Najdi forum

Jah če si bimbo, potem res rabiš leksikon in učitelje, da greš nadudlan po korakih. :)) Toliko živ pa mora ja biti vsak sam, da dostopi do punce. Menda ti ne bo rihtal punce prijatelj ali pa mamica, ali pa youtube video? Je*** recepte, ki so strup za spontanost. Če rabiš tu ABC osnove za najstnike, potem si negotov, nesamozavesten – in v tem je glavni problem, na čem je potrebno delati.[/quote]
In kolikokrat si ti že to izvedel v praksi ? A si rojen osvajalec ženskih src ? 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Evo, točno to. Zdaj vprašanje, kako bo brez_punce to izvedel, glede na to da je čisto neizkušen. In sem kar prepričan da bo izgledalo tako, kot je Sadni opisal. Rezultat je potem znan. Sem tudi jaz dolga leta tako pristopal k puncam -> želenega rezultata zato seveda ni bilo.

Še enkrat, evo, točno to. Kljub temu da že imam izkušnje s puncami (beri: je moj dosežek še kaj več kot le lupček na lička), se je tudi meni to že večkrat zgodilo -> posledično ni bilo želenega rezultata. Kakšen bo šele rezultat pokasiral brez_punce.

In potem se greste tukaj svetovanje 32-letniku, ki se še nobeni ženski ni približal na manj kot pol metra. Tip je že v letih, ko bi lahko imel družino, mi pa mu “pomagamo reševat” probleme, s katerimi se ukvarjajo 14-letniki.[/quote]
Mah, veš kako ti bom rekel. Jaz mislim, da večina, ki tukaj temu nasprotuje oz. katerim se te stvari zdijo bimbovske ipd. tega še sprobali niso v praksi. Prebrali so si par knjig, potem pa že pametujejo na forumih. Daj ti katenjka, gospodična vsevedna, sprobaj se enkrat v tem, potem pa poročaj, kako sproščena, odprta in spontana si bila poleg izbranega neznanca.

Vsak, ki se je že kdaj preizkusil v tem, ti bo priznal, da je stvar stresna. Ti v tistem momentu še razmišljal neboš dobro, ti ljudje pa nam pravijo, bodi to kar si. Ja kako pa boš bil to kar si, če pa ne moreš ??? A misliš, da bom komuniciral s to punco tako kot s prijateljem, ki ga poznam že 10 let ? Ja mogoče, po 100ih pristopih, v prvo pa definitivno ne.

Eno punco, s katero sva se že nekajkrat srečala in za katero že nekaj časa pogledujem, bom povabil na pijačo.

🙂
Jaz bom drugačnega mnenja. To je paradoks, ki ga definiran takole: če greš ven z nekom, ki ti je všeč se ti vklopi lastnen mehanizem, ki ti pravi da tega zmenka pa ne smeš zajebati. Saj ti je ženska še kako všeč! In se bremzaš in predstavljaš njej v najboljši luči… normalno ane? Bojiš se, da bi zajebal in hkrati upaš na najboljše.
Resnica pa je taka, da se tako sodeč pretvarjaš in si nekaj, kar nisi in zato je stvar stresna, zmenek pa nesproščen; ti nisi ti ker skrbiš za to, kako boš izpadel ter tako v bistvu pljuneš sam sebi v skledo. Čustveno direkten, besedno igriv, to je to in je zmenek zabaven in sproščen.

Na koncu ugotavljam…da je na svetu dosti oseb nasprotnega spola, katerim je vsak posameznik všeč. In všeč jim postane, ko ga spoznajo. Problem je le v tem, da se prenekateri posameznik !ne upa! predstaviti takšen kot je, ali izdati, da je izbrana ženska predmet njegove pozornosti. In kaj sledi? Ker se pretvarja, ga ženska zavrne in on dobi še večji kompleks in se na naslednjem zmenku pretvajra še bolj. Preprosto odgovore išče tam, kjer jih ni. Bodi to kar si, ker tak si jim najbolj všeč. Če pa si mnenja, da to ne moraš bit…lahko si – ko izklopiš nepotrebna vprašanja, ki se ti takrat odvijajo po glavi. Samo ta vprašanja uničujejo posameznikove šanse z ženskami.

