Kako si naj dobim punco?
V tejle. (Vidim zdaj, da je nekdo drug avtor)
brez_punce
Še zadnjič ti svetujem: poišči si strokovno pomoč. Tega ne pravim, ker bi te žalil, ampak zato, ker sem imel pred leti popolnoma isti problem, zato vem, kako ti je. No, razlika je bila v tem, da sem bil mlajši in da sem prej “preizkusil” vse nasvete, o katerih ti pišejo drugi. In da ne bo kakšne pomote: nekateri nasveti dejansko delujejo, tako da mi je celo uspelo dobiti punco, VENDAR se je vse skupaj tako končalo, da še danes ne morem čisto verjeti, da je kaj takega sploh možno. Nazadnje sem ti napisal, da imaš globje probleme, ki ne izvirajo iz nekomunikativnosti in nesamozavestnosti. Veš kateri so to? Verjetno ne, ker drugače bi jih že zdavnaj rešil, tako pa so zakopani nekje globoko v tebi. Posledica teh tvojih težav pa je, da ne čutiš ničesar. Prav si prebral: si čustveno mrtev oziroma hladen. In ker nisi sposoben dojemati čustev (kaj šele dajati), je logično, da ne razbereš “čustevnih znakov” punc (najrajši bi zapisal “normalnih punc”). Vendar roko na srce: to ne velja samo za punce. Posledično si obdan s podobnimi ljudmi, kot si sam, kar pa ti ni ravno v pomoč. Ti dejansko potrebuješ nekoga, ki je čustven oziroma ki bi te znal odpreti čustvom, saj boš v nasprotnem primeru dobil punco, ki bo takšna kot si sam. In iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da je čustveno hladna ženska 100x hujša od čustveno hladenega moškega in rajši ne pišem, česa vsega so tovrstne ženske zmožne. Sedaj je na tebi, kako se boš odločil. V kolikor boš sledil mojemu nasvetu, te že sedaj opozarjam, da bo terapija dolgotrajna in da bo rezultat le te odvisen predvsem od tebe samega. Potem ko 32 let živiš v določenem vzorcu, je potrebno zelo veliko energije, volje in časa, da ga spremeniš, vendar te pa lahko potolažim, da je vredno. Kar se tiče interneta pa sem še vedno istega mnenja, vendar se mi ne da več pregovarjat, ker opažam, da ga nekateri zelo čustveno zagovarjate, kar je svojevrsten paradoks, saj nato v drugi temi jokate zaradi njegovih posledic.
Vidim, da bo tole trd oreh. Saj vas razumem, isto kot, da bi jaz nekomu moral razložit kako naj pravilno diha. Mučen postopek :).
Pač nekaterim so še tako samoumevne zadeve nerazumljive. Ne vem kaj vam naj še povem. Mogoče bi moral povedat par situacij, da bi razumeli ampak to ni moja tema pa še lahko bi me prepoznali.
@katenjka: Nikjer nisem napisal, da punce, ki uporabljajo internet niso normalne. A ni prej sramota, da ženska v današnjem času informacij ne zna uporabljat interneta??
Pa zakaj misliš, da sva se zašila, ker piševa v tej temi ?
Res me zanima kaj si punce mislijo o neizkušencih, dajte si duška, pa brez milosti !!! 🙂
@pikolina: Star sem enako, registriracija pa bo uspešna, ko bom prejel aktivacijski email 🙂
@twilight: sploh ne gre za iskanje pravilnih kombinacij pri ženskah, večinoma se do vsake obnašam enako. Se ne pretvarjam in želim, da sem jim všeč točno takšen kot sem ne pa kot nekaj kar bi lahko bil ob dobrem igralskem talentu. Nisem politik, da bi moral vsakomur ugajat.
Vseeno pa ne uspem razbrat kdaj bi lahko bil kateri všeč oziroma, če mi po ne vem kakšni sreči uspe to ugotovit je že prepozno.
