Meni pa dejansko pomaga če jem nekoliko bolj kalorične obroke (npr. vikendi, ko imamo skupna družinska kosila in saj veste, kaj se vse znajde na mizi…) 🙂 tabletko vzameš 20 minut pred obrokom, jaz raje kar 2, vseeno pa pazim, da pojem več zelenjave in B (rastlinskih ali živalskih), OH za prgišče-rajši si po kosilu privoščim piškot 🙂 Danes greva z mojim dragim na Prešernov trg na crepes-palačinke :3 da vidmo 🙂 res je kar že ptički pravjo na drevesu, če se redno giblješ-najbolje vsak dan 1 ura kakršnega koli miganja, potem ni nobenega razloga, zakaj si ne bi smel privoščit kej “prepovedanega”. Samo potem moraš paziti, kaj boš vnašal(a) v telo še preostanek dneva – manj OH, M. Približno tako gre to pri meni. Poročam, kako bo šlo s tabletkami v prihodnosti.
Meni je Mangofit vsekakor pomagal, ampak ne v tem smilsu, da sem jedla kolikor sem hotela ter se nič gibala. Problem pri meni je, da imam zelo slabo prebavo, kljub temu da jem zdravo in se veliko gibam. Odkar jemljem mangofit se je to spremenilo in že vstrajno izgubljam kilograme. Seveda čudežna tabletka ne obstaja in brez gibanja in spremenjene prehrane nemoremo shujšati, nam pa takšni produkti kot je mangofit pomagajo, da so rezultati hitreje vidni ter nam da nekakšno motivacijo.
LP