Nosečke po IVF 2018
Jaz imam rok v prvi polovici marca, tako da mislim da je to čisto normalno, da se mi že mal pozna. Na zuni sicer zgleda kot da sem se malo poredila, ampak trebušček počasi dobiva obliko(je bolj napet). Je pa res, da nisem suhica in se mi morda tudi zato bolj pozna, predvidevam. Smo si pa med sabo različne, tudi kasneje pri nekaterih v 6m zgleda kot da so noseče šele 3m, ene zgledajo pa kot da so v 8m 🙂 Mene tudi hlače kar tišijo v pasu, ponavadi si jih kar odpnem ko sedim 🙂 Doma pa itak nosim take, ki me ne zategujejo.
So bili ful veseli, kaj 🙂 Ja pri nama še ne vedo vsi, bližnji, par prijateljev in pa v službi. Tašči še nisva uspela povedati (moj še noče). 🙂
Joj, upam, da se ti umiri izcedek… samo poskusi se čimmanj živcirati zaradi tega, čeprav vem, da je lažje reči kot storiti…
Meni se full vleče med pregledi…še 5 tednov… upam, da me bo od zdaj naprej kaj pogosteje kot na 6 tednov naročala…
Živjo, punce,
po dolgem času se vam malo oglašam.
Zelo me veseli, da tako lepo napredujete. Ohrid in Zelim-si, super, da sta bili nuhalni BP! Flamingo, ti si pa že ful daleč! Pozdrav tudi vsem drugim.
Sem vas vseskozi spremljala, ampak sem rabila malo odklopa, nekaj zaradi dopusta, pa gužve v službi, pa vsakodnevne utrujenosti, nekaj pa tudi zato, ker se vse bolj približuje teden, v katerem smo morali prejšnjo nosečnost prekiniti, in je to kar pomemben mejnik. Še dva tedna je do takrat, zdaj sem v 23. tednu. Je pa spodbudno, da tokrat mala dva lepo rasteta, trebuh prav tako in kakšnega zastoja rasti in posledično preeklamptičnih znakov za zdaj še ni na vidiku. No, upajmo, da jih tudi ne bo. K sreči sem v najboljših možnih rokah in mi že to (+ pogostejše kontrole) pomaga ohranjati čim mirnejšo (ne pa povsem mirno:) kri.
Tole torej še damo skozi, potem pa počasi tudi sama pričnem z najnujnejšimi nakupi … in se tudi kaj več oglasim.
Lep vikend vsem skupaj …
PS – Tandan, kako si pa ti?
Tokio helou 😊😊 Waaw kako daleč si ze 😊 ravno na nuhalni sem morala dati informacijo o starosti zarodka (zamrznjencek je iz postopka v aprilu) in sem si računala da bi bila ze cez 20 tednov, ce bi uspelo takrat kot tebi 😃
Nikar imeti slabih misli, čeprav verjamem, da ne bos povsem mirna, dokler ne bo tisti teden mimo… Ze ves spol dvojčkov? 😃
Helou, helou! In hvala vama. <3 Se trudim, da bi bila čim bolj pozitivna. Ja, zdaj se trebuh res že ful vidi in ga praktično ni več možno prikriti. Kakšen dan je celo ogromen. Tudi brce so vse močnejše in kar ganljivo je opazovati, kako trebuh včasih “sam od sebe” malo poskoči. Spol načeloma že vem, zadnja dva UZ sta potrdila ugotovitve NIPT-a, ampak naj še malo ostane skrivnost. 🙂 Drugače gre pa druga tretjina zelooo hitro ali pa se samo meni tako zdi … Itak pa bosta kmalu povedali sami. 🙂
ojlaaaa
ja mal je minil odkar sm se nazadnje javljala…vas pa skos spremljam!
nahajam se v 24 tednu in dve morfologiji sta za mano. vse ok! razgrajaca pridno rasteta…
uh trebuscek ja…tako je ze velik da vsi mislijo da sm na koncu ze 😁
tokio ja vrjamem da si napeta, ampak ne skrbi. ta dva sta se odlocila ostat pri tebi. imam zelo dober obcutek!
kaj pa je slo prejsnjic narobe? oprosti ce ti je nelagodno govort o tem bom razumela.
ostale pa vidim da super napredujete! le lepo grejte in mirkajte na svoje soncke 🤗🤗