Kako si naj dobim punco?
Če se je zabavala, še ne pomeni, da se zdaj spet želi dobiti s tabo. Mogoče je samo sproščeno dekle, ki se lahko zabava z vsakim mimoidočim in pri tem ostane. Sicer pa boš to še spoznal na prihajajočih izkušnjah. 🙂
Brez punce, ne cele znanosti delat iz tega kaj rečt, da boš impresioniral punco, ker boš čist zablokiral, pa ne zdej preveč specificirat, da bo točno tisti ki si si jo nagledal všeč tak pristop, vsak človek je zase otok in nekomu nekaj paše, nekaj pa ne in po mojem nekega recepta ni. Le čimveč se družit z ljudmi in čim večkrat poskusit katero ogovorit, pa ni hudir da ne bi eni sedlo. Zato pa si daj več izbire, vpiši se na spletne portale, kjer dobiš njihove maile, in si tam poskušaj dvignit samozavest ko ti punce odgovarjajo na maile. Če to ni tvoj način, kaj naj rečem, včasih je za dosego enega cilja treba it tudi malo prek sebe in svojih strahov. Pa seveda tudi ti pošlji kakšnega uvodnega. Prirejajo tudi nekaj teh spoznavnih večerov za samske po Sloveniji, udeleži se kakšnega, ker tja naj bi prišle samske punce.
Če hodiš na zmenke, govori sproščeno in naravno in prisluhni ljudem kaj imajo za povedat, eni so pač v življenju bolj komunikativni, z lahkoto delijo vse svoje osebne stvari z vsemi, takšna gobezdala so vedno bila predvsem navidez priljubljena (v šoli), ni pa rečeno da imajo iskrene prijatelje in veze, ampak bolj površinske, ker če je nekdo tako gobezdalo je velika verjetnost, da bo tudi tvoje zaupanje kot prijatelju ali partnerju izdal in kaj osebnega sčvekal. Tako da vprašanje kaj je zdaj bolje. Pa velik ljudi je zadržanih pa si najdejo nekoga sčasoma.
Torej če boš šel na zmenek, po koncu lepo vprašaj, “A si zato, da se še srečava kdaj, meni je bilo prijetno v tvoji družbi? oz Ali te lahko kontaktiram za ponovno snidenje ker mi je bilo prijetno v tvoji družbi? Pa telefonsko bom rabil, al pa nekaj podobnega.
Spontanost je tud zelo dobra lahko in manjše nerodnosti, če boš punci všeč, ti ne bodo škodovale. In še nekaj, si v najboljših letih, tako da ne se zarad starosti obremenjevat. Tvoje vrstnice si že želijo ustvarit družino- že fejst hudo se jim verjetno mudi, lahko pa očaraš tudi kakšno mlajšo od sebe.
Pogumno, a velja!
Sadni in vsi ostali wanna be zapeljevalci.
Sprašujem se smiselnosti in okusnosti teh pick up line for:
1. Delujejo mi totalno nespoštljivo, manipulantsko. Na prvi pogled tip deluje sproščen, zgovoren in spontan, v resnici pa ogovori žensko z namenom jo “obračat”. Če nekdo vadi kako bo načel nek pogovor in vohlja za plenom, potem meni to ne zgleda nič kaj iskreno.
2. Je lažnivo. Tip se dela, da ga nekaj zanima, recimo kje se nahaja to in to. Ne, ga ne zanima, laže, direktno laže.
3. Pick up lines so en velik paradoks. Na eno strani deluje spontano, na drugi strani pa ni, ker je to vse naštudirano. Saj pravim, gre za eno samo preračunljivost.
4. Ženske jemljejo kot nek program, ki ga moraš znati uporabljati. V resnici jih sploh ne zanimajo ženske, zanima ga zgolj eno, osvojiti ženske. Čeprav se dela prijaznega, ga sploh ne zanima ali bodo ženske se zabavale itd.
Potem na koncu pomisliš na ljubezen. A imajo te puck up fore kakšno vezo z ljubeznijo. Ob vsej tej manipulaciji, naučenosti, sprenevedanja, siljenja, rinjenja v ženske. In pa groza… Te tipi žensk sploh ne jemljejo kot osebe, ampak kot sredstvo za svoj hobi.
Pa še to. Ja, tip že resda dobi številke, ampak dajmo se nekaj vprašati. Ali od vsake dobi številko. Najbrž ne bo objavil zavijanja z očmi žensk, klofit, kako so mi rekle “spizdi”. Objavlja pač posrečene varijante. To je podobno, kot na youtubu ne objavljajo kako je fuzbaler zgrešil prazen gol, kako je stopil na žogo itd. Ampak zgolj kompilacije najboljših potez.