~~*~~~~~*~~~~~~~~~*~~~~~*~~ There are two wolves fighting in every one's heart. One is love, the other is hate. Which one wins? The one you feed the most...

Eno punco, s katero sva se že nekajkrat srečala in za katero že nekaj časa pogledujem, bom povabil na pijačo.[/quote]

Tako se govori! 🙂

__________________________________________ Fear of doing things does not prevent you from dying, only from living!

Eno punco, s katero sva se že nekajkrat srečala in za katero že nekaj časa pogledujem, bom povabil na pijačo.[/quote]

Tako se govori! :)[/quote]

Tako se govori! :)[/quote]

🙂 🙂
brez_punce, si gledal beautiful mind?
Isto stvar je rekel dvema puncama. Ena ga je klofnila, druga se je pa poročila z njim.
No realnost pa ni bila tako filmska.

Samo en nasvet še: včasih je boljše reči punci, da ima lepe joške kot pa da v njenih očeh vidiš zvezde…čeprav je oboje lahko res:) 🙂

Drugače pa to je to. Če ti je ena punca všeč, ne rabiš psihoterapije. Jasno, da ti je nerodno ji to povedat.
Ne mislit na nič, ko ji boš to povedal. (No, na njo lahko 🙂 )

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ah, prav gotovo ne. Vem samo, kako izgleda slaba terapija. In takih je več kot onih drugih.
Terapevt bi po eni do dveh urah pogovora moral ugotovit, akkšen problem ima npr. brez_punce. Če tega ne bi ugotovil, (ne glede na to, kaj bi brez_punce govoril), bi bil to prvi in zadnji obisk. No in po moje ne bi ugotovil. Tisti, ki bi, k takemu pa le pojdi. Tudi jaz bi šla. Če najdeš takega, sporoči.

Nimam komentarja lol.[/quote]
Sadni, škoda. Sicer pa študiraš ekonomijo in danes je težje stvar prodat kot jo naredit. Kaj naj ti rečem…prav imaš…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jah če si bimbo, potem res rabiš leksikon in učitelje, da greš nadudlan po korakih. :)) Toliko živ pa mora ja biti vsak sam, da dostopi do punce. Menda ti ne bo rihtal punce prijatelj ali pa mamica, ali pa youtube video? Je*** recepte, ki so strup za spontanost. Če rabiš tu ABC osnove za najstnike, potem si negotov, nesamozavesten – in v tem je glavni problem, na čem je potrebno delati.[/quote]
In kolikokrat si ti že to izvedel v praksi ? A si rojen osvajalec ženskih src ? :)[/quote]

Saj pravim, da si to, kar si, ves čas, da se ne pretvarjaš, da ne igraš nekaj, kar nisi. Naj vsak sam odkrije sebi lasten pristop, ta je edini pravi. Kemija pa seveda mora biti obojestranska.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V bistvu, če govorimo na samem začetku, ko se prvič podaš v to, je tebe verjetno strah, samo tega, ker boš pristopil do popolne neznanke. To, da punca dobro izgleda je pa samo še nek dodatek k temu strahu. Tako, da če sem se že jaz takrat česa bal, je bilo to, da nebi pred njo izpadel čudaški, ali pa da nebi mogel skupaj sestaviti niti enega stavka. In ja vem, nebi me smelo biti strah tega, saj je konec koncev kr ena oseba, ki nič ne ve o meni. Ampak poglej, kljub temu, da sem se zavedal vsega tega, je nervoza kljub temu bila prisotna, vsaj na začetku, ko sem jo ogovoril. Potem pa ko sva se že nekaj časa pogovarjala, sem se pa sprostil in takrat pa res pokazal to kar sem.

Ne pretvarjam se, sem tak kot sem po najboljših močeh, če se mi pa kje zatakne imam pa izhod v sili – v naprej pripravljeno gradivo, ravno toliko, da ne izpadem pred njo čudaški in da ne nastane med nama grozljivo smrtna tišina, saj je verjetno to še najmanj kar bi si želel.

