IVF/ICSI/IUI 2021
@Hana41 hvala, pa mislim da ne bodo tako grozno dolgi, ker se bom učila za en pomemben izpit, zato sem se tudi dogovorila za bolniško do testa (ker drugače ne bi imela ne energije ne volje), pa tudi da si vzamem malo časa zase, za naju, se malo odpočijem in da se ne rabim obremenjevati kdaj me bo nekdo okužil ?
Mandarina638, danes sem dobila pošto, sedaj grem v Postojno po injekcije. Čeprav mi je v petek sestra nakazala, da bi za začetek postopka zadostoval mail, mi je danes zjutraj rekla, da mail ne zadostuje, morajo imeti papir, da ga kopirajo. Pa sem bila že slabe volje, ker bi to pomenilo, da se postopek prestavi na naslednji cikel. Ob 10h pa pozvoni poštar, da je nekaj za podpisat…še dobro, da delam popoldan…vesela 100/h in sem takoj spet klicala v Postojno in mi je naročila, da pridem do 14. ure gor. So bili pa papirji konzilija spisani 15.10.21, na pošto oddani 18.10.2021.
@mesecnica je dobila, js zal ne. ?
Živjo,
jaz sem bila v petek na drugem prenosu zamrznjenckov. Ob 8 sva morala oba podpisati papirje za odmrznitev, okrog 10.30 prides sama nazaj, se preobleces v haljo in pocakas. Potem ti povejo, ce in koliko se jih je uspesno odrmznilo, nato sledi transfer. Na koncu dobis navodila sestre in datum krvnega testa. To je to, nic posebnega 🙂 aha in ce zelis, ti na ekranu pokazejo pikico ali dve, kam se je vsidrala. 🙂
Mandarina638, piši tudi ti na [email protected] in preveri, če so obravnavali tvojo dokumentacijo. Upam, da so jo in držim pesti, da dobiš pošto jutri in, da lahko začneš s postopkom tudi ti ta mesec. Tokrat sem dobila Menopur (v prvem postopku Bemfola) in Gonapeptyl, kontrolni UZ bom imela 28.10.