ivf 2018
Pozdravljene punce!
Spremljam vas že nekaj časa in moram vam povedati, da vas občudujem in odločila sem se, da se tudi jaz registriram, da se vam še jaz malo izpovem.
Grem namreč po petega zamrznjenčka oz. po kar dva, ki sta mi ostala skupaj v slamici. Prvi prenos je bil uspešen in bila sva presrečna. Sledil je šok ker v posteljici ni bilo ploda. Sledil je splav s tabletko nato še čiščenje. Potem sem se končno pobrala in šla pozitivno po prvega zamrznjenčka. Vse je potekalo kot mora biti nič nisem krvavela in počutila sem se kot nosečka. Z velikim pričakovanje, da bo test pozitiven sem šla na krvnega in zopet je sledil še en šok, kajti test je bil negativen. Nebi rada nikogar strašila ampak M ni prišla zaradi estime ker zavira M. Drugič in tretjič je bilo enako. Ne vem kako to saj so vsi zaroki bili odlično ocenjeni in vse je vedno bilo super in nikakor ne pride do vgnezditve. V sredo grem v nov boj, po kar dva. Upam na najboljše. Vam pa želim da ostanete optimistične in pozitivne. Držim pesti za vse, da bomo končno zagledala en veliki +
Lepo sončno nedeljo vam želim. 🙂
Flamingo..dobrodošla in res lepo,da delis zgodbo ,ter ti iz srca želim en velik++++😄
24+…ja baby check ti bo najprej pokazal ++..ima od 10..naprej obcutljivost..clear blue pa tam od 25 naprej.je še prezgodaj za clear blue.meni je lilo tudi k sm estimo jemala..je pa odvisno od posameznice..kakšno ima menstro.
Alta1…wiiii super številka. .tooo..🐣🐥
Luca2015. ..kako se držiš. .?!
Ne takrat bo 13.dan ampak ga bom se na 14. Dan naredila….. Ce slucajno nebi bilo nic…. Vendar na 13. Dan ga bom naredila ker grem se isti dan v tujino in moram vedeti na cem sem da lahko poklicem dr…
Banana.. Tudi meni v prvem poskusu ni estima cisto nic zadrzevala… Ulila se je kot iz skafa….. Hahaha tak da upaaam srcno upaam da me bo torek razveselil…. 😊😋😋😋
Mačkica. …tudi meni se je M skrajšala iz 7 dneh na 4 dni.od kar hodim na postopke.tako,da je sigurno od teh inekcij..in postopkov.drugo ne more biti..pa razne vrtoglavice..itd.pa še bi lahko naštevala..ampak nimamo kaj kot da potrpimo.😄😄jest si sam rečem. .,da je vse to od tega in mi je lažje. .drži se🌞🌞