A ti se pa kar brez pomislekov vse upaš storiti v življenju. Bi skočil iz letala, imel kobro okoli vratu, hodil po žerjavici, vozil motor po zadnji gumi pri 100 km/h ? Ob predpostavki, da kaj takšnega še nisi počel, bi opravil vse brez kakršnegakoli strahu ?

Kolega, ti očitno ne razumeš, da se boš treme otresil le z vajo ! Več punc moraš zaustaviti, da se je znebiš. Portal Med Over Net ti pa nebo nevem koliko pomagal. Lahko gor visiš še 10 let, prebiraš nasvete in boš še zmeraj brez punce.

Sicer se pa strinjam s tvojim zadnjim stavkom, vprašanja res uničujejo posameznikove šanse z ženskami. Ravno zato pa jih v tistem momentu, ko hodiš proti njej izklopiš. Če se je že za kaj pripraviti, to storiš doma, ko si pa že v situaciji je pa na žalost že prepozno, saj bi tako bil samo še bolj zmeden in posledično še bolj nervozen.

Naj še nekaj dodam.

Ogovarjanje neznancev bi jaz lahko enačil z nastopanjem v javnosti, ko imaš pred sabo ogromno število ljudi, ki te opazujejo. Ti se pa tega, da te opazujejo, ter da te vsi poslušajo zavedaš še kako dobro in točno od tukaj izvirajo tisti zadržki, nervoza, ko ne moreš tako dobro opraviti govora, kot bi ga lahko opravil npr doma pred ogledalom. Zdaj če si v takem momentu prvič, boš lahko govoril samo še spiflane stavke, težko bo šlo kaj po svojih besedah. Da niti ne govorim kaj bi se zgodilo, če bi ti nekdo iz publike zastavil kakšno zakomplicirano vprašanje.

Se pravi, kaj je point vsega tega ? Bojimo se kaj si bodo drugi mislili o nas in to nam onemogoča, da smo v takšnih situacijah lahko to kar smo. Na žalost pa se teh stvari neda odpraviti z branjem knjig in forumov, ampak je potrebna praksa. Tako je pa tudi pri ogovarjanju punc.

O to pa je super 🙂 Ti kar.

Zgleda, da ti sploh ne veš kaj pomeni beseda ekonomist. Misliš, da ekonomisti samo prodajajo ? lol. No comment 😀

Zgleda, da ti sploh ne veš kaj pomeni beseda ekonomist. Misliš, da ekonomisti samo prodajajo ? lol. No comment :D[/quote]

Sadni ti še kr, ne…:) 🙂
za kaj resnega znate občutno premalo matematike. 🙂 🙂

[/quote]
Ah, prav gotovo ne. Vem samo, kako izgleda slaba terapija. In takih je več kot onih drugih.
Terapevt bi po eni do dveh urah pogovora moral ugotovit, akkšen problem ima npr. brez_punce. Če tega ne bi ugotovil, (ne glede na to, kaj bi brez_punce govoril), bi bil to prvi in zadnji obisk. No in po moje ne bi ugotovil. Tisti, ki bi, k takemu pa le pojdi. Tudi jaz bi šla. Če najdeš takega, sporoči.

Ti si še dosti hujši primer, kot je brez_punce. Očitno število “žrtev” na tem forumu eksponentno narašča, tako da se mi res ne da več karkoli komentirat, ker tako ali tako ne bo nobenega učinka.

[/quote][/quote]
Jonny, zelo nerodno(?) in prav priročno si citiral to, kar sem napisala tukaj, kar sem pa v kakem postu višje, pa seveda ne :):)
Seveda je brez veze, da še karkoli komentiraš, kot tudi, da sploh še kdo piše na ta forum.
Vsak, ki ima tu problem, se ga instant odpravi z ‘pusti ga/jo, ni te vreden’, ali ‘pojdi k psihoterapevtu’. Primož vsaj napiše, ‘Zamisli se, če je to tisto, kar si želiš’. Ampak ne, to lahko ugotoviš itak samo s psihoterapevtom.

