Najdi forum

Moja diagnoza so PCO, z UV je bilo ugotovljeno, da so ciklusi brez ovulacij. Diagnozo potrjujejo tudi hormonski testi. Ginekolog mi je predpisal Klomifen, jemala sem ga od 5. dneva mc naprej, 100 mg na dan. Prej sem imela zelo neredne menstruacije, na 14 do 20 dni – vmes je najbrž šlo tudi za vmesne krvavitve, vendar zaradi podobne intenzivnosti krvavenja nekako nisem razločila, kdaj bi le-te bile. 9., 12. in 19 dan mc sem bila na UZ, kjer so podali ugotovitev, da moji jajcniki niso odzivni na Klomifen. sedaj je ze 32. dan mc, a krvavitve do sedaj se nisem imela. Merila sem si tudi BT, ki se ves čas giblje med 36,4 in 36,5. Nekako se mi zdi nemogoče, da bi prišlo do zanositve, kakšno je vaše mnenje?
Še to: rezultat moževega semena je na spodnji meji normalnega, ginekolog, pri katerem se zdraviva zaradi neplodnosti nama je povedal, da je torej moževa oploditvena sposobnost slabša.
Za odgovor se Vam v naprej zahvaljujem in se Vam zahvaljujem, da ste pripravljeni tako voluntersko pomagati z nasveti!

LP!

Draga Alja,

v vašem primeru mislim, da nima velikega smisla preveč “poskušati” temveč je vajino mesto v rokah strokovnjaka za zdraljenje neplodnosti na kateri od ustanov, ki se samo s tem ukvarja (Ljubljana, Maribor, Postojna), sicer obstaja velika verejtnost, da boste izgubljali dragocen čas. Prepričajte ginekologa, da vas z napotnico pošlje na obravnavo naprej.

New Report

Close