Zakaj za vraga te pa to zanima?! A ni edino pomembno kaj sam misliš o sebi? Samo to šteje, vsi ostali so nepomembni. Vsak razmišlja drugače in vsak te tudi vidi drugače. Ti sebe vidiš tako, nekdo drug te vidi drugače. Zakaj je pomemno kako te vidi drugi? A se boš spremenil zaradi drugih ali zaradi sebe, če čutiš da je potrebno. Človek se lahko spremeni samo do tiste meje, ko se pri tem ne počuti nesrečnega ampak najprej se mora sprijazniti s tem kar je.
Tega sploh ne rabiš vedet. Če veš po kaj si prišel, potem spelji to do konca brez tega, da bi iskal neke potrditve ali karkoli.
Tvoja telesna govorica se izraža skozi tvoje počutje, ki ga imaš v trenutku ko s punco govoriš. Ko veš kaj bi rad z določeno punco, se osredotoči samo na tisto in tisto tudi čuti, nakar bo njej to razvidno skozi tvojo telesno govorico, barvo glasu, mimiko… in če ji bo ugajalo, se bo s tabo pogovarjala še naprej – kar pa je ves znak, ki ga sploh rabiš in zaradi tega lahko na koncu narediš to, po kar si prišel brez strahu pred čemerkoli.
Kako se vam da ? Tema je bila ustvarjena -> 25.04.11 17:05. Vsi nasveti, ki smo jih napisali od takrat mu več kot očitno niso bili v pomoč, saj se ni od takrat prav nič spremenilo.
Brez punce, tole jokcanje te nebo nikamor pripeljalo. Daj naredi nekaj glede tega pa se nehaj smiliti samemu sebi. Punco si boš našel, če boš vrjel v to, v nasprotnem primeru boš pa res celo življenje samski.
Upam, da si prejel aktivacijski mail, ali pa morda preveri še spam, v kolikor maila še nisi prejel.
@brez_punce: boš še kaj pripomnil, se morda registriral, ali pa si končal s tem forumom?
Še sem tu. Ne vem, kaj bi še napisal, da se ne bi že sedmič ponavljal. Sem dojel, da problema tukaj ne bomo rešili. Čeprav sem v nekem trenutku že bil prepričan, da je debata šla v pravo smer, s konkretnimi nasveti in primeri. Pa se jih je nato več oglasilo, da to ni to in da naj raje odneham in si poiščem pomoč. OK. Mogoče imajo prav, mogoče pretiravajo. Ne vem. Tega ne morem vedeti drugače kot da vprašam … strokovnjaka. Tako da je očitno to naslednji korak.
Moram priznati, da so me nekateri odzivi kar malo zamorili in me je vsaj trenutno malo minil interes za ukvarjanje s to tematiko. Me ta problem sicer najeda iz dneva v dan, ampak se poskušam zamotiti z delom in rekreacijo. Kakorkoli, upanje ostaja.
In še zadnjič, prosim nehajte že s pogumom, voljo, odločnostjo, verovanjem in podobnim. To ni problem. Problem je kako – postopek in obnašanje. Ma, ne bom spet pisal enega in istega… preberite si malo višje.
Imam občutek, da nihče razen Rabbit-a ne razume, o čem sploh govorim. Jaz pa ne vem, kako bi lahko problem še bolj razumljivo in jasno opisal.
Če ne veš kako, potem očitno premalo verjameš v sebe in svoje sposobnosti in se ti vsak korak, poteza, zdi slaba, nedelujoča, dvomljiva in je zato raje ne storiš. Poišči zaupanje v sebi in začni verjet, da to kar počneš, je edino prav in NE to, kar ti bodo drugi povedali, da je prav.
Ni tako preprosto, kot piše….Naša misel je odsev doživljanja realnosti….Realnost še vedno obstaja takšna kot je in mi smo še vedno ista osebnost, pa ne glede na to, kar o sebi mislim.
