Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Izkušnje z BK Dental v Bresternici?

Izkušnje z BK Dental v Bresternici?

Pozdravljeni,

Ima kdo kakšne izkušnje z BK Dental v Bresternici, blizu Maribora (domača stran je bkdental.si)? Zanima me predvsem kvaliteta izvedbe belih plomb, inlayev/onleyev.

Oz. predlagajte zobozdravnika (samoplačniško).

Hvala!

Pozdravljena, naj povem, da sem imela zelo slabo izkušnjo pri BK dentalu. Zobozdravnica je bila zelo groba in nesramna. Z protibolečinsko iglo, ki ko je tudi zvila mi je poškodovala lice z notranje strani v dolžini cca 5cm, jezik porezala da je krvavel in dlesni. Poškodb ni niti omenila oz. pokazala (menjava bele plombe) samo plačat me je poslala. Ne priporočam !

Jaz sem imela zelo dobro izkušnjo. Dr. Nuša Habjanič je zelo natančna, nežna in profesionalna. Vzela si je čas, obisk je bil brez bolečin, naredila je rentgensko sliko zob, razložila mi je vse glede posega in stanja mojega zobovja, dala nasvete glede nitkanja in olajšala dostop do medzobnih prostorov. Tudi cene so dostopne. Priporočam!

Slaba izkušnja. Dr. Barbara Krajnc mi je rekla, da imam tako slabo zobovje, da mora vse ven. V poštev pride proteza ali implantanti. Odšla sem na drugo mnenje. Drugo mnenje je bilo čisto nasprotje mnenju dr. Brabare. Drugo mnenje je bilo: Zobje lahko ostanejo, ker niso v tako slabem stanju, da bi morali vse zobe populit. Cene navite do neba.

 

New Report

Close