  bomo vidli kaj pokaze v pon ampak sem brez upanja.  Hvala 🥰

Morje85 pomojem je prehitro za menstruacijo. Držim pesti da je vgnezditev 🍀 jaz sem pri svežem prenosu začela krvaveti šele 9. oz. 10. dan po et. Se mi je pa krvavitev čisto poklonila z datumom ko bi morala dobiti menstruacijo.

Dany414 držim pesti za ponedeljek! Tudi jaz sem utrujena po utrogestanu pa tudi glavobol sem imela čisto na začetku jemanja. Ne obremenjuj se z simptomi, ker so res muhasti. Nekatere jih imajo, druge ne. Očitno je res pri čisto vsaki drugače. Upam da so to pri tebi vse znaki za plus! Srečno v ponedeljek! 🍀

Miny2 midva sva od prvega pregleda do prvega postopka čakala nekje slabo leto dni. Nisva pa prej imela iui ampak sva šla direktno na ivf zaradi spermiograma. Mislim da je čisto odvisno kaj je težava. 

oj..zanima me ali je katera imela dalse mematruacije po gonalu? Navadno imam menstruacijo 4 dni krce prvi dan. Sedaj imam cetrti dan se vedno zelo mocno krvavitev krci pa so se se pojacali v bistvu so mocnejsi kot prvi dan.

Dany414 srečno danes🍀

Pri meni vse po starem,razen ta utrogestan čedalje težje prenašam oz sem ga že naveličana 🙈

morje85, 07.04.2025 ob 08:49

Dany414 srečno danes🍀

Pri meni vse po starem,razen ta utrogestan čedalje težje prenašam oz sem ga že naveličana 🙈

OIla zal je izvid negativen . Tako da preneham z utrogestanom in v roku par dni so rekli da dobim menstruacijo. Drug mesec takoj sporocim prvi dan in mi dajo termin. Joj spet punkcija 😓

Dany41 mi je žal…ja punkcija pa res ni prijetna 🙈😵‍💫 vsaj meni je bla kr boleča..

Ima se kakšna te dni krvni test?

V kolikor je pozitiven te naročijo na Uz cez 14 dni ali 3 tedne?

morje85, 07.04.2025 ob 14:45

Dany41 mi je žal…ja punkcija pa res ni prijetna 🙈😵‍💫 vsaj meni je bla kr boleča..

Ima se kakšna te dni krvni test?

V kolikor je pozitiven te naročijo na Uz cez 14 dni ali 3 tedne?

Cca 14 dni.

Pozdravljene,

Za mano so 4 postopki v prvem 1 zarodek 3ab ki se ni vgnezdil v drugo enako 1 zarodek 4 aa – zanositev in v 8 tednu zadrzan slav, 3 postopek 13 celic 6 se jih je oplodilo od tega 3 super . So mi prenesli najboljsega in zal nic tudi zamrznjencki nic … sedaj sem sla v 4 postopek so mi iz bemfole spremenili na gonal od 5 celic 2 preziveli ena blastocista 1 in en morula 5 dan… kej prav dost upanja nimam za ta postopek in resno razmisljam o darovani celici saj sem skoraj 43 . Ima katera izkusnje? V tem postopku sem spoznala sotrpinko katere prijatwljica je sla in zanosila v prvo. Kaj menite jaz sem ze na koncu z voljo … samo razmisljam kaj sem pocela narobe.

Pozdravljena,

To je velika verjetnost na vgnezditveno krvavitev .

Hej meni so na mojo zahtevo naredili laparo in histero nikjer nic nasli . Je treba kar prosim za preiskave .

New Report

Close