Ovir in problemov nimamo zaradi misli, ampak zaradi dejanskega stanja, ki je odsev nas samih in okolice.
Lahko sicer spremenimo svoje misli in si mislimo, da nimamo nobenih težav, vendar je to le samoprevara. In ravno zaradi te samoprevare, ker mislimo drugače, kot v resnici je in posledično ne poznamo svojega pravega bistva, imamo probleme in smo v konfliktih.
Potem pa človek celo življenje išče resnico ? Le zakaj ?
Ker živimo v samoprevarah, v iluzijah, ker si nočemo priznati kdo smo….Ustvarili smo si iluzije, ker verjamemo, da si bomo na tak način olajšali življenje..A s tem si le prikrivamo oči in živimo v temi..Vendar to ne pomeni, da na tem svetu ni luči….
Sama misel ni dovolj za osebnostno rast..Potrebna so dejanja in poznavanje sebe…A zato pa moramo odstraniti vse iluzije in se soočiti s sabo. Življenje to itak počne, pa če nam je prav ali ne…Saj naše življenje ni odsev naših misli ali želja, ampak odsev tega kdo smo. V življenju smo vedno soočeni z resnico, pa če temu rečemo problem ali pa ne.
Mi problema ne moremo rešiti. Lahko ga rešiš samo in izključno ti, saj je problem v tvoji glavi.
In ja, dokler sam ne boš pripravljen pomagati samemu sebi, je brezveze da iščeš pomoč pri strokovnjakih, saj ti le te tako kot tudi mi, ne bodo pomagali popolnoma nič!
Vzami tole sporočilo kot dobronameren nasvet, oziroma ga enostavno prezri.
Glej, če sem napisal kaj s čim sem te užalil se ti opravičujem, mi bi ti samo radi pomagali. Ti praviš da je tvoj problem postopek in obnašanje, jaz pa pravim drugače. Zgoraj si že napisal nekje, da mogoče enim ni usojeno, da so v zvezi in da se boš pač moral s tem sprijazniti, če nebo šlo vse po tekočem. To so zame znaki obupa. Prosiš nas za nasvete a hkrati že gledaš v naprej kako ti nekaj nebo uspelo. Kako ti naj potem pomagamo ? Še po 1000ih postih se ne bo nič spremenilo, če neboš spremenil svoja prepričanja.
@brez_punce
Moram reči, da mi je žal, da…(misliš) da situacije ne moreš rešiti, da te ta problem tako najeda, kot pišeš…no da te razume samo Rabbit_…
Mislim, da je prav, da se nekako začasno mogoče res nehaš ukvarjat s tem problemom in predvsem na to gledati kot na problem.
Glej, pišeš o postopkih in obnašanju. Mogoče nisi opazil, jaz mislim precej podobno kot ti. Problem je samo v tem, da te mi tukaj ne poznamo. Jaz ti lahko npr. napišem dialog, kakršen bi mi, če bi se v njem znašla kot sogovornica, ne pustil spat celo noč…ampak to nima smisla…po moje da ne. Ko sem se s svojo najboljšo prijateljico pogovarjala o nem fantu, pravzaprav o nekaj njegovih lastnostih, ki so čisto v mejah normale…pač kakor za koga, je samo zavijala z očmi…’kako ti je lahko nekdo takšen všeč’ pa sva obe običajni punci, radi bi poštenega, prijaznega, iskrenega…saj veš (lastnost se ni nanašala na videz, da se ne bo kdo zdaj upičil v to)
Če bi mi ti povedal, da ti je všeč moja prijateljica, bi ti lažje pomagala, razumeš…če bi vsaj nasplošno povedal, kakšna naj bi bila tvoja punca…pa tudi nič…izhajaš iz tega, da imaš ti problem…ja res ga imaš…
@Rabbit_
To, kar me sprašuješ, je vzeto iz konteksta in kar nekaj zdaj…To da pišeta v tej temi, je sigurno dobra stvar, če upoštevaš njene pasti…
Zašila sta se, ker se zdaj, predvidevam, ne želita registrirat, ker bi punca, če bi se zmenili za dejt, že od samega začetka vedela za ta vajin grozen problem. To, da ga kot takega dojemata in še karikirata, da čisto možno izpade prav groteskno, ko začneta pogovor s kako punco, je lahko pač logična posledica. Veliko punc bi verjetno reklo, da je to nenormalno…veliko ali pa malo manj bi jim bilo vseeno, nekaterim bi bilo to všeč…a je to važno? Ja, mogoče je, ker nočeš imet punce, ki bi se zaradi tega norčevala iz tebe…Ker nočeš, da bi se ena neumna kura, ki ne zna nič drugega, kot dati kolena narazen, norčevala iz tebe..ali zakaj?