Ne vem, ampak meni to res ne diši. Ko pomislim, da je ženska bitje, ki bi jo ljubil in bi ona mene, mi te videi naredijo povsem konkra sliko.
Ne vem no, mislim da zapeljevanje in ljubezen ne gresta skupaj.
Mogoče imaš tukaj prav Marko, samo naj te opozorim, da to kar sem jaz naredil 3 dni nazaj ni ravno pogost pojav.
Recimo ta Alex, o katerem teče pogovor je povedal eno izkušnjo, ko je do njega prišla punca, ki jo je nekoč že zaustavil. Ga je pozdravila in mu rekla Heeey Alex I remember you, you are the guy who stopped me like 6 months ago, medtem, ko se je on še spomnil ni.
Jaz mislim, da se jim take stvari bolj vtisnejo v spomin in več jim pomenijo, kot če bi jih ogovoril na kakšnem žuru, raznih portalih kot je fb, na delu, faxu ipd. Vse to pa ravno zaradi tega, ker je vse skupaj tako nenavadno. Naredi te posebnega, boljši si od ostalih, ki tega ne zmorejo.
Brez_Punce, jaz ti svetujem, da se čimprej sprobaš v tem. Prvič bo verjetno polom, glede na to, da nimaš še čisto nič izkušenj s puncami, kasneje bo pa vedno bolje in bolje. Tudi, če boš bil popolnoma nepripravljen, je še zmeraj zelo velika razlika, če stopiš do nekatere in jo ogovoriš, kot če je ne. To pa, da boš zavrnjen se pa ne sekiraj, nič ne deluje 100 %, tako tudi to ne.
Pa bodite malo pozorni kolikokrat ste že zasledili na MON-u, da je katera izmed uporabnic napisala, da bi bila zelo vesela, če bi kdaj nekdo kar tako stopil do nje in jo ogovoril. Všeč jim je, tukaj ni dvoma.
Ti internetni filmčki zagotovo niso slaba stvar. So nekaj takega kot poštevanka. Od 100 ljudi jo zna, ne vem, 99. 98 zna izračunat površino sobe. 80 zna to tako uporabit, da ne kupi preveč in previsokih omar, klubskih mizic, foteljev, prevelikih in preveč preprog…upoštevam neracionalnost žensk 🙂 )
50 jih zna dnevno sobo lično opremit, 5 jih zna opremit res tako, da samo gledaš…no 20im je vseeno, samo da so stvari, ki jih potrebujejo.
Zdaj če se boš na te filmčke obešal kot pijanec plota, ja no, gotovo ti bo uspelo, ampak kaj pa vem no…
Pišeš, da
Glej, večina moških ni takšnih. No danes takšnih postaja vedno več. Kot je tudi vedno več takšnih, ki se depilira (izvzeti so tu kolesarji in plavalci), ki si dela pramene, ki pokličejo amzs, če imajo gummi defekt…no zdaj, če je to dobro ali slabo, je spet vprašanje…za frizerje, za kozmetično industrijo, za amzs in kopico služb, od vseh pisarn naprej je verjetno odlično.
Čudi me,da še nisi srečal ženske, ki bi imela ‘dar govora’.
Včasih je boljša živa tišina kot pa mrtvo besedičenje. Bodi to, kar si. Pa lahko jo vprašaš kaj inteligentnega, pa naj ona procesira, ti pa se zabavj zrvaven, pa še čas boš imel. Ja no problem bo, če se bo izkazalo, da ni tako neumna, kot si upal 🙂
Pa nič ni narobe, če rečeš ‘zanimivo’. Pa saj ne moreš biti kaj drugega, kot to, kar si. Pa še rečeš lahko, da nisi nek govoorec, da imaš prijatelja, ki to je, da ti pa nisi. Če ji boš simpatičen, če ji bo tvoja iskrenost simpatična, bo ona imela na to pet krat več besed kot ti. (statistika, znanstveniki so potrdili 🙂 )
Punce smo tudi ljudje, tako kot vi. Imamo probleme, tako kot vi(baje si jih še več znamo naredit, tistih dejanskih pa ne vidimo tako dobro kot vi. Torej ste vi v prednosti 🙂 )Smo različne ena od druge, tako kot si ti različen od jp1991, od jonnyja, od Sadnega pa od Alexa na posnetkih.
