Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost IVF/ICSI/IUI 2021

IVF/ICSI/IUI 2021

@nuggetka mene tudi to zanima, sem pa tudi v LJ. Bom pa tudi mela prenos v spontanem ciklu, tako da se za informacije priporočam. Jaz sem si ovulacijo merila zgolj iz radovednosti pa da sem malo pripravljena za čas ko bom dejansko šla po zamrznjenčka ?

@Mikrobio čestitkeeeeeeeeeeee 🙂 Vse dobro še naprej

@Nesrečnica zelo lep izkupiček ? želim ti čimbolj mirnih 14 dni in naj ti čim hitreje minejo… pa upam da bo en velik + ??

@Hana41 hvala, pa mislim da ne bodo tako grozno dolgi, ker se bom učila za en pomemben izpit, zato sem se tudi dogovorila za bolniško do testa (ker drugače ne bi imela ne energije ne volje), pa tudi da si vzamem malo časa zase, za naju, se malo odpočijem in da se ne rabim obremenjevati kdaj me bo nekdo okužil ?

@Mikro_bio88 waaaw, cestitke in naj bo fant zdrav! Lepo se cartajte. Verjamem, da se potem za nazaj vse tezko pozabi❤️ Javi se se kaj, tvoji nasveti so res fajni. Vse lepo!

Mikro_bio88 cestitke veliko cartanja

Odgovor na objavo uporabnika
MinnieMe313, 19.10.2021 ob 20:20

@Nesrečnica zelo lep izkupiček ? želim ti čimbolj mirnih 14 dni in naj ti čim hitreje minejo… pa upam da bo en velik + ??

Hvala za lepe želje ?

Pozdravljene.Redno vas berem in sedaj sem se tudi sama znašla v tem.Grem po zamrzjenčka v spontanem ciklu.Ali veste kakšni so rezultati pri takih vstavitvah?

Mandarina638, danes sem dobila pošto, sedaj grem v Postojno po injekcije. Čeprav mi je v petek sestra nakazala, da bi za začetek postopka zadostoval mail, mi je danes zjutraj rekla, da mail ne zadostuje, morajo imeti papir, da ga kopirajo. Pa sem bila že slabe volje, ker bi to pomenilo, da se postopek prestavi na naslednji cikel. Ob 10h pa pozvoni poštar, da je nekaj za podpisat…še dobro, da delam popoldan…vesela 100/h in sem takoj spet klicala v Postojno in mi je naročila, da pridem do 14. ure gor. So bili pa papirji konzilija spisani 15.10.21, na pošto oddani 18.10.2021.

Kakšen je protokol pri transferju?Ali je voden ultrazvočno in če ali se potem malo odležis ali lahko greš kar domov??

Novinka430, jaz sem imela transfer maja v Dravljah, delal dr. Merlo. Transfer ni bil pod UZ kontrolo. Potrebno je imeti poln mehur. Po transferju se takoj vstane, dobiš še zadnja navodila in papirje in greš domov.

Mesecnica, hvala za info! Js nic ne vem, ce sem kej dobila, ker sm v sluzbi, sem zdej partnerja poslala, da preveri situacijo. ? Sem vesela, da ti je le uspelo v tem ciklu, sem upala da se ti pridruzim cez 1 teden, pa zgleda bolj slabo. ? Kaksen program bos pa imela?

Hvala za odgovor.Kako pa je prenos zamrzjenckov zgleda v Leonišcu?

@micro_bio88 čestitke in dobrodošel Jan ????

Veliko cartanja in najlepših trenutkov ter prespanih noči ?

Js pa sedim in čakam na sprejem.. Z M pa novo špikanje.. Razmišljam da bi prosila da mi vstavijo 2 v kolikor bosta sploh 2….

A ima katera kontakt ambulante dr. Drobniča oz. e-mail sestre?

Živjo, je mogoče katera dobila pošto od konzilija, ki je bil prejšnji ponedeljek (11.10.2021)?

@mesecnica je dobila, js zal ne. ?

Živjo,

jaz sem bila v petek na drugem prenosu zamrznjenckov. Ob 8 sva morala oba podpisati papirje za odmrznitev, okrog 10.30 prides sama nazaj, se preobleces v haljo in pocakas. Potem ti povejo, ce in koliko se jih je uspesno odrmznilo, nato sledi transfer. Na koncu dobis navodila sestre in datum krvnega testa. To je to, nic posebnega 🙂 aha in ce zelis, ti na ekranu pokazejo pikico ali dve, kam se je vsidrala. 🙂

Mandarina638, piši tudi ti na [email protected] in preveri, če so obravnavali tvojo dokumentacijo. Upam, da so jo in držim pesti, da dobiš pošto jutri in, da lahko začneš s postopkom tudi ti ta mesec. Tokrat sem dobila Menopur (v prvem postopku Bemfola) in Gonapeptyl, kontrolni UZ bom imela 28.10.

Saj ce sva bila obravnavana, potem bi morala posto jutri (zadnji cas) dobit. Ce pa nisva bila pa itak nimam kej, kot cakati na naslednji mesec. ? Hvala za pomoc in potrpezljivost z mojimi posta vprasanji. ? A to se slucajno kej ve kdaj so ti konziliji al se sproti odlocijo vsak mesec?

New Report

Close