Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečke po IVF 2018

Nosečke po IVF 2018

Tandan, kako dalec si ze?
Jaz zdej nosim en moderck ker me ostali vsi tisijo. Nimam pa neke ogrome cifre tko da naceloma lahko povsod dobim stevilko vecjega.
A blazino imas polnjeno z bombazem ali s kroglicami? Katero znamko si pa vzela?
Jaz sem gledala tiste ki so dolge vsaj 170cm s trakcem.

Zelim si
Jaz sem v 17 tednu. Ja ful gre hitr cas.

Polnilo imam iz bombaza in dolzino 170. Kupila sem jo pa v pikapolonci od bubaba

Men se je ta zdela v startu res trda ampak se ful zmehca. Sm pa uzela bombazno oblazinjeno se mi zdi bolj naravno kot pa ostali materjali ki se res zdijo pa mehkejsi.

Pejdi si pogledat v kksno trgovino pa bos videla razliko

Tandan, hvala za nasvete! Jaz bom z modrckom se malo počakala…

A ste vse utrujene? Jaz ko pridem Iz službe lahko samo se skuham, za kaj drugega nimam nobene energije… a kavo še kaj pijete? Jaz spijem 2 na dan, pa ne vem, ce jo sploh lahko toliko spijem? Sestra mi je rekla da ne bi smeli biti panike zaradi 2 kav…

Tandan, ja to sem tud jaz gledala😉
Orhid, jaz sem popoldne noro utrujena, zvecer pa se komi gledam. Ponoci se nujno enkrat zbudim da grem na wc. A se katero skoz tisci?
Kar se kave tice je mene ful skrbelo, ker sem res prava kofetarica. Omejila sem na eno jutranjo, popoldne sem si delala brezkofeinsko ampak mi zadnje case sploh ne pase. Do dve na dan je drugace cisto normalno, brez skrbi.

Tut jaz hodim na wc ponoči, 1x včasih pa tut 2x. Kava meni že od začetka ni pasala, še posebej tista doma. V gostilni si jo kdaj pa kdaj naročim, tut odvisno od dneva. Ponoči moram imeti nujno nekaj med nogami😀, no sej veste kaj mislim.

Upanje, jaz tudi🤣 pa tudi en mali povstercek mam da imam oporo pri trebuhu in pri prsih..pomoje bom mogla kmal po uno blazino😄

Jaz pa najlažje spim na trebuhu in me prav skrbi, kaj bo ko ne bom mogla vec… čeprav se mi ze zdaj dogaja da si moram podpreti nogo zaradi napetega trebuha… se bom kar morala navaditi spati na boku… ja, mene tudi velikokrat ponoči na wc, tako da se vsaj enkrat zbudim.

Tut jaz sem najraje spala na trebuhu in sem se kar morala navaditi da zdaj spim na boku.😉 Ah se bomo že navadile, saj bo hitro minila nosečnost.

Seveda, nobena stvar ni problem pri tako težko pričakovani nosecnosti 😊 jaz ze kar iščem sobice, čeprav si ne upam ni česar kupiti pred prvim UZjem. Imam pa srečo, ker mi je sestra ze pred časom dala voziček, posteljico, zibko in oblačila za dečka in deklico, tako da mi dejavno razen sobice ni treba kupiti nic… čeprav vem, da si ne bom mogla pomagati da ne bi kupila vsaj kakšne malenkosti.. 😃

Veste pa kaj jaz gruntam. Koliko časa po porodu lahko spet zanosim oz. kdaj se lahko spet prijavim za postopek?

Upanje2, meni je sestra rekla da eno leto po porodu. Ker sem se hecala, da pridem cez 1 leto po novega zamrznjencka in mi je rekla da lahko sele 1 leto po porodu… ne vem pa, ce to povsod drži.

Aja 1leto? To je pa kar… No midva bova probala najprej samedva, potem pa če nebo ratalo bova šla pa v postopek.

Ej tko so men rekli, lahko da je tudi kako drugače, tako da… najboljš da svojo ginekologinjo vprašaš 😊 Jaa, drugače sem pa ze slisala za primere, ko je bil prvi IVFjevček, drugi je pa presenetil 😊😊😊

Jaz sem si kar naročila blazino preko internetne strani. Pride čez celo telo, ta mi odgovarja. Najbrž jo dobim že jutri. Komaj čakam😉.

Kje si jo naročila_?

Na spletni strani mamin malček. Pa še ugodna cena je.

aha tisto sem vidla ja, k morš še prevleko kupit posebi. Sem tud jaz razmišljala o tej, samo bom mogoče vsen vzela kakšno, ki ima trakce spodaj. Verjetno si bom naročila tisto, ki je na eni strani minky material, samo bom najprej počakala na UZ pregled.

Upanje, si dobila blazino? Kakšna je? 🙂

Nisem še. So mi meil poslal da najbrž pride konc tedna.

Danes sem dobila Angelsounds. 😀. Smo srčka poslušal. Jutri pa blazino sprobam.😀. Še malo pa bo petek in končno nuhalna. Upam da se bo vidlo, če bo fantek al punčka. Potem v ponedeljek pa koooončnoo mooooorjeeeeee!!!!! Kako ste kaj druge nosečke?

New Report

Close