Nosečke po IVF 2018
Brave meni je gugalnik pri prvi prisel prav bolj kot vse drugo.
Če sem hotla kj narest se je celo malo zamotila v njem. Vsaj prvih 5 mesecev je bil top.
Prej ko sem rodila mi je kolegica posodila svojega in je bil tak da se ke tamala kar vgreznila noter… potem sem sla sama ga kupit malo boljsega in mi je res ogromno odlegel.
Je pa res, da je bila rada notri…eni nocejo in potem je res brez pomena.
No jaz imam ponovno cez 14 dni kontrolo. Danes je naredila samo meritve in je malo večji..ima že 1600g. Naslednjic pa vaginalni pregled da se vidi ce se je kaj posteljica dvignila.
Zara…. ja. Se vidi da nimam otrok, a ne? 😉😁. Sem se včlanla v skupino dvojčki2018 in res skoraj vse pravijo da gugalnik. Naštevajo pa: Stokke gugalbik, babybojrnni vibre se sam gunca od otrokove teže, tiny love, nuni leaf, ingenuity inlighten v pikapolonici, ta ki je najdrazji in sem zadela terno. Lahko priklopis telefon, ima vec vrst cudovite glasbe, vec hitrosti guganja, vrtiljak, obracljiv za 360 stopinj.
Držim pesti da se na vaginalnem pokaže da je šla posteljica gor.
Jaz še imam izcedek danes grem v 21t in se mi zdi da mal pa že čutim ko se premikata…. najprej so bili mehurčki, zdej pa že mal bolj…. ampak ne morem potrditi,da so res brce,ker ne vem kaj je treba čutit. 🤔🤔🤔 7.6 imam.kontrolo pr svoji 12.6 pa grem v UKC Lj upam, da ne ne zadržijo celo večnost tam 😁
Brave2017
Meni je rekel, da če se ne bo dobro vidlo, da mi bo proti koncu dal kontrast pa mi ga pol ni dal. Sem pa danes dobila že izvid in kolikor ga jaz razumem naj bi blo vse ok, da ni nič videt. No zdaj še čakam na izvide ritma prolaktina, pa da vidmo kaj bo.
Ja jaz bit tudi vse nardila če bi vedla da bo nucalo, ampak kdo bi vedel. Naj samo pridno rasteta 😉
Brave jaz bom kar vzela mamaroo… ce ne bo hotel noter bit ga bom pa naprej oddala…
Ja brce se čuti na začetku kot neke mehurčke potem pa vse bolj opazno..ne boš zgrešila da gre za brce 🙂
Pri meni nima več prostora in ko brcne me kar zaboli. Sem pa sedaj prej začela čutit kot v prvo in je baje to normalno.
Kako pa se bodo odločili če ostaneš v bolnici? Glede na izcedek?
Verjetno vidva ne bosta šla nič na morje? Mi gremo ko bom v 37 tednu in mi je rss pozno .. sicer je 40minut od Izole ampak vseeno. Že prvič sem rodila teden pred rokom.
Hej hej. Eto, da vam še jaz sporočim mojo novico. Kot veste sem imela hematom. In včeraj popoldan sem šla okoli 6 na wc – lulat… hočem lulat in v nožnici začutim nekaj. Pokličem moža in pride pogledat, pa pravi: ne vem…. mogoče hematom? In ja…. grem iz wc pod tuš,me je blo zelooooo strah pritisnit, saj nisem vedela kaj je… in ornk pritisnem, me zaboli in pljus… po celi tuš kabini rjava voda…. seveda je bil hematom, kateri se je izločil…. plod A in B sta ok. Hematom ni več viden. Sem ostala not, dsnes so me z lučkami odpeljali v UKC LJ.. zaenkrat še vse ok…. bomo videli kak pa kj….
Morje??? no way 😁 .
Ja izola je blizu a vseeno zna bit peklensko daleč.
