IVF – ICSI 2016 V LJ
Joj, GoodMood, to je res perfektna kombinacija z isiasom :/ Da bi se le cim prej umirilo! Te prav od punkcije naprej matra? Kako lahko pride do tega, ni mi jasno..
Krvni test imam 24.5., tako je, dan pred tabo. Danes se mi zdi da imam zelo rahle ‘krce’ kot pred M, upam da je to dober znak. Prsi me malo bolijo, vendar so me ze pred transferjem. Kaksne dva dneva sem bila proti veceru tako napihnjena, da sem se prav slabo pocutila, sedaj je ze precej boljse.
Olimpicus, kaksno je stanje pri tebi?
Janarm, zelo lepe novice iz UZ, super! 🙂
Ja, od punkcije. Popoldne sem se zbudila z razbolelim trebuhom in bolečinami v ritnici. Tudi dr pravijo, da sem prvi tak primer. Da sem pa bila verjetno v takem krču med punkcijo, da je sedaj to posledica. Ja, kaj ne bom, če je pa tako mesarsko ravnal z mano. Sem bila zadnja in se mu je zelo mudilo domov na kosilo, hehe.
Poleg teh bolečin imam le malce težav z želodcem, ampak to verjetno od tablet.
Zdravo punce!
Forum spremljam ze nekaj casa ampak sele zdaj sem se odlocila da se vam pridruzim.
Pri meni je tako….sva v prvem postopku icis…pridelali smo 17 celic od tega se jih je 11 oplodilo od tega 4 blatociste.
8.5 so mi vstavili eno….danes 10 dan po et sem sla delat test in je pokazal – 🙁
Imam vse znake da bom dobila m. danes oz jutri. Ker imam endometriozo so bolecine pred m. vedno enake in tud zdej ni nic drugac 🙁
Na zacetku je kazal vse super ampak ocitno se je nekje zalomilo ;( me je kr sesulo pa ceprov je to za naju prvi postopek. Zdej pa nevem a bom mogla cakat do septembra da grem po zamrznjencka al kako….ker zaradi endometrioze ni fajn da dobivam tetko se 3 mesece….
A ma mogoce katera se podobno situacijo?
Vsem tistim ki ste ze zagledale svoj plusek pa cestitam in upam da bo teh 9 mesecev slo brez tezav***
Olimpicus, čestitke tudi od mene, čudovita novica!! Beta je res visok 🙂
Pozdravljena med nami, Maja87. Lepo, da se je še ena opogumila 🙂 Jaz sem imela transfer en dan za tabo, tako da sem danes 9. dan po ET. Sem pa danes zjutraj opazila izcedek, roza-rjav, ko sem se obrisala pa tudi malo rdečega, tako da sem kar malo žalostna…mislim, da mi ni uspelo 🙁 Je imela morda katera podobno, pa je bilo potem vseeno +? Sicer pa bo čas povedal vse…
Olimpicus, ti verjamem, da je bil šok, ampak zelo pozitiven 😉
Jaz imam vsakič, ko grem na wc več krvavega izcedka, blah… Testa sploh (še) nisem delala. Koliko časa ste pa približno čakale na pošto ali je bilo kaj zamrznječkov? Jaz nisem še nič dobila. Takrat so rekli, da dobiš v cca. 14 dneh, in me zanima ali je res toliko, ali mogoče kaj prej dobiš obvestilo?
Kako ste ostale?
Olimpicus, to je super novica…upam,d a se ti tudi ostale pridružimo 🙂 ane tara 14 in Maja87?
No jaz sem imela transfer na 3. dan, 10.5. In podobno kot ve čutim, kot da se bo zdaj zdaj ulilo, a se še ni. Ni prijeten občutek. Ampak ostanimo pozitivne. Kar naj mal paca če hoče, važno, da se naša pikica drži notr z vsemi štirimi…al kaj jz vem s čim 😀 hehe
Se pravi, da imamo naslednji teden vse krvnega…uf, to bo pluskov 🙂