IVF – ICSI 2016 V LJ
Jooj jest res upam da bi ratal ampak nocem se prehitro veselit da nebi blo potem prehudo:( vse punce pisejo o takih in drugacnih znakih mene pa skrbi ker jih naceloma nimam…
Aja pa se neki…midva sva ze nekaj casa nazaj nacrtovala pocitnice v NY in imava odhod 8 dni po krvnem testu. V primeru da bo pozitivno a mislite da ne bo problem it?ce bo do takrat vse ok….greva pa za 12 dni. Ima kaksna izkusnje kako je s tem?
Neučakana dobrodošla…
jaz tudi nisem imela nikakršnih simptomov v prvem postopku, le utrujenost teden pred krvnim testom in 5 minutno slabost večer pred testom, pa sem prišla do +…ki se pa žal ni izšlo, kot smo si želeli. Jaz ti priporočam, da pozabiš na simptome…zakaj se toliko obremenjevat, saj s tem nič ne dosežemo. Vse si želimo enako, a škoda živčkov, stresa…pusti se presenetit 🙂 Bo potem toliko večje veselje 🙂
Neučakana še to sem pozabila…
Najbrž mislita letalom v NY? Vem da je Dr. Pušenjak že pisal na to temo. Edini razlog zakaj ni dobro daleč potovat je (npr. z letalom), da v slučaju zapletov med poletom ne more prit do tebe zdravniška pomoč, tako hitro kot bi bilo potrebno. Vprašaj pa še, ko boš na krvnem testu kaj ti bodo rekli.
Sej bom vprasala na krvnem testu kaj bojo rekl…jest si mislim da naceloma nebi smel bit problem glede na to da je vse skupaj dost kmalu po transferju in v najslabsem primeru se ne bo prijel in bom dobila menstruacijo. Vsaj jest tko razmisljam,lahko pa da se motim…
Res bomo vse cakal do zadnjega trenutka 🙂 kot vedno 🙂
Midva bi to malo pikico ze kr s sabo na potovanje peljala :)))
Theya4 in Neučakana dobrodošli.
Theya4…
Zakaj si pa morala poklicati danes in kaj si izvedela? Imaš lepo število celic. Držim pesti
Neučakana…
Naredi test še enkrat jutri, ampak jaz mislim da je to to saj nisi dobila stop inekcije.
Tudi sama nimam nobenih znakov nosečnosti. Bolijo me jajčniki in križ, imam beli izcedek, prsa so boleča, dobila sem mozolje…vse je tako kot pred M in nič drugače. Tudi sama sem malo v dvomih ali je ali ni, ampak ostajam pozitivna. Bo kar bo!!!
Ne vem točno zakaj sem mogla poklicat, verjetno, da smo na tekočem kako se stvari odvijajo…sem pa dobila lepe novice 🙂 od dvanajstih celic se jih je deset oplodilo in vse se zaenkrat še lepo razvijajo. Tri so že zamrznili ostale pa bodo pustili do ponedeljka, ko imam transfer in glede na kvaliteto vstavili dve najbolši in mogoče še kako zamrznili, držim pesti. V prejšnjem stimuliranem postopku sem tudi imela kar nekaj celic vendar so se razen ene vse nehale razvijat, zato me je bilo tudi tako strah poklicat danes.
Drugače pa držim pesti za vse vas in sem super vesela, da je med vami že kar nekaj nosečk…juuupiii
Theya4…
Verjetno si morala poklicati ker so se v prejšnih postokih nehale razvijat in so se bali kako bo sedaj. Sem vesela zate, da je tokrat šlo bolje.
A mi lahko poveš, če se spontani postopek šteje k postopkom ivf? Jaz sem imela sedaj 3. postopek icsi-ja in če slučajno ne uspe bi šla v spontani postopek. A bi to zame pomenil že 4. postopek?
Mislim, da tako zelo zgodaj to sploh ni problem, problem je potem lahko , ko si že kakšnih 28 tednov ali več (nekatere letalske družbe imajo celo omejitev do katerega meseca nosečnosti sprejmejo nosečnice na letalo). Eventuelno mogoče bi bil problem, če bi bila IMN, ne vem.[/quote]
Se mi je zdelo da naceloma nebi smel biti problem ampak za vsak slucaj bom itak se vprasala:) hvala 🙂