Vk17 upam da si že dobila izvid in da je vse ok…
Brave vse bo ok…si na varnem. Tebe pa res zezajo ti hematomi. Zdrži še par tednov pa bo potem ti lažje.
Jaz pa bom kar šla na morje kar bo pa bo 🙂
Mi pa sedaj vsak teden bolj otrdeva trebuh. Se 3 tedne nazaj sem brez tezav prehodila 5km…zdaj me ze po 2km tišči in začne otrdevat :/ pa tako rada sem hodila.
Vceraj sem gledala posnetek poroda
..in pri prvi mi je bilo potem slabo in vrtoglavica vse me bolelo…no zdaj v drugi nosecnosti sem se pa zjokala od čustev.
Zaenkrat se poroda in bolečin tudi nič ne bojim… sem očitno že pozabila 😉
Hej. Ne vem kako začet.. ampak, sporočitj vam želim, da se je moja nosečnost v petek končala s prezgodnjim porodom. Žal najini punci ni ob meni ampak naju bosta vedno spremljali v nekem drugem stanju,kot smo si vsi predstavljali. Bili sta zelo lepi in nikoli jih ne bom pozabila…..
Želim vam vse dobro, pa pazite na svoje pikice.
Srečno vsem!!!!
Zara hvala!!!! Ja, res ni besed….ampak, se ne dam. Sta tukaj okrog mene in sedaj sem še bolj močna, ker imam pomoč dveh angelov….
Začela sem s popadki, dobila vročino,mrzlico in to je blo to… ob 1 ponoči odprta in odpeljana v porodno, nato pa do 12 v porodni sobi, potem sem imela še čisčenje pod narkozo in ob 16 uri sem bila nazaj na oddelku.
Sedaj sem že doma… ampak sem prišla z goro antibiotikov…. saj bo….
Res mi je žal in me je iskreno zelo prizadelo.
Tvojo nosecnost nekako poznam od zacetka…ostani pozitivna. Verjamem da to zmoreš. Enkrat sem od nekoga slišala da življenje daje težke preizkušnje samo ljudem, ki to zmorejo….
Kakršna koli tolažba je itak brez pomena…to boš morala dati skupaj s partnerjem skozi.
Upam da se se kaj vrnes na forum seveda z novico o plusku.
Jaz sem očitno ostala sama… pogrešala te bom.
Lepo bodi
Zara hvala….. malo še imaš do konca, seveda se bom še spomnila nate…. ti pa le veselo napiši kako in kaj…. te bom brala in tudi kaj napisala nazaj….
Ja,imam zlatega partnerja in res mi stoji ob strani. Vem,da nama bo skupaj uspelo,kot sem že napisala…
Ja. Sama vedno govorim, kolko lahko neseš tolko ti naložijo in res, sem zgleda še bolj zajebana, kot sem si sploh mislila 😉.
Zara drži se…. napiši nam še kaj, res te bom spremljala…. nikar ne skrbi, res je od začetka sva skupaj ampak verjemi, še letos bom padla v to skupino,jaz verjamem v to….
Brave2017..spomnim se te iz februarja borka,ki nas je bodrila v letu 2017/2018 in ,ki z veseljem spremljam tvoje objave še vedno in iz dna srca mi je žal, da moraš vsa ta težka obdobja doživljati in,da sta se pikici spremenili v angelcka ,ki vedi,da te bosta čuvali za vse življenje in tudi odprla sta ti nova vrata v svet ..kjer boš v prihodnosti doživela najlepše trenutke svojega življenja..si čisto blizu..le še malo..🌈😘OBJEMM..
Ja sej :/
Že kupljen… hvala vseeno.
Zdaj kupujem previjalno torbo (po moznosti od joolz-a) in potem končam do poroda.
V petek izvem kakšen porod bom imela 🙂
Sicer upam na vaginalen samo iskreno veliko se glede ne sekiram, ker glavno da bo na koncu vse ok.
Brave sicer vem da je se veliko prezgodaj vendar ali razmišljaš spet o tujini?