Konoplja pomagala 5-letnici in 18-letniku, ki sta s pomočjo nje premagala hujšo bolezen!
Matjatko, kje si videl, da pisem o indijki. Ta je prepovedana zaenkrat, o tej ni tu debate, z moje strani. Govorim in pisem o CBD iz industrijske konoplje, ki zdravi, ce verjames ali pa ne. Sam se moras odlociti.[/quote]
Če gre za legalni element v konoplji, torej CBD in ne THC, zakaj pa je potem farmacija banda, saj imaš na trgu vse? Sicer pa ravno kemija pomaga, koliko ljudi bi že bilo zdavnaj pod rušo, če ne bi vsakodnevno jemali recimo tablet proti visokemu krvnemu tlaku. New-age zeliščarsko-idealistični pogledi z nekimi sekundarnimi koristmi v ozadju (‘legalno zadevanje’) in razne teorije zarot, to pa je je prazno govorjenje.
Izjemno me moti, ko nekdo prodaja ‘univerzalna čudežna zdravila’ proti vsem tegobam, medtem ko skupine znanstvenikov posvečajo ogromno časa raziskovanju, desetletja, da recimo pridejo do novih dognanj in posledično zdravil.[/quote]
Pitra marsikaj zamolči, tudi to, da se da dobiti konopljino smolo tudi v spletnih trgovinah in ne samo pri njej.
Zamolči oz. noče priznat stranskih učinkov, konopljine smole, ki jo prodaja na črno, brez računa.
Ob vsem tem, pa si zmišljuje zgodbice, kako je konopljina smola, ki jo prodaja, zdravilna za celo 700 bolezni.
patricija je privlekla tole temo iz naftalina, čeprav obstaja nova, tako rekoč ista tema. le zakaj? le zakaj? patricija ni nobena patricija, zato a ne?![/quote]
Saj je to še en način delovanja, pitre, uporaba več vzdevkov. Pa tudi, da se dobi inustrijska smola, samo na črnem trgu, ni res. Dovolj je le malo truda na Googlu in se dobijo rezultati, kje se kupi.
Sama je osebno, nikoli ne bi kupila, ker je ta smola, en lari fari.
patricija je privlekla tole temo iz naftalina, čeprav obstaja nova, tako rekoč ista tema. le zakaj? le zakaj? patricija ni nobena patricija, zato a ne?![/quote]
Saj je to še en način delovanja, pitre, uporaba več vzdevkov. Pa tudi, da se dobi inustrijska smola, samo na črnem trgu, ni res. Dovolj je le malo truda na Googlu in se dobijo rezultati, kje se kupi.
Sama je osebno, nikoli ne bi kupila, ker je ta smola, en lari fari.[/quote]
Ma daj avtorica zgornjih 4 objav – saj se ni treba vsakič drugače podpisat. Vsi vidimo, da piše ena in ista oseba, na znaš namreč uporabljati vejic. Si polpismena.
Ma daj avtorica zgornjih 4 objav – saj se ni treba vsakič drugače podpisat. Vsi vidimo, da piše ena in ista oseba, na znaš namreč uporabljati vejic. Si polpismena.[/quote]
Ja Pitra, nehaj!
Ma daj avtorica zgornjih 4 objav – saj se ni treba vsakič drugače podpisat. Vsi vidimo, da piše ena in ista oseba, na znaš namreč uporabljati vejic. Si polpismena.[/quote]
da je treba žalit? Nisem napisala, vseh teh objav. Sicer pa glede vejic, pa se mi to ne zdi problem. Ko boš ti doživela, kar sem jaz v svojem življenju, zaradi mene lahko pišeš tudi z nožnimi prsti.
A se mogoče zavedaš, da sem rojena v Sloveniji, živela izven Slovenije 14 let. Slovenščine nisem uporabljala v vseh teh letih. Potem sem pa pri 15 letih, se vpisala v SŠ in jo naredila, v roku.
Potem pa še fakulteto.
K sreči se profesorji v moje vejice niso toliko vtikali, ampak so iskali znanje.