Sadni, tvoj problem je naslednji: Želiš delovati perfektcionistično. In to ne zaradi sebe, ampak zaradi žensk. V teh videoposnetkih vidiš nekoga, ki briljantno opravi svojo nalogo že takoj na začeku.

Že drugi ti pravijo, da lahko to narediš le navidez in da ženske, ki imajo kaj v glavi to štekajo. Da prvi korak ne more biti kot iz škatlce. A je tako? Večina žensk od tebe tega sploh ne zahteha. Spominjaš me na kakšno najstnico, ki se sprašuje, če mora nositi štikle, globok dekolte in imeti manekenske mere, da jo bodo moški sploh opazili. Ne, ni ji treba, glih tko tebi ni treba biti matrica teh videoposnetkov, normale ženske tega ziher ne pričakujejo. Če boš pa po petih zmenkih še vedno preveč zadržan, takrat bo postal problem. Kaj pa prva služba? A delodajalci pričakujejo, da boš prvič vse naredil z odliko?

Zapeljevalce ženske držijo ob sebi kratek čas.

Kakšen smešen post. Delodajalci pričakujejo še preveč od tebe, že na samem začetku. Ne zanima jih samo tvoja diploma, še bolj jih zanimajo tvoje izkušnje, na podobnih delovnih mestih, pri prejšnjih delodajalcih. Zakaj pa misliš, da obstaja selekcioniranje ? Da pridejo v ožji izbor le tisti, ki najbolje ustrezajo za določeno delovno mesto. 😀

Zgoraj si se pa na žalost zmotil. Želim se pokazati to kar sem, pa ne glede na to kdo stoji pred mano, ali delodajalec, ali pa punca, o kateri razmišljam že lep čas. Da, morda sem pa res perfekcionist, a samo takrat, ko se gre zame. Cilj je samo, da se znebim vseh teh zadržkov in strahov, pa naj bodo kakršnikoli že. Odpraviš jih pa lahko samo takrat, ko se soočiš z njimi in ne s pametovanjem na forumih. Ker poglej, če bi ostal to kar sem, se pravi strahopetec, potem sploh nebi imel jajc pristopiti do punce. Nikoli se nebi spremenil.

Prosim za podrobnejšo obrazložitev.

Da. Pri meni je tako – ali si želiš nekaj narediti ali pa ne; da recimo za pijačo ni časa, nekdo ne more ali bilo kaj meni samo pove, da je pač nekaj drugega, kar si še bolj želi narediti ter tako na pijačo noče. Tako si kobre na vrat ne želim dajati, kot tudi ne želim pristopati do moških, ker nimam prav nobenega interesa. Če bo pa enkrat tako daleč da bom s padalom stal pred vrati letala, pa samo hopa cupa…lej – si želiš ali ne, tak simpl je to.

Bil je enkrat čas ko sem mislil isto ;). Saj se ti bo odprlo, ampak ni vaja oz pristopanje poglavitnega pomena – poglavitnega pomena je lastno razumevanje pristopanja. Takoj v tem trenutku se lahko odločiš kako se boš počutil pri pristopanju, ni ti treba čakati 10let.

~~*~~~~~*~~~~~~~~~*~~~~~*~~ There are two wolves fighting in every one's heart. One is love, the other is hate. Which one wins? The one you feed the most...

Ja, ja, 🙂 videoposnetek za polnoletnega fanta, kako naj osvoji punco, potem pa še leksikonček z napotki, kam naj da roko, kako se naj obnaša, kam naj gleda, o čem naj razmišlja, kako naj govori, kakšno barvo čevljev naj si obuje, na katero stran naj ima pričesko počesano…. :)) To je za 11-14 letne mulce, pa še tukaj si težko predstavljam, da bo ena 13-letnica “padla” na tako “lesenega osvajalca” brez domišljije, ki k človeku pristopa tehnično oz. matematično…:D

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

New Report

Close