Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ivf 2018

ivf 2018

Pozdravljene punce!
Spremljam vas že nekaj časa in moram vam povedati, da vas občudujem in odločila sem se, da se tudi jaz registriram, da se vam še jaz malo izpovem.
Grem namreč po petega zamrznjenčka oz. po kar dva, ki sta mi ostala skupaj v slamici. Prvi prenos je bil uspešen in bila sva presrečna. Sledil je šok ker v posteljici ni bilo ploda. Sledil je splav s tabletko nato še čiščenje. Potem sem se končno pobrala in šla pozitivno po prvega zamrznjenčka. Vse je potekalo kot mora biti nič nisem krvavela in počutila sem se kot nosečka. Z velikim pričakovanje, da bo test pozitiven sem šla na krvnega in zopet je sledil še en šok, kajti test je bil negativen. Nebi rada nikogar strašila ampak M ni prišla zaradi estime ker zavira M. Drugič in tretjič je bilo enako. Ne vem kako to saj so vsi zaroki bili odlično ocenjeni in vse je vedno bilo super in nikakor ne pride do vgnezditve. V sredo grem v nov boj, po kar dva. Upam na najboljše. Vam pa želim da ostanete optimistične in pozitivne. Držim pesti za vse, da bomo končno zagledala en veliki +
Lepo sončno nedeljo vam želim. 🙂

Alta, pa to je super!!!! Itak da se bodo razvijali. Ti se sedaj spocij in pripravi za transfer. Drzim pesti.

Flamingo, ojej 😞. Kot smo rekle punce, bo maj ploden in uspesen! Naj uspe vsem! Drzi se.

24+ kdaj bos pa naredila nov test?

Nameravam ga narediti v torek s prvim jutranjim urinom….. Pa ne bo bw kupovala CB ker imam se enega od baby check doma in mislim da je ta se bolj obcutljiv kot cb…. Ce se ne motim?

24+, takrat bo ze 14 dan? Ja, baby check je se bolj obcutljiv, tko da bi naj prej zaznal… mnda.

Flamingo..dobrodošla in res lepo,da delis zgodbo ,ter ti iz srca želim en velik++++😄
24+…ja baby check ti bo najprej pokazal ++..ima od 10..naprej obcutljivost..clear blue pa tam od 25 naprej.je še prezgodaj za clear blue.meni je lilo tudi k sm estimo jemala..je pa odvisno od posameznice..kakšno ima menstro.
Alta1…wiiii super številka. .tooo..🐣🐥
Luca2015. ..kako se držiš. .?!

Ne takrat bo 13.dan ampak ga bom se na 14. Dan naredila….. Ce slucajno nebi bilo nic…. Vendar na 13. Dan ga bom naredila ker grem se isti dan v tujino in moram vedeti na cem sem da lahko poklicem dr…

Banana.. Tudi meni v prvem poskusu ni estima cisto nic zadrzevala… Ulila se je kot iz skafa….. Hahaha tak da upaaam srcno upaam da me bo torek razveselil…. 😊😋😋😋

Jaz sem ok, se med vikendom tolk dogaja, da nimam casa razmisljat. Za vsak, ko se umirim mi nekaj crvici po trebuhu. Prsi so se bolece. V obeh preteklih postopkih se je na 5.dan zacelo z znaki za menstruacijo. Danes je 5.dan 😀, ne upam upat prevec.

Mačkica. …tudi meni se je M skrajšala iz 7 dneh na 4 dni.od kar hodim na postopke.tako,da je sigurno od teh inekcij..in postopkov.drugo ne more biti..pa razne vrtoglavice..itd.pa še bi lahko naštevala..ampak nimamo kaj kot da potrpimo.😄😄jest si sam rečem. .,da je vse to od tega in mi je lažje. .drži se🌞🌞

24+, drzim pesti za torek! Da virtualno nazdravimo 🍻

24+…ne ne ne..bo se ulilo.to je to..boš vidla..v torek..bo plus ..da boš tulila in skakala do stropa😄😄
Luca2015. .ja te skrbi..čisto razumljivo.pretaka se ti v trebuščku k se zarodka lovita..hahaha.🐣🐥🐣🐥

Ahaha Banana, ti si res faca! 🤣🤪😘

Joooj punceeeeee kako pasee svez zrakk v naravi….. Sonceeek mi daje potreben vitamin D in pozitivno energijo!!!!!!! 😊😊🍧🍧🍧🍨🍨🍨🍨🍦🍦🍦🍦🍦☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Vceraj me je se evrovizija impresionirala in izrael s tisto glasbo 🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐵🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊

Ja hvala punce celic je res veliko ampak sem jih tudi prejsnic imela 11 pa jih je bilo 9 zaostalih v razvoju..ampak ok 5 jih je vec tokrat:).upam na najboljse. Imam pa ogromen trebuh ,napihnjen ful in tisci me. V petek imam transfer.
Luca noo peti dan gre h koncu 🙂

Ja hvala punce celic je res veliko ampak sem jih tudi prejsnic imela 11 pa jih je bilo 9 zaostalih v razvoju..ampak ok 5 jih je vec tokrat:).upam na najboljse. Imam pa ogromen trebuh ,napihnjen ful in tisci me. V petek imam transfer.
Luca noo peti dan gre h koncu 🙂

Alta…to bo minilo..napihnjenost…je od punkcije..,ce pa ti bo prehudo in pa le spremljaj se…zaradi heperce..sej ves voda itd..ampak bodi pozitivna😄😄ne obremenjuj se z celicam..bo kar bo..zal nimamo vpliva na to.ampak bo vse 👍 👍

Luca2015. .👑👑👑🌞
24+..ja sonce…zrak..fulll napolni cloveka😎🎈🎈🎈🎈

Alta vse bo ok bos videla…!!! 😎 Ti se samo relaxiraj….. 😊🍨

Joj jaz sem cist nora… Enkrat sem optimisticna drugic sem pravi pesimist…. Imam napihnjen trebuh…. Prsa pa cistt mehkaaa nic vec trda…. Jojjj me je kr strah da bo en velik – tole vse skup!!!!! 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Ja banana se spremljam in se bom in tocno tako, bo kot bo:)
24+ verjamem,da imas tisoc razlicnih obcutkov je razumljivo ampak jaz mislim in upam ko tudi za luco,da sta vidve ze srecke nosecke:) drugace pa se je meni tudi z jemanjem estime m ulila 8 dan.

Alta..🐞🐞 🌻🌻
24+..jest tudi mislim oz.cutim ,da si srecka nosečka. .👑👑👑evrovizijo gledam..ma so kr vredu pesmi.sploh un ceh un z tisto torbo..a ves ker?!

New Report

Close