Mi smo pa že doma !
Draga Eva*,
spremljala sem tvojo zgodbo in ko sem danes spet po daljšem času pogledala na forum, se mi je za trenutek ustavilo srce.
Jokam od sreče ko dež, ko ti tole pišem in ni besed na tem svetu, s katerimi bi ti lahko povedala, kako iz srca ti privoščim!!!!
Želim ti veliko uspehov v vlogi mamice in prepričana sem, da boš najboljša Mama na svetu. Prišli bodo tudi težki trenutki in težave, ampak verjamem, da jih boš s svojim neverjetnim optimizmom in ob podpori ljubečega moža uspela premagati.
Čestitke najsrečnejši mladi družinici!
Lep pozdrav,
Ines in njena dva fanta
Draga Eva*, vedno sem tale forum le (sicer bolj poredko) prebirala, zdaj pa se moram oglasiti, ker sem na tiho skupajs tabo zadrževala dih in čakala na tole novico – tako zelo sem vesela zate, da občutkov ne znam opisati z besedami. Iskrene čestitke!!!!!!!!
Draga Vesna!
Razumem tvoje mišljenje. Vsak sleherni dan pomislim na mamico našega otroka. In to večkrat na dan. Kako ji gre, o čem razmišlja ali je dobro.
Po tem ko smo našega sončka prinesli domov sem ji poslala slike otroka in ji napisla pismo.
Upam da sem jo z tem vsaj malo pomirila.
Ves čas ko sva z možem čakala, kdaj se bo naš sonček rodil, sem mislila na njo in se vedno znova postavljala v njeno kožo. Ne misli si da sem tako sebična in brez srca, da mi je za njo vseeno. Vem da je imela prvo krizo že v bolnici, in da jih ima sedaj ko so prazniki tudi. Vem kako ji je ker me o tem obveščajo soc. delavke in ni mi vseeno za njo.
In vem tudi, da če bi imela z čem kupit otroku vsaj enkrat na teden Lumpi puding in če bi bila mlajša ga ne bi nikoli dala vstran.
Ob sebi ima namreč 4 otroke ki so še majhni in jo potrebujejo in kot je sama rekla , ker ni več mlada ne bi mogla imeti še enega.
Globoko v srcu spoštujem njeno odločitev in nikoli ne bom dovolila, da bi jo otrok o tem dejanju obsojal!
Lep dan!
Eva*