Še nekaj: nočeš odgovorit, zakaj si med prijateljicami ne iščeš punce. Poznate se, nekaj skupnega imate. Način govorjenja in reagiranja te ne bo šokiral kot se ti zna to zgodit ob eni punci, ki jo boš srečal v magdalenskem parku, ona pa bo recimo s primorske 🙂
Zkaj ne razširiš kroga prijateljic, če imaš samo prijateljice, ki so vezane, al pa če ti pač nobena ni simpatična kot punca.
Zakaj misliš, da moraš začet jutri vezo z danes še neznano punco?
Še nekja, če ti ni preveč osebno, na katerem faksu si študiral, kaj si po poklicu?
Če je to res, zakaj rabi za to tako tehtno premišljene in in izpiljene predpriprave?
Seveda lahko ona tudi govori, saj pa on ne ve ničesar o njej. Ona je lahko depresivna manipulantka z večvrednostnim kompleksom po uničevanju nič hudega slutečih mimoidočih.
Sploh pa zakaj bi on moral govorit, če mu ni do tega? A naj s kitaro hodi naokoli, četudi je ne zna igrat, ker je pač tip s kitaro tudi priljubljen med puncami? A naj si da ne vem, noge al trup podaljšat, ker so baje ta pravi moški nad 190 cm?
Sadni, upam, da ti nisi iz maribora. Slovenija ni prav velika, maribor je še manjši. Punce bodo ugotovile, da po mestu hodita dva, ki posnemata Alexa 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]Ženske smo čudne, če nam je trenutno dolgčas je vsak dober da nas zabava in to je čista resnica. Če nam je ful dolgčas, bomo iz dolgčasa šle tud na date da nam bo manj dolgčas. No, če je tvoj cilj le dobiti njen kontakt je to lahko. A če je cilj da jo totalno osvojiš ta bo zelo težka. Ponavadi vžge, da igraš na karto čustvenosti. Torej da ženska v tebi vidi nekoga, ki jo ne bo čustveno ogrožal in ne bo spolno napadalen, tj. da bo ciljal na njene genitalije. Nekoga, ki je ranljiv, po možnosti še da trpi za nečim. Takrat se v ženski vzbudi materinski nagon in se čustveno naveže, ker bi te rada zaščitila. Seveda ob tem, moraš bit še nekdo, ki ima hrbtenico.Pridem do zaključka da moraš biti vse obenem in da je vse filozofiranje bv. Najboljš it in čimvečkrat probat, pač sej izpadeš 1000x kreten ampak enkrat ti pa bo ratal :))
Imam svoj stil, tako, da ne posnemam nobenega. Ne uporabljam istih vprašanj, zgodb, hecov, vizualno sem pa ravno tako popolno nasprotje od njega. Tip je mene samo spodbudil, da sem se podal v kaj takšnega. Ko ga gledam na delu se mi stvari zdijo preproste in si potem rečem, če on zmore, potem lahko pa tudi jaz.
No sicer ko že vsi govorite o telih filmčkih na youtubu, bi samo pripomnil eno stvar. Tukaj so prikazani samo uspeli poskusi. V realnosti se pa velikokrat zgodi da ko pristopiš do kakšne vizualno lepe punce po 20ih minutah pogovora ugotoviš da ima fanta. Takrat pa zares ostaneš brez besed. 🙂
Nevem zakaj ta vaš fant v filmčkih ni dal nobenega neuspelega poskusa gor na you tube. Mogoče je pa naključje da je snemal samo takrat ko ni bilo zavrnitve… 😀
Bravo, dober komentar ! Da, tudi neuspeli poskus je gor uplowdan, sem ga zadnjič gledal, kjer mu punca ni dala številke. V primeru kaj narediti, če ti reče, da ima fanta pa tudi obstaja video :
Naučeni trikci pri pristopu služijo samo kot prebijanju ledu, da se fant sprosti in lažje naveže pogovor. Ni mišljeno kot fejkanje all the time. Marsikdaj moramo naredit nekaj, kar nimo mi, da dosežemo nek rezultat, npr.: Si lena rit,kampanjc, veš da te čaka izpit čez 1 teden. Kaj boš naredil? Jah, učit se boš začel kot zmešan, vso energijo boš posvetil učenju, skenslal prijatelje in pivo, na izpitu pa se čimbolj potrudil za pozitivno. Kaj bi se zgodilo, če bi samo sledil svojemu “jazu”? Začel bi se učit kake 3 dni prej, na izpitu pa bi ti dol viselo za oceno, ali pa bi zamahnil z roko, češ, saj so še drugi roki.
