Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ

Ja, noseca je. Vstavili so ji dve zelo slaba zarodka in ima najhujso obliko endometrioze.

Ti lahko cez 2 dni naredis test 😉

Me je kar malo strah ga naredit 🙂
Ga bos ti delala?

Ella29: si ga ti naredila?in??? 😉

Jaz ga bom delala 10 dan in to unega baby mini, ki zazna ze nizek hormon (ker malo prehitevamo cas, hehe). Kje je se nedelja. Zdaj sem brala na forumu punce, ki so zanosile, pa niso imele nic znakov. Se lahko upamo.

Ja,vse sorte se najde na reh forumih.
Od punc k imajo 1001 tezavo in znake,do tistih k jih niti spikne ne,ampk vse docajo plus 🙂

No upamo,da bomo me februarcice 2016 🙂
Upanje,kdaj imas krvnega?

Jaz imam krvnega 19.6. Ma bom sigurno delala prej test, če me ne prehiti M. Vsekakor pa ne pred 10. dnem.

Elle29, kako si ti?

Binals, imas ti kaj povisano temperaturo?

Povišana temperatura je lahko zaradi Estime.

Posvet, s imas ti povisano temperaturo? Jaz je nimam vec.

Ne merim si je, sem si jo v prvem postopku in je bila vedno nekoliko povišana. Sem pa danes naredila test 8. dan po et, ki je bil 3. dan in je bil – , prehitro je, vem, sam vseeno nimam več upanja, ker me nič več ne špika spodaj in pa prsa so normalna, mozoljčke sem že dobila. Čakam na pošto in upam, da imam še kakšnega zamrznjenčka, da mi ne bo treba spet čez celoten postopek. M sem nazadnje dobila en dan pred krvnim testom, najbrž mi Estima zadržuje M, ker drugače bi jo morala dobiti danes, jutri.

Posvet,dokler ne dobis m ti kar upaj,saj vidis ,,da je vse mogoce,srecno 🙂 malo se pocakaj pa potem naredi test 10.-12. Dan.

Upanje: ne merim si temperature,sem jo imela 37 samo imam/sem imela hiperco…

Danes spikanje spremlja moj dan,pocivam.

Srecno

Punce,prosim za en nasvet
Imam zelo nizek prtisk sem ga merial 87/55 utrip 92… Vrti se mi obcasno.
Spila sem ze dve kavi… Ali je to normalno da imam tako nizek prtisk…sicer sem ga v bolnici imela dover teden nazaj 105/55 utrip malo cez 70… Sedaj pa kar nekaj padlo vse pod 100… Laj zs dogaja?

Ko sem bila noseca sem imela fulll nizek pritisk. Ampak ti si ze prej imelamslo nizjega. Ce sodis po meni, je to dober znak.

Kateri dan si danes?

Em 9. Dan. 31.5 sem imela transfer.
Ja nevem ponavadi sem bila vedno ok… Samo ko sem bila sedaj v bolnici me je vpradala,ce imam vedno tako nizek pritisk,ampk da bi ga imela,tega nevem….
Ja,upamo da je to kak od znakov.
Kako si ti drugace? Kaksen znak,tisi danes 5.dan ane?

Tebi bi danes test pokazal 😉 Jaz nimam nic znakov. Edino boli me v predelu rodil. Ti?

Ja ucer sm povedala,da me zvija spodaj,…danes me spika,nizek prtisk in obcasne vrtoglavice.
Sam to je loh se vse od hormonov ane,pa od vremena.
Ja studirava z mojim da bi jutri zjutraj naredila test…mal si ne upava… Ampak… Nevem,bi ga nardila?

Jutri bo 10 dan. Lahko ga naredis in vesta na cem sta 😉 Jaz, ce ne dobim M, ga bom delala 10 dan. Ma vrtoglavica je lahko tudi somatoformna, od cajanja, napetosti, pricakovanja. Bolj bi se oprla na to, da ni M in spijanje. Ma prsi te kaj bolijo? Mene cisto nic 🙁

Prsi me bolijo ja,in to ze hm.. Mislim da kar nekih 10 dni.
Katere tablete vaginalne imas,jaz imam estigma,nekaj takega,pa aspirin 100 moram jemati. Ti imas kaj?/

New Report

Close