Brez_punce, ti bi še kar rad slišal utečen postopek, kako pristopiti k poljubni ženski in kako osvojiti vsako žensko. Točno obnašanje, besede..10-krat ti je bilo že razloženo, da to ne obstaja, ti še kar isto sprašuješ.
Bistvo je v samozavesti. samozavesten človek je prepričan v to, kar dela, kar se odraža skozi njegovo obnašanje. Ti lahko ženski poveš kaj zelo prijetnega, če se boš ob tem cel tresel, ne bo dobro izpadlo, ker tvoje besede ne bodo skladne s tvojim obnašanjem.
Bistvo je, da je tvoje ravnanje skladno s tem, kar ti čutiš in kar si želiš. Vidiš lepo punco? Želiš pristopiti? Toerj se fokuciraj na to, d abi jo rad spoznal. Konec. zakaj si vedno fokusiran na to, kaj moraš rečt, da ne boš pogorel?
Vaja dela mojstra. Treniraj. Ko boš navezal stik z 10 ženskami, boš dobil občutek.
Ne sprašujem po točnem obnašanju in besedah, da bi potem točno to dobesedno uporabil, ampak bi rad čim več primerov dejanj, obnašanja in besed, da bi si lahko ustvaril neko sliko, kaj je primerno in kaj ne ter kako okvirno bi naj stvari potekale.
Mislim, da se je tudi tovrstnih spretnosti, tako kot ostalih stvari v življenju, potrebno naučiti. Učimo pa se lahko na več načinov: z opazovanjem, skozi izkušnje, s preučevanjem teorije in s spoznavanjem primerov. Velika večina ljudi se teh stvari nauči skozi izkušnje. Vendar če nekomu na tak način ne uspeva – če poskuša in nikakor ne gre in ne gre (kot je to pri meni), se je potrebno obrniti k teoriji in preučiti primere kako postopajo ali bi postopali drugi, da ugotoviš, kaj delaš narobe in kaj moraš spremeniti.
To bi lahko primerjal z ostalimi veščinami in spretnostmi, kot je npr. smučanje. Velika večina ljudi se nauči smučati sama, s poskušanjem. Če pa nekomu ne gre in ne gre, rabi nakoga, da mu razloži, kako mora prenašati težo iz noge na nogo, kako mora izvajati zavoje, kako mora upogibati kolena, kako mora uporabljati palice, itd. Ena od možnosti je, da taka oseba povpraša za nasvet druge, na primer na forumu. Velika verjetnost je, da bo dobila konkretne nasvete, ki ji bodo pomagali. Če pa to vendarle ne bo pomagalo, naslednja postaja verjetno še ni psihoterapevt?
Res mi je žal, ker vidim, da se vsi zelo trudite in ste si vzeli veliko časa, da bi mi poskušali pomagati, pa nekako ne pridemo skupaj. Zato se vam opravičujem za “gnjavažo” in se vam zahvaljujem.
http://www.youtube.com/watch?v=HknzoDFpZiM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JPFz9ZkkNk8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TOnafmKuby8&feature=related
Bo dovolj materiala ?