Pri vsaki stvari se moramo kdaj “pretvarjat”, da smo drugačni. Drugače si težko predstavljam, kako hodiš preko sebe, preko svojih strahov, če ne spremeniš vzorca obnašanja. Torej, &y, kako si ti predstavljaš, da presežeš nek strah? Če slediš svojemu “jazu”, ostaneš strahopeten, če pa skušaš z raznoraznimi pristopi preseč ta strah, pa avtomatilčno fejkaš? A ni to mal kontardiktorno?
Hm…ne razumeš 🙂 🙂 Zdaj je vprašanje, če ne moreš ali nočeš. Če ne moreš, ti lahko drugi pomagajo; če nočeš, si moraš najprej želeti sam.
Poštevanka ni študij notranje opreme ali občutek za to.
Točno tako.
Materinski nagon je pri ženskah lahko še močnejši od seksualnega. Od tod potem tiste izjave sovražnikov žensk, da ko boš enkrat prijatelj boš vedno prijatelj in podobne.
S takimi pristopi pa moški naravnost forsirajo pri ženskah, da se jim ta vrednostna lestvica malo nalomi in potem ne vejo, do koga čutiti zaščitništvo do koga pa enakopravnost. To se kasneje manifestira tako, da ženska ščiti svojega ljubčka, ki to izkorišča na račun njenih otrok. Otroka pa začne ščititi, ko spozna, kaj je naredila, in ko bi ga že zdavnaj morala spustiti od sebe.
Če samo pustim pedofilijo ob strani, je že to dovoljj začaran in žalosten krog.
No to seveda ni namen Alexovih filmčkov, če se jih kritično interpretira in pravilno uporablja.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]Torej ne 🙂 🙂
V prvem odstavku dobro pišeš, da si len, (takšen si), zato delaš, da kljub temu narediš tako, kot je najbolj prav. Kakemu jazu bi sledil, če pa je to tvoj jaz, da si len in da se ne moreš spravit učit, ko imaš še ‘preveč’ časa.
Preko svojih strahov torej hodiš tako, da delaš, da svoj jaz razvijaš, ne da se pretvarjaš, ne da mu slepo slediš.
Primer, ko ti praksa gre, teorija pa ne. Sklepam, da ne študiraš matematike ali filozofije 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
jp1991, se ti je to že kdaj zgodilo? Ravno zaradi tega sem jaz pri pogovorih z neko punco previden in si ne delam nekih upov, dokler ne izvem ali je punca sploh samska ali oddana. To je sploh nenapisano pravilo št. 1, se pozanimat, ali že ima fanta ali ne, v kolikor je namen osvajanje.[/quote]
Se je, ja. Samo saj punco nemoreš kar direktno vprašati “veš mene pa zanima a si ti mogoče samska?”… :))
Upov tudi jaz nimam nobenih, še posebaj ne do punc katere vidim prvič (mogoče tudi zadnjič) v življenju, samo po kakšnih pol ure pogovora pa ja pričakuješ da je samska, ali pač?
V primeru kaj narediti, če ti reče, da ima fanta pa tudi obstaja video :
http://www.youtube.com/watch?v=AgVbDUMxP8o&feature=related%5B/quote%5D
Alex je super! Čisto sem…speechless, še sreča, da pišem, da lahko malo razmislim…
Res zna zapeljevat, še boljše pa zavajat, kot piše hrabramiska. Problem je samo v tem, da on ne zavaja punc, on zavaja fante, da potem očitno mislite da je to pa zdaj tisto, kar ima sosedov Miha ti pa ne.
Sem imela občutek, da se prav prijazno pokroviteljsko norčuje iz fantov v prvi polovici filmčka. No pač, jaz sem to neobremenjeno gledala ne kot učno lekcijo.
Ja saj so trikci, ampak tu se že mešajo ti trikci z vsebino, in če je ni, so trikci brez pomena..npr to, da ne boš kritiziral njenega fanta, ja, če ti to mora alex povedat, potem je res nimaš in imaš res problem.
Je pa res tudi to, da ti vsebina ne pomaga, če je nikakor ne moreš , ne znaš izrazit, životariš v mešanici večvrednostnih in manjvrednostnih kompleksov, samopomilovanja, prezira do drugih, sovraštva do sebe, v izgubljenosti med drugimi in v osamljenosti pred samim sabo. Bom raje
nehala, bo še kdo ugotovil, da opisujem sebe zdaj…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Končno nekdo, ki je dojel, o čem se gre ! Točno tako vse skupaj deluje, trikci služijo le za prebijanje ledu, ostalo si samo ti, takšen kot si. In več izkušenj, ko imaš na tem področju vedno bolj boš bil blizu temu kar si, ker več punc, ko boš zaustavil bolj boš postajal sproščen v takšnih situacijah.