Jezika sem se naučila s pomočjo, branja knjig, gledanje TV, poslušanja radija..
Tako, da so meni vejice, res najmanjši problem.
da je treba žalit? Nisem napisala, vseh teh objav. Sicer pa glede vejic, pa se mi to ne zdi problem. Ko boš ti doživela, kar sem jaz v svojem življenju, zaradi mene lahko pišeš tudi z nožnimi prsti.
A se mogoče zavedaš, da sem rojena v Sloveniji, živela izven Slovenije 14 let. Slovenščine nisem uporabljala v vseh teh letih. Potem sem pa pri 15 letih, se vpisala v SŠ in jo naredila, v roku.
Potem pa še fakulteto.
K sreči se profesorji v moje vejice niso toliko vtikali, ampak so iskali znanje.
Tako, da so meni vejice, res najmanjši problem.[/quote]
Potem pa še fakulteto.
Seveda si napisala. In žalila Pitro. Se izdaš z vejicami. Ne mi zbujat sočutja, če ga sama nimaš in napadaš ljudi. Jaz sem se ji samo odločila stopiti v bran. Napisala sem ti nekako tako, kot ti pišeš njej. Če ti tak slog pisanja ni všeč, ga nehaj uporabljati in te ne bo nihče napadal.
Ce kopujete smolo samo z CBD-om kupujte na spletnih straneh ala Hempika in podobni. Folk ki dela te zadeve doma res dela iz industrijske konoplje ponavadi z alkoholom samo se zmeraj je notri od 2% + thc in to pride koncentrat. Se pravi ce boste to home made smolo pojedli preveliko dozo ( ki jo je by the way zelo tezko zadeti) boste fine stoned haha 🙂 vem iz lastnih izkusenj:)
Ce ste obcutljivi na THC bo dogajalo ( filmi) in drzi kar lep cas 4 -5 ur:) je pa sex res dober v smislu obcutenja fk ma cutis cisto vse do kosti:)
Pitra ima pojme home made proizvodnjo kar ni nic narobe ce jo je testirala v vsebnosti. Test stane 80 €….
Potem pa še fakulteto.
Seveda si napisala. In žalila Pitro. Se izdaš z vejicami. Ne mi zbujat sočutja, če ga sama nimaš in napadaš ljudi. Jaz sem se ji samo odločila stopiti v bran. Napisala sem ti nekako tako, kot ti pišeš njej. Če ti tak slog pisanja ni všeč, ga nehaj uporabljati in te ne bo nihče napadal.[/quote]
prvič, nisva ista oseba in drugič: ti si polpismena. vejice se uporablja včasih tudi tam kjer ni, ki, ko, ker, da, če. nihče ne žali pitre. ampak se več kot očitno vidi, da dela reklamo. ti pa nehaj ljudi loviti na vejice, ker nismo v šoli.
Seveda si napisala. In žalila Pitro. Se izdaš z vejicami. Ne mi zbujat sočutja, če ga sama nimaš in napadaš ljudi. Jaz sem se ji samo odločila stopiti v bran. Napisala sem ti nekako tako, kot ti pišeš njej. Če ti tak slog pisanja ni všeč, ga nehaj uporabljati in te ne bo nihče napadal.[/quote]
prvič, nisva ista oseba in drugič: ti si polpismena. vejice se uporablja včasih tudi tam kjer ni, ki, ko, ker, da, če. nihče ne žali pitre. ampak se več kot očitno vidi, da dela reklamo. ti pa nehaj ljudi loviti na vejice, ker nismo v šoli.[/quote]
Ne da se mi še enkrat pisati istega odgovora. Beri dva odgovora višje. Saj bo.
prvič, nisva ista oseba in drugič: ti si polpismena. vejice se uporablja včasih tudi tam kjer ni, ki, ko, ker, da, če. nihče ne žali pitre. ampak se več kot očitno vidi, da dela reklamo. ti pa nehaj ljudi loviti na vejice, ker nismo v šoli.[/quote]
Ne da se mi še enkrat pisati istega odgovora. Beri dva odgovora višje. Saj bo.[/quote]
Pitra, men se pa ne da brat tvojih postov še enkrat, ker je vse isto, pa če si registrirana Pitra, ali neregistrirana pitra, ali pa kaj drugega. daj, daj, zdaj pitre kar naenkrat nikjer ni jo pa kar nekdo, kar naenkrat zagovarja. ja, itak, hahahaha.
