Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Uuuu..sved tud dobr z ritko miga..hahahaha😀😃😄

Hahahahaha…😁😁😁😁 Upam da vaju cut ne varaa castim 🍺🍺🍺🍺🍺🍺 ce bosta imeli prav!!! 😊😊😊😋😋😋😋

24+..Te drzim za trebuh…hahaha..ups za besedo😀😀😀😀

Hahahahahahaaaa mogoc bos mogla ko bom rojevala bom tebe poklicala da mi bos na trebuh pritiskala hahahahahhaa….

Hahahaha…nikol se ne ve..haha.pomoje bi skup padla..hahaha😄😃😀
No vidis..si takoj boljs🔶🔷🔸🔹

Ma ti dajes tako pozitivo da ne morem verjeti…. Hahahaha 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

Tudi ti..ampak jaz verjamem..hahaha
😄😃😀🌹

Jaz bom verjela ko bom videla……. 🤣🤣😂😂😂

24+..😀🌃nocko ..🔦

Nockooooa banana😋😋🤪🤪🙊🙊🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌

Vsem kateri bili na punkcije cestitke za predelek veliko sreci tistem kateri se se spikajo vsem zelim vlek +.. banana ti si en vlek soncek ki daje tok pozetive da se dan mi polepsa ko berem tvoje objave. 24+ drzim pesti mocno za te. Jaz ze od ctrtka vsak dan na uz pa kri se v sluzbi velik dela cisto izmozgana tko da nimam casa niti razmisljat o postopku upam da danes bo ze bocil folikel in mi zdravnik bo rekel zdej pa gremo po pingvincka hehe PUNCE LEP DAN VAM ZELIM VELIKO POZETIVA IN DOBRE VOLJE

Oxi..hvala..ampak vedi,da ste mi vi punce v veliko oporo in iz vas črpam del pozitive:)hvala..:)
Super za folikle in,da boš imela prenos in želim ti res en velikkkkk plus ,držim pestii..in želim ti en lep miren dan:):)Pa seveda poročaj..kako si:)

Jupi sem pa ful vesela da ovulacija bila zacetek ful slabo kazalo danes pa lep rezultat tko da v supoto transfer upam srcno da moj pingvincek velki borec in prezivi odmerznitev.

Oxi41… Cestitke… Sevada je borec bos videla hihihih tak k je bil moj😎😎😎😎 drzimo pesti!!!

Punce HELLOOOO 🙂
Evo, mene vsak dan malo bolj črviči tako, da samo čakam kdaj se bo začel izcedek. Mam pa prsi še vedno boleče.

Alta, kako se ti počutiš?

24+, jutri pa + ane?! 🙂

LUCA2015……. BOG TE USLIŠAL……!!!!!!!! čeprav me je tako strah, da vam ne znam opisat najrajš, ga kar nebi naredila….. uhhhh…. moj je pa še bolj nestrpen kot jaz…. ne morem verjeti, da ima še vedno upanje po navadi je on tisti, ki najprej obupa…. ampak pravi mi skoz… če še ni prišla pol je ziher kaj na tem… drugače bi že prišla…. no kaj pa vem tale mesec res nisem neki optimist…. ravno zarad tega, ker so me prsa rahlo bolela prejšnji teden tiste tri dni, ko me je pekla zgaga zraven to je bilo pa to od kakršnih koli simptomov…. je pa res da dva dni pred M me je tako zvijalo, da sem bila stoo procentno prepričana, da se bo prikazala pa se ni….. sedaj ko mi drugi dan zamuja nimam nobenih bolečin in znakov za M….. edino zjutraj me je čisto na sredini maternice tako čudno zvilooo sem mislila, da mi bojo vsi organi ven popadali ampak to je bila samo sekunda in grem na WC use je bilo v najlepšem redu….. =) tako, da resnično ne vem, kaj naj si mislim…. Vem samo, da če jutri zagledam + bom najsrečnejša ženska na svetu… če bo – sploh pomislit ne smem pomisliti kakšno bo moje razpoloženje….. =/ … ampak ja pozitiva do konca nimamo kaj! bomo že pol jokali…. sam ne vem al od sreče al od žalosti haha….

Punce…. eno vprašanje…… in sicer…. glede na to, da grem v tujino… ali bi imelo kakšen smisel, da bi jutri na 13. dan po ETZ šla na krvnega samoplačniško??? za vsak slučaj?

24+ na krvni test lahko greš tudi danes že. Krvni test zazna nosečnost že par dni pred urinskim.
Boš pa verjetno najbolj sigurna če greš kar na krvnega, ki ti bo pokazal raven beta hcg-ja, če potem odhajaš v tujino.

ne vem kaj je najbolje po mojem da počakam do jutri naredim zjutraj urinskega in potem grem še na krvnega….

Ahaha 24+ vrjetno najbolš tko ;)))). Jaz bi v primeru da je pozitiven še sigurno šla na krvnega, da vidim točno stanje.

New Report

Close