Najdi forum

Kdaj odgovor na vlogo za pomoč za nego

Vložila sem vlogo za denarno pomoč za nego otroka. Že tri mesece čakam na odgovor. Po kolikem času ste odgovor dobile ve? Hvala

Ti kar pokliči na center, povej kok časa že čakaš in da te zanima kaj je s tem.

Jaz sem čakala nekje 3 mesece, pol sem se pa naveličala čakanja, zato sm poklicala na centr in neboš vrjela, odločba je bila že tam (to je bilo v drugm poskusu) Prvič so mi vlogo založili in je sploh poslali niso, jst pa čakala na odločbo, pol pa končno pokličm in ugotovim le to, da moram še enkrat vložiti.

Drugače pa uradno ima komisija 2 meseca časa za odločanje, center pa tud 2 meseca, tako da če so kmalu za tem ko si oddala vlogo, oni poslali naprej (ponavadi je to v 1 tednu), pol je tudi komisija že odgovorila, sam center mal bol počasi dela, sej zakaj pa ne, sej ne gre za njih :))
Poklič.
Lep pozdrav.

Jaz sem dala pršnjo in sem čakala dva meseca nakar so mi jo zavrnilai,češ da otrok ni gibalno oviran, čeprav ima hude gastroenterološke težave. Zdaj sem poslala pritožbo in čakam na odgovor ministrstva. Kar vztrajaj.

Imam občutek, da to delajo zato (upam da se motim), ker vam dodatek pripada od dneva izdaje odločbe, ne pa tudi za nazaj.

Dodatek pripada od dneva, ko si vlogo vložil -hvala bogu, da je tako, ker so te “mlini” res zelo počasni. Vseeno pa tudi jaz ne vem, zakaj tako počasi delajo oz. zakaj vse skupaj tako dolgo traja.

Včeraj sem odgovor dobila – negativen. Obravnavali so samo alergijo, izvida ambulante za otroke z motnjami v razvoju pa ne. vsaj omenili niso.

Aja, še to: Hvala vsem za odgovore.

New Report

Close