Ne da se mi še enkrat pisati istega odgovora. Beri dva odgovora višje. Saj bo.[/quote]
Pitra, men se pa ne da brat tvojih postov še enkrat, ker je vse isto, pa če si registrirana Pitra, ali neregistrirana pitra, ali pa kaj drugega. daj, daj, zdaj pitre kar naenkrat nikjer ni jo pa kar nekdo, kar naenkrat zagovarja. ja, itak, hahahaha.[/quote]
Nisem Pitra. Menda ne pričakuješ, da po tem, ko po nekom virtualno bruhaš, dobiš prijazne odgovore? Si se naučila: če seješ veter, žanješ vihar. S tem zaključujem debato s tabo.
Potem pa še fakulteto.
Sočutja ne potrebujem, še najmanj pa tvojega.
Napisala sem enih par komentarjev, na objave.
4 pa res nisem. Sicer pa marsikdo tukaj ne uporablja knižnega jezika, ker mu ga ni treba. Saj nismo v šoli.
Na koncu, pa bi bilo dobro, da priznaš, da sama sebe zagovarjaš.
Praviš, da napadam. Nič, ne napadam, samo pišem resnico, kot oseba, ki so ji dve osebe umrle v družini, zaradi raka (babica in teta).
Ni jih rešila konopljina smola, ker jih ni mogla rešiti. Teta je poskusila vse, samo, da bi preživela. Ko vidiš nekoga, bližnjeg, ki nima niti 40 kg zaradi bolezni, si jezen na šarlatane, ki služijo na bolnih ljudeh. Še posebaj, ker je upanje, na čudežno zdravilo bilo do zadnjeg, do smrti.
Zato pa lepo pojdi, pod kamen, izpod katerega si prilezla. Pitra, dovolj je.
Pitra, men se pa ne da brat tvojih postov še enkrat, ker je vse isto, pa če si registrirana Pitra, ali neregistrirana pitra, ali pa kaj drugega. daj, daj, zdaj pitre kar naenkrat nikjer ni jo pa kar nekdo, kar naenkrat zagovarja. ja, itak, hahahaha.[/quote]
Nisem Pitra. Menda ne pričakuješ, da po tem, ko po nekom virtualno bruhaš, dobiš prijazne odgovore? Si se naučila: če seješ veter, žanješ vihar. S tem zaključujem debato s tabo.[/quote]
a ko pitra “bruha” svojo smolo po vseh temah je pa vse ok? lahko se enkrat napiše, pohvali, mogoče dvakrat, trikrat. dvajsetkrat, petdesetkrat, stokrat … pa je že malo too much.
4 pa res nisem. Sicer pa marsikdo tukaj ne uporablja knižnega jezika, ker mu ga ni treba. Saj nismo v šoli.
Praviš, da napadam. Nič, ne napadam, samo pišem resnico, kot oseba, ki so ji dve osebe umrle v družini, zaradi raka (babica in teta).
Ni jih rešila konopljina smola, ker jih ni mogla rešiti. Teta je poskusila vse, samo, da bi preživela. Ko vidiš nekoga, bližnjeg, ki nima niti 40 kg zaradi bolezni, si jezen na šarlatane, ki služijo na bolnih ljudeh. Še posebaj, ker je upanje, na čudežno zdravilo bilo do zadnjeg, do smrti.
Zato pa lepo pojdi, pod kamen, izpod katerega si prilezla. Pitra, dovolj je.[/quote]
Ok, očitno sta res dve osebi pisali tiste poste proti Pitri na vrhu strani. Žal mi je za tvojo teto in babico in zdaj bolje razumem, zakaj si jo napadala.
Meni pa dvigne živec, če vidim, da se nekega človeka napada z več strani (več zaporednih odgovorov). Vedno stopim v bran in branim napadenega, če se mi zdi, da se mu dela krivica. Glede na dejstva o konoplji imam občutek, da Pitra želi pomagati. Jaz je ne dojemam kot reklamo, nima objavljenega nobenega kontakta. Je pa res, da konopljo veliko ponuja.
Očitno smo ena drugi stopile na občutljivo točko. Jaz jo še vedno dojemam kot dobronamerno. Mogoče sem preveč naivna, ne vem. Razumem pa zdaj tudi vajin vidik – zdi se vama, da vsiljivo reklamira ali celo zavaja in služi na bolnih. Mogoče je resnica nekje vmes ali pa imamo pač različno mnenje.
Zato pa lepo pojdi, pod kamen, izpod katerega si prilezla. Pitra, dovolj je.[/quote]
Ok, očitno sta res dve osebi pisali tiste poste proti Pitri na vrhu strani. Žal mi je za tvojo teto in babico in zdaj bolje razumem, zakaj si jo napadala.
Meni pa dvigne živec, če vidim, da se nekega človeka napada z več strani (več zaporednih odgovorov). Vedno stopim v bran in branim napadenega, če se mi zdi, da se mu dela krivica. Glede na dejstva o konoplji imam občutek, da Pitra želi pomagati. Jaz je ne dojemam kot reklamo, nima objavljenega nobenega kontakta. Je pa res, da konopljo veliko ponuja.
Očitno smo ena drugi stopile na občutljivo točko. Jaz jo še vedno dojemam kot dobronamerno. Mogoče sem preveč naivna, ne vem. Razumem pa zdaj tudi vajin vidik – zdi se vama, da vsiljivo reklamira ali celo zavaja in služi na bolnih. Mogoče je resnica nekje vmes ali pa imamo pač različno mnenje.[/quote]
Žal ni samo reklama, ampak je pri njej prisotna tudi prodaja.
pitra 29 Dec 2016 08:35
Pozdravljene,
Pitra je registrirana, tako, da verjetno ji lahko pišete, ali pustite mail, saj obstajajo tudi maili, kjer ni problem, da bi vas prepoznali.
Tako, kot piše aleluja, sem vas povabila, če želite, da se več pogovorimo, mi pišite. Nikomur ničesar ne vsiljujem, pišem pač samo svoje mnenje in izkušnje, ki jih ni malo s CBD (migrene. alergija, rak,…). Imate pa veliko člankov in intervjujev, ne samo o indijki, ampak o industrijski konoplji. Premalo je raziskana, to se odkriva šele zadnjih nekaj let, vse se je posvetilo le raziskavam THC (po moje le za paliativno oskrbo). Tega v industrijski konoplji skoraj ni, pa v endar se tudi ta še vedno registrirano goji pri nas. Govorim pa ves čas o smoli (ali kapljicah, ki jih lahko naredite sami doma), ne o olju. Ponavljam, olje je za na solato in se dela iz semen. Smola se dela le iz cvetov in vsebuje veliko CBD, ki je “zdravilen” . Danes je ponovno članek na Siol.net o konoplji. Veliko pa je govora v tem članku tudi oCBD in kaj vse zdravi. Ja res, neverjetna je ta rožica.
pitra 29 Dec 2016 13:45
dobivam maile od over.net, pomeni, da sem registrirana, pa tudi na klepetu sem. Ok a hočeš mojo telefonsko?
pitra 29 Dec 2016 14:02
skrivnostna pitra napisal:Prikaži citat
Zakaj bi bila skrivnostna, pojdi na klepet, se bova pogovorili. Nimam kaplice ampak smolo – inustrijske konoplje – CBD, sem že večkrat napisala. Moj nic je Pitra in skoz pišem skozi isti nic. In zakaj bi bila čudakonja?
https://med.over.net/forum5/posting.php?mode=quote&f=151&p=11445394