Nosečke po IVF 2018
Zelim si
Jaz sem v 17 tednu. Ja ful gre hitr cas.
Polnilo imam iz bombaza in dolzino 170. Kupila sem jo pa v pikapolonci od bubaba
Men se je ta zdela v startu res trda ampak se ful zmehca. Sm pa uzela bombazno oblazinjeno se mi zdi bolj naravno kot pa ostali materjali ki se res zdijo pa mehkejsi.
Pejdi si pogledat v kksno trgovino pa bos videla razliko
Tandan, hvala za nasvete! Jaz bom z modrckom se malo počakala…
A ste vse utrujene? Jaz ko pridem Iz službe lahko samo se skuham, za kaj drugega nimam nobene energije… a kavo še kaj pijete? Jaz spijem 2 na dan, pa ne vem, ce jo sploh lahko toliko spijem? Sestra mi je rekla da ne bi smeli biti panike zaradi 2 kav…
Tandan, ja to sem tud jaz gledala😉
Orhid, jaz sem popoldne noro utrujena, zvecer pa se komi gledam. Ponoci se nujno enkrat zbudim da grem na wc. A se katero skoz tisci?
Kar se kave tice je mene ful skrbelo, ker sem res prava kofetarica. Omejila sem na eno jutranjo, popoldne sem si delala brezkofeinsko ampak mi zadnje case sploh ne pase. Do dve na dan je drugace cisto normalno, brez skrbi.
Seveda, nobena stvar ni problem pri tako težko pričakovani nosecnosti 😊 jaz ze kar iščem sobice, čeprav si ne upam ni česar kupiti pred prvim UZjem. Imam pa srečo, ker mi je sestra ze pred časom dala voziček, posteljico, zibko in oblačila za dečka in deklico, tako da mi dejavno razen sobice ni treba kupiti nic… čeprav vem, da si ne bom mogla pomagati da ne bi kupila vsaj kakšne malenkosti.. 😃