Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

Ja estimo imam tudi 200. Za prsi pa super 😉

Samo nekaj mi ni jasno. Ene bolijo prsi ze pred vgnezditvijo. Ne vem od kod to. Psiha? Tablete? Ker po vgnezditvi se izlocu hormon in zacnejo znaki…

Ampak tudi tebe so vmes manj bolele, a ne Binalis?

M;slim da me kar konstantno bolijo. Take bolj polne so,moj pravi da so vecje,ampak se mu ne pustim prevec igrati,kme “bolijo oz scemijo”.. 🙂

Aves,se mi zdi da res imava vsaka svoje ” znake” oz neznake. Moja sestra je pri dveh otrocih prej imela krvavitev,oz ona je mislila da je menstruacija,pa ni bila,in ima zdrave otroke.
Niti se ne spomnem da bi jamrala ze takoj na zacetku da ima kake znake,razen potem slabosti…

Kdaj imas ti 10. Dan?
Elle29 se nic ne oglasi… Mhm…?

Jaz imam v nedeljo 10 dan 🙂 Aja, ker si v enem od komentarjev zapisala, da te prsi manj bolijo kot so te. No, vazno, da te 😉 Elle 29 po moje ze ve rezultat, ampek je ni.

Binalis mene tako boli, kot da se mi bo M ulila. Full 🙁

Tako je mene vceraj in par dni prej. Ulezi se in pocivaj. To je lahko samo dobro,ves koliko stvari se nama sedaj dogaja tam notri.
Mene je vceraj tako zvijalo,danes pa me spika ze cel dan…
Saj bova zdrzali ss telih 8 mesecev in 14 dni :))

😉

Binalis, mene tako skrbi, ker nimam povisane temperature 🙁 Kaj bi si jo izmerila ti, da vidim na cem sem?

A to more bit povisana cel dan…?
Kakor sem jaz brala to ni znak k more biti. Si jo bom izmerila in ti javim.
Ne skrbi sprosti se 🙂

Sem izmerila,imam 37. Ti?

Zjutraj sem imela 36,9, zdaj pa si izmerim in ti javim.

Sam jaz zdej to nic nevem kaj to pomeni… 🙂
Bi ti naredila jutri test ce bi bila na mojem mestu?

Ja, jaz ga bom 10 dan delala (ce ne bo prej M). Zdaj si merim temperaturo. Sem malo pohajala ob morju, jje prijalo 🙂

36,9 :/

36,9 se ni nic takega to je se zmer skoraj 37… Normalna je 36,6 in 36,4…

Ali si iz morskega konca? Jaz sem gorensjke 🙂
Dajva borbat do konca,ocitno sva na teli temi sami 🙂

Ma jaz tako cutim, da mi ni ratalo. Zgleda, da sva sami, ja 😉

Ja, sem cisto blizu morja 😉 Me pomirja…grem lepo na kratek sprehod. Je pa lepo it tudi v naravo, med drevesa, rozice, metuljcke �

Nehaj. Sva ze na vec kot pol poti naprej… Nazaj ne moreva,greva dalje. Najin cilj je nosecnost in to obdrzat do sredi februarja 2016.
Posiljam ti en velik objemcek 🙂

Si dobila sliko zarodka?

New Report

Close