IVF/ ICSI maj,junij 2015 GK LJ
Evo mene 🙂
Danes sem 7.dan po transferju, zaenkeat vse normalno, joske malo bolijo, sem pa tja kej spikne to je pa to..
Binals, urinski test ne bo prekmalu, ker bi v ponedeljek, glede na to da sem imela punkcijo 14.dan ciklusa, transfer pa 5.dan, po punkciji..tako da bi jo morala dobiti v ponedeljek (28.dan ciklusa). Na krvnega te pa narocijo toliko pozneje, ko se na urinskem ze zdavnaj vidi..pomoje zato,da ne bi vsaki opravljali testa in zapravljali €€ .. vecina jih dobi menstro ze pred krvnim, ce niso nosece..mene so narocili na krvnega 17 dan po transferju ..ce pridem do tega dneva sem itak noseca..
S tem, da jaz sem imela ET na 3 dan, to pomeni, da če je zarodek prišel do blastociste – torej 5 dne, je to bila soboto in cca 48 ur, da pride do vgnezditve. Torek, ČE se je, se je vgnezdil do danes zjutra cca.
Tako, da se pričakuje znake po vgnezditvi.
Vsaj tako je bilo v moji prvi nosečnosti. Znake sem imela šele, ko je manjkalo cca 2 dni do M.
Potem smo vse 3 na istem, brez znakov 🙁 Moja prijateljica, katera je imela danes krvi test, je imela cel cas povisano temperaturo in bolece prsi. Ko sem jo potipala, je gorela! Uf :/ Ma ce smo vse tri tako, pol lahko da ni se za obupat. Saj pravim po vgnezditvi se zacnejo znaki. Prej je v glavi, ali od hormonov